Simi Reizen in de prijzen!

Simi Reizen in de prijzen!

Beste reisleiding 2014Beste aanbieder actieve vakanties

Beste jongerenreis organisatieBeste reisorganisatie

Simi in de prijzen!

In 2014 en 2015 heeft Simi Reizen een aantal belangrijke awards gewonnen! Behalve een gemiddelde beoordeling van een 8.7 voor onze jongerenreizen en actieve vakanties is Simi Reizen door Reisorakel.nl ook nog eens uitgeroepen tot organisatie met de beste reisleiding en de beste aanbieder van actieve vakanties.

Een prachtige beloning voor het harde werken van onze reisleiding, het kantoorteam en alle professionals waar we mee samenwerken!

Daarnaast won Simi Reizen ook nog eens de award voor beste reisaanbieder van jongerenreizen, waarvan de prijsuitreiking plaatsvond op 13 januari tijdens de vakdagen van de jaarbeurs in Utrecht.

In januari 2016 wonnen we voor het tweede jaar op rij de prijs als beste jongerenreis organisatie en de prijs als beste aanbieder van actieve vakanties.

Beste reisleiding (reisorakel.nl)

Onze reisleiding heeft gemiddeld een 8.6 gekregen van onze reizigers. Een prachtig cijfer, maar deze zomer gaan we natuurlijk voor een 10! De belangrijkste redenen waarom onze reisleiding als beste uit de bus komt zijn:

  • Reisleiding wordt grondig getraind in verschillende trainingsweekenden en bijeenkomsten
  • Elke reisleider is in het bezit van een VOG
  • Er is dagelijks contact met kantoor bij problemen
  • Reisleiders zijn enorm betrokken bij elke groep
  • Reisleiders delen de ervaringen van de groep
  • Steun en toeverlaat van onze reizigers

Beste aanbieder actieve vakanties (reisorakel.nl)

Een absolute topprestatie met een cijfer van gemiddeld maar liefst een 9.1 onder onze reizigers! We hebben een aantal redenen waarom we ook hier de award gewonnen hebben in 2014:

  • Volledig pakket: bij Simi Reizen boek je een reis inclusief een geheel pakket aan activiteiten. Dit zorgt ervoor dat je als groep een groot deel van de activiteiten ook samen beleeft en ervaart.
  • Professionals voeren de activiteiten uit. Geen stagiairs of Nederlandse buitensporters, maar geemigreerde Nederlanders die hun beroep hebben gemaakt van outdooractiviteiten en beschikken over alle lokale nodige diploma's, die het gebied op hun duimpje kennen en veel contacten binnen de lokale gemeenschap hebben. Hierdoor leveren we een kwaliteit die ongekend is!

Twee keer op rij: Beste aanbieder jongerenreizen (reisgraag.nl)

Een echte publieksprijs gebaseerd op de ervaringen van onze deelnemers. Elke recensie wordt door reisgraag handmatig gecontroleerd. Dit maakt de reisgraag award een enorm fijne prijs om te winnen.

Voor zowel 2015 als 2016 mag Simi Reizen zich de beste aanbieder van jongerenreizen noemen.