Tot en met 31 januari betaal je slechts 10% aan. Leg je plekje voordelig vast. Lees veelgestelde vragen met betrekking tot corona hier. Gratis omboeken kan tot 65 dagen voor vertrek, het restant betaal je uitsluitend als het reisadvies "geel" of "groen" is. 

Simi Reizen in de prijzen! Beoordelingen Simi Reizen

Simi Reizen in de prijzen! Beoordelingen Simi Reizen

Beste reisleiding 2014Beste aanbieder actieve vakanties

Simi in de prijzen!

De afgelopen jaren heeft Simi Reizen een aantal belangrijke awards gewonnen! Behalve een gemiddelde beoordeling van een 8.8 voor onze jongerenreizen en actieve vakanties is Simi Reizen door Reisorakel.nl en Reisgraag.nl ook nog eens meerdere keren uitgeroepen tot beste aanbieder van actieve vakanties, organisatie met de beste reisbegeleiding en reisorganisatie met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Een prachtige beloning voor het harde werken van onze reisbegeleiding, het kantoorteam en alle professionals waar we mee samenwerken!

Gemiddelde beoordelingen op een rijtje

We vinden het natuurlijk enorm fijn als je je ervaring wilt delen met ons middels het plaatsen van een review. Je kunt je review plaatsen op Reisgraag.nl, op Reisorakel.nl, op Google en natuurlijk ook op Facebook. De gemiddelde beoordelingen van 2019 zijn als volgt:

Website Cijfers

Reisgraag  

Onze reizigers hebben ons dit jaar op Reisgraag.nl een gemiddeld cijfer van een 8.8 op een totaal van 10.0 gegeven (op basis van 431 ervaringen in 2019).

Reisorakel            

Onze reizigers hebben ons dit jaar op Reisorakel.nl een gemiddeld cijfer van een 8.8 op een totaal van 10.0 gegeven (op basis van 436 ervaringen in 2019).

Vervoer: 7.9
Accommodatie: 8
Reisbegeleiding: 9.3
Prijs: 8.3

Facebook

Onze reizigers hebben ons dit jaar op Facebook een gemiddeld cijfer van een 4.5 op een totaal van 5.0 gegeven (op basis van 202 ervaringen).

Google

Onze reizigers hebben ons dit jaar op Google een gemiddeld cijfer van een 4.5 op een totaal van 5.0 gegeven (op basis van 14 ervaringen).

De reisbegeleiding - waarom wij zo hoog scoren

Onze reisbegeleiding heeft gemiddeld een 9.3 gekregen van onze reizigers na de reizen in 2019. Een prachtig cijfer, maar de komende zomer gaan we natuurlijk voor een 10! De belangrijkste redenen waarom onze reisbegeleiding als beste uit de bus komt zijn:

 • Reisbegeleiding wordt grondig getraind in verschillende trainingsweekenden en bijeenkomsten
 • Elke reisbegeleider is in het bezit van een VOG
 • Er is dagelijks contact met kantoor bij problemen
 • Reisbegeleiders zijn enorm betrokken bij elke groep
 • Reisbegeleiders delen de ervaringen van de groep
 • Steun en toeverlaat van onze reizigers

Vier keer op rij: Beste aanbieder actieve vakanties (Reisorakel.nl)

Een absolute topprestatie met een cijfer van gemiddeld maar liefst een 9.0 onder onze reizigers! We hebben een aantal redenen waarom we ook hier de award gewonnen hebben in 2018:

 • Volledig pakket: bij Simi Reizen boek je een reis inclusief een geheel pakket aan activiteiten. Dit zorgt ervoor dat je als groep een groot deel van de activiteiten ook samen beleeft en ervaart.
 • Professionals voeren de activiteiten uit. Geen stagiairs of Nederlandse buitensporters, maar geemigreerde Nederlanders die hun beroep hebben gemaakt van outdooractiviteiten en beschikken over alle lokale nodige diploma's, die het gebied op hun duimpje kennen en veel contacten binnen de lokale gemeenschap hebben. Hierdoor leveren we een kwaliteit die ongekend is!

Ook in 2017, 2016 en 2015 hebben we deze prijzen binnen mogen slepen!

 • 2018: cijfer 9.0
 • 2017: cijfer 9.0
 • 2016: cijfer 9.0
 • 2015: cijfer 9.0

Beste aanbieder jongerenreizen (Reisgraag.nl)

Een echte publieksprijs gebaseerd op de ervaringen van onze deelnemers. Elke recensie wordt door Reisgraag handmatig gecontroleerd. Dit maakt de reisgraag award een enorm fijne prijs om te winnen. Voor zowel 2015, 2016, 2017 en 2019 mag Simi Reizen zich de beste aanbieder van jongerenreizen noemen.

 • 2019: cijfer 8.9
 • 2017: cijfer 8.8
 • 2016: cijfer 8.7
 • 2015: cijfer 8.6

Volgend jaar op naar de 9.0!

Lees hier het interview van de gewonnen Reisgraag Award 2019.