Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Boek je reis zodra je eruit bent - gemiddeld stijgen prijzen naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. 

Doevakanties

Doevakanties

Een doe-vakantie is waar we bij Simi goed in zijn. Tijdens de reizen van Simi maak je van alles mee, van rotsklimmen in Frankrijk tot canyoning in Slovenie en van snorkelen in Kroatie tot het beklimmen van een gletsjer in Noorwegen. Een veelzijdig reisaanbod, gericht op jongeren tussen de 18 en 32 jaar (opgedeeld in twee leeftijdsgroepen). Hieronder geven we je een overzicht van verschillende doe vakanties die we ook komend zomer weer aanbieden in heel Europa en in de VS.

Heb je interesse in een doe vakantie voor een gezin, neem dan even contact op. Dankzij onze vele contacten kunnen we ook voor gezinnen fantastische en avontuurlijke doe-vakanties aanbieden.


Doe-vakantie Frankrijk

Deze vakantie is enorm populair onder jongeren tussen de 18 en 28 jaar. Vanaf een fantastische camping in de Franse Alpen organiseert Simi al voor het 4e jaar op rij jongeren doevakanties naar Guillestre. Met keus uit drie reisprogramma's weten we zeker dat je hier de doevakantie gaat vinden die je zoekt.

Op het programma staan onder andere raften, canyoning, rotsklimmen en nog heel veel meer, allemaal inbegrepen bij de prijs. Je hebt de keus uit Frankrijk Actief, Actief PLUS en een speciale canyoningvakantie. Elke groepsreis wordt afgesloten met een spectaculaire Simi Survival Challenge waar in teamverband een combinatie van outdoor-activiteiten wordt gedaan.

Meer weten over de actieve vakanties Frankrijk?

Doevakanties frankrijk 


Jongerenvakanties Kroatie

Kroatië is een vakantieland om van te houden. Mooi weer, lekker eten en een ideale combinatie van actief bezig zijn en een strandvakantie. Jaarlijks maken vele honderden jongeren deze reis naar Kroatie met Simi. We verblijven op een viersterrencamping in Split in het zuiden van Kroatie.

Split ligt prachtig: het is een grote stad met veel mogelijkheden, ligt vlakbij de natuur en de camping ligt direct aan het strand. Niet voor niets scoort deze vakantie een 9 onder onze reizigers.

Inbegrepen bij de prijs zijn onder andere zeekajakken en snorkelen, raften en nog veel meer. Een doe vakantie met genoeg tijd om lekker op het strand te liggen, maar ter plaatse kun je buiten het door ons georganiseerde programma nog extreem veel andere activiteiten bijboeken. Zo is er een spectaculaire zipline in de buurt, kun je duiklessen volgen, maar ook excursies maken naar bijvoorbeeld Krka Nationaal Park of Bosnie.

Meer weten over de doe vakanties Kroatie?

Kroatie jongerenreizen Kroatie actieve doe vakantie

Zweden into the wild

Als je op zoek bent naar een jongerenreis met iets meer natuur zit je in Zweden natuurlijk helemaal goed. Land van bossen, meren en natuur! In Zweden biedt Simi komend zomer een aantal vakanties aan die echt onvergetelijk zijn. Zo kun je kiezen een een natuurvakantie waarbij we helemaal back to basic gaan.

We beginnen deze reis met een tweedaagse kanotocht, maar maken ook ons hele eigen kampement, maken kampvuurtjes, koken op open vuur en genieten van de Zweedse natuur. Hoogtepunt van deze jongeren reis is toch wel het kijken van beren in het wild. Uniek in Europa en uniek tijdens een jongerenreis. We verblijven in een speciale observatiehut en hebben maar liefst 85% kans op het zien van echte beren in het wild!

Meer weten over Zweden reizen?

Meer doe vakanties?

Hierboven hebben we maar een paar van onze reizen besproken. Je hebt onder andere nog de keus uit groepsreizen Ierland, reizen naar het prachtige en ruige Slovenie, maar voor jongeren van 18 en ouder hebben we ook een aantal reizen naar de Verenigde Staten die zeker de moeite waard zijn!

Activiteiten tijdens onze doevakanties

Elke bestemming heeft zijn eigen unieke activiteiten. Hieronder zetten we op een rijtje welke activiteiten we onder andere ondernemen tijdens onze doe vakanties.

 • Canyoning
 • Raften
 • Rotsklimmen
 • Zeekajakken
 • Snorkelen
 • Wandelen
 • Bergbeklimmen
 • Abseilen
 • Zorbing
 • Paintball
 • Bellyak
 • Hydrospeed
 • Kano-raften
 • Klettersteig / via ferrata

Bij elke jongerenreis of actieve vakantie die we organiseren bestaat de dag over het algemeen uit een activiteit van een halve dag, waarna er tijd is om te relaxen, te zwemmen of zelf iets te ondernemen.

Meer weten:

Jongerenkampen
Jongeren reizen
Actieve vakanties
Jongerenvakanties

Vliegreizen jongeren