Ervaringen

In de afgelopen jaren zijn vele tevreden reizigers je voorgegaan. Veel van deze fantastische mensen hebben na hun vakantie de tijd en moeite genomen om hun ervaring met Simi Reizen op te schrijven. Uiteraard hopen we dat iedereen een echte topvakantie gehad heeft, maar we streven naar perfectie en horen het dus graag van je als er iets is. Stuur ons gerust een e-mail met je bevindingen, je krijgt altijd uitgebreid antwoord.

Reisgraag Simi Reizen 2017Beste jongerenreis organisatieBeste reisorganisatie

Jongeren groepsreizen ervaringenreisorakel jaarprijs 2016ervaringen simi reizen

Ervaringen en recensies Simi Reizen

Start12 - 90 beoordelingen, gemiddeld een 8.2

Met deze beoordelingen staan we 2e van alle reisorganisaties in Nederland!

Reisorakel - 149 beoordelingen, gemiddeld een 8.7

In 2014 won Simi Reizen maar liefst twee Reisorakel awards, gebaseerd op de ervaringen van onze deelnemers. Behalve de prijs voor beste reisleiding met een gemiddelde van 8.6 won Simi Reizen ook de award als beste aanbieder van actieve vakanties, waar we maar liefst een 9.1 scoorden! 

Reisgraag - 194 beoordelingen, gemiddeld een 8.7 (beste reisaanbieder jongerenreizen 2015 en 2016 en 2017)

Facebook - 116 beoordelingen, gemiddeld een 9.6

Verbeteringen

Na elk seizoen bekijken we en vragen we naar de reacties van reizigers met het doel de reizen voor het komend jaar te verbeteren en de puntjes op de i te zetten, net zo lang tot iedereen ons een 10 wil geven. Natuurlijk gaan er ook bij ons dingen mis, maken we fouten en zijn we niet perfect.

We willen je echter benadrukken dat je, als je een klacht of probleem hebt tijdens je vakantie, je dit zo snel mogelijk bij de reisleiding neerlegt. Uiteindelijk kunnen we klachten of problemen vaak oplossen, maar dat heeft na je vakantie natuurlijk niet zoveel zin meer.

Wordt je klacht of probleem niet naar tevredenheid opgelost, dan kun je contact opnemen met het Simi kantoor. Dat mag via Whatsapp, per SMS, telefonisch of per e-mail, zolang je het maar doet. In je brief vind je een noodnummer dat ook bedoeld is voor het geval er iets is tijdens je vakantie.

Over Simi Reizen

Simi Reizen is DE reisaanbieder voor uitdagende vakanties in heel Europa. Als je een reis bij ons boekt weet je vooraf waar je aan toe bent. Geen vreemde verrassingen en bijkomende kosten. Ook dingen als boekingskosten, reserveringskosten en wijzigingskosten zijn niet van toepassing op onze boekingen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Wat onze reizen zo ontzettend leuk maakt is dat iedereen in grote lijnen hetzelfde reisprogramma volgt. Zo leer je elkaar goed kennen en ontstaan er diepe vriendschappen omdat je met elkaar unieke ervaringen deelt.

Als je een vakantie bij Simi boekt, boek je een reis inclusief vervoer, reisleiding, activiteiten en verblijf. Voor de maaltijden maken we een groepspot (met uitzondering van Zweden relaxed waar maaltijden inbegrepen zijn). Je bepaalt zelf of je mee eet met de groep of ergens iets gaat eten.

Waarom met Simi op reis?

Onze reisleiding!

Reisleiders moeten alles in het werk stellen om voor jou de perfecte vakantie te organiseren. Onze reisleiders worden getraind in het leiden van groepen, het oplossen en signaleren van problemen en het verzorgen van geweldige jongerenvakanties voor iedereen. Onze reisleiders steken altijd energie in alle reizigers, staan altijd voor je klaar en zullen binnen de grenzen van de redelijkheid alles proberen om jou de ultieme jongerenreis te bezorgen.

Onze activiteiten

Welke reis je ook boekt bij Simi, alle reizen zijn helemaal door ons zelf bedacht en uitgewerkt. Op alle locaties werken we uitsluitend samen met professionals die de omgeving kennen en het hun missie maken om onze groepen de beste vakantie ooit te geven. Dat resulteert in bijzondere activiteiten en geweldige survival challenges. !

Altijd goede campings

Bij Simi Reizen besteden we veel tijd aan het selecteren van geschikte campings. We zoeken altijd campings uit waar voor jongeren genoeg te doen is. Meestal betekent dat een zwembad of in Kroatie bijvoorbeeld een camping aan het strand. Ook zorgen we er eigenlijk altijd voor dat een camping zich dicht bij een stadje bevindt. Zo hebben we in Frankrijk, Oostenrijk en Slovenie campings die binnen enkele honderden meters van een stadje liggen.

Onze betrouwbaarheid

Als aanbieder van reizen heb je een grote verantwoordelijkheid. Zaken als veiligheid bij vervoer, verblijf en bij het oplossen van problemen zijn van groot belang. Als organisatie zijn we aangesloten bij het Steunpunt Kindervakanties. Dit steunpunt wil de veiligheid in de branche verder bevorderen. Tevens zijn we lid van de VVKR, de vereniging voor kleinschalige reisorganisaties, een organisatie die de belangen van de kleinere reisorganisaties behartigt. 

Onze garantieregeling

Simi Reizen is lid van de stichting SGR. Concreet betekent dit, dat wij voor elke boeking een bedrag geven aan de stichting SGR. Dit geld wordt gebruikt om reizigers uit te kunnen keren op het moment dat een onderneming niet meer aan haar financiele verplichtingen kan voldoen. Je kunt de voorwaarden vinden op www.sgr.nl/garantieregeling. Op verzoek stuurt SGR deze voorwaarden toe.

Onze locaties

Voor onze jongerenreizen kiezen we populaire locaties die veel te bieden hebben. Alle locaties worden door ons uitgebreid onderzocht. Zo kijken we of er in de directe omgeving genoeg te doen is, of je ergens uit kunt, wat de outdoor-mogelijkheden zijn en letten we op de afstand. Een jongerenreis met Simi is dan ook een garantie voor plezier, avontuur en heel veel gezelligheid.

Recensies en reviews Simi Reizen

Als je met ons op reis geweest bent vragen we je na afloop altijd om verbeterpunten door te geven en een recensie te schrijven op internet. Op die manier kan iedereen een weloverwogen keus maken bij het kiezen van een groepsreis of jongeren reis met Simi. We stimuleren daarbij een eerlijke weergave van hoe het geweest is. Gelukkig doen we goed ons best en zul je bij het doorlezen van de reviews merken dat over het algemeen onze reizigers erg tevreden zijn met de geboekte reis.

Meer lezen:
Zomerkampen

Jongerenreizen

Groepsreizen jongeren

Doevakanties