Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. 

Let op - er wordt volop geboekt. Stel je beslissing dus niet te lang uit. Elk jaar moeten we mensen teleurstellen die nét te lang hebben gewacht. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Ervaringen

In de afgelopen jaren zijn vele tevreden reizigers je voorgegaan. Veel van deze fantastische mensen hebben na hun vakantie de tijd en moeite genomen om hun ervaring met Simi Reizen op te schrijven. Uiteraard hopen we dat iedereen een echte topvakantie gehad heeft, maar we streven naar perfectie en horen het dus graag van je als er iets is. Stuur ons gerust een e-mail met je bevindingen, je krijgt altijd uitgebreid antwoord.

Ervaringen en recensies Simi Reizen

Reisorakel - 729 beoordelingen, gemiddeld een 8.6 (5 jaar op rij beste aanbieder actieve vakanties)

Reisgraag - 871 beoordelingen, gemiddeld een 8.8 (beste reisaanbieder jongerenreizen 4 keer)

Facebook - 321 beoordelingen, gemiddeld een 9.8

Google - 406 beoordelingen, gemiddeld een 9.4

Veilig en vertrouwd op reis

ANVRSGR

Simi Reizen is lid van de SGR en de ANVR. De SGR verzekert reizigers ervan dat in geval van faillisement of uitstel van betaling, hun reissom terugkrijgen. Een prettig idee, als je bedragen overmaakt. 

De ANVR is de branchevereniging voor reisondernemingen. Behalve een professioneel netwerk, stelt de ANVR eisen aan reisvoorwaarden, de manier van communiceren met reizigers en een oplossing in het geval van geschillen. 

Aansluitnummer SGR: 3752
Aansluitnummer ANVR: 05538

Calamiteitenfonds

Stel, je bent zorgeloos op vakantie maar tijdens je reis doet zich op je bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onrusten uit. Grote kans dat het reisprogramma wordt aangepast. Of dat je naar een ander hotel wordt gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en vertrek je eerder naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?  Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Simi Reizen is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Dit is hier te controleren

Verbeteringen

Na elk seizoen bekijken we en vragen we naar de reacties van reizigers met het doel de reizen voor het komend jaar te verbeteren en de puntjes op de i te zetten, net zo lang tot iedereen ons een 10 wil geven. Natuurlijk gaan er ook bij ons dingen mis, maken we fouten en zijn we niet perfect.

We willen je echter benadrukken dat je, als je een klacht of probleem hebt tijdens je vakantie, je dit zo snel mogelijk bij de Simi-host of lokale gids neerlegt. Uiteindelijk kunnen we klachten of problemen vaak oplossen, maar dat heeft na je vakantie natuurlijk niet zoveel zin meer.

Wordt je klacht of probleem niet naar tevredenheid opgelost, dan kun je contact opnemen met het Simi kantoor. Dat mag via telefonisch, per e-mail of via een van onze social media kanalen, zolang je het maar doet. In je vertrekinformatie vind je een noodnummer dat ook bedoeld is voor het geval er iets is tijdens je vakantie.

Over Simi Reizen

Simi Reizen is DE reisaanbieder voor uitdagende vakanties in heel Europa en daarbuiten. Als je een reis bij ons boekt weet je vooraf waar je aan toe bent. Geen vreemde verrassingen en bijkomende kosten. Ook dingen als boekingskosten, reserveringskosten en wijzigingskosten zijn niet van toepassing op onze boekingen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Wat onze reizen zo ontzettend leuk maakt is dat iedereen in grote lijnen hetzelfde reisprogramma volgt. Zo leer je elkaar goed kennen en ontstaan er diepe vriendschappen omdat je met elkaar unieke ervaringen deelt.

Als je een vakantie bij Simi boekt, boek je een reis inclusief vervoer, Simi-host of lokale gids, activiteiten en verblijf. 

Meer lezen:
Zomerkampen
Jongerenreizen
Groepsreizen jongeren
Doevakanties