Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Boek je reis zodra je eruit bent - gemiddeld stijgen prijzen naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Doevakanties

Een doe-vakantie is waar we bij Simi goed in zijn. Tijdens de reizen van Simi maak je van alles mee, van canyoning in Frankrijk tot raften in Slovenië en van snorkelen in Kroatië tot het beklimmen van een gletsjer in Noorwegen. Een veelzijdig reisaanbod, gericht op jongeren tussen de 18 en 32 jaar. Hieronder geven we je een overzicht van verschillende doe vakanties die we ook komend zomer weer aanbieden in heel Europa en in de VS.

Doe-vakantie Frankrijk

Deze vakantie is enorm populair onder jongeren tussen de 18 en 28 jaar. Vanaf een fantastische camping in de Franse Alpen organiseert Simi al vele jaren op rij jongeren doevakanties naar Guillestre. 

Op het programma staan onder andere raften, canyoning, hydrospeed en nog heel veel meer, allemaal inbegrepen bij de prijs. 

Meer weten over de actieve vakantie Frankrijk?

Jongerenvakanties Kroatië

Kroatië is een vakantieland om van te houden. Mooi weer, lekker eten en een ideale combinatie van actief bezig zijn en een strandvakantie. Jaarlijks maken vele honderden jongeren een reis naar Kroatië met Simi. We hebben twee Kroatië reizen in ons aanbod: Kroatië Actief en Kroatië Deluxe.

Bij de Kroatië Actief reis verblijven we op een viersterrencamping in Stobrec, vlakbij Split, in het zuiden van Kroatie. Split ligt prachtig: het is een grote stad met veel mogelijkheden, ligt vlakbij de natuur en de camping ligt direct aan het strand. Niet voor niets scoort deze vakantie een 9 onder onze reizigers.

Inbegrepen bij de prijs van Kroatië Actief zijn onder andere zeekajakken en snorkelen, canyoning, paintball en nog veel meer. Een doe vakantie met genoeg tijd om lekker op het strand te liggen, maar ter plaatse kun je buiten het door ons georganiseerde programma nog extreem veel andere activiteiten bijboeken. 

Wil je liever iets meer luxe? Kies dan voor de Kroatië Deluxe reis. Bij deze reis verblijf je in nette, comfortabele appartementen gelegen in Stobrec. Ook tijdens de Kroatië Deluxe reis onderneem je verschillende leuke activiteiten als rivertubing en zeekajakken en snorkelen.

Meer weten over de doe vakanties Kroatie?

Outdoorvakanties Slovenië

Als je op zoek bent naar een jongerenreis met iets meer natuur zit je in Slovenië natuurlijk helemaal goed. Een land met veel groen, mooie rivieren en ruige bergen. In Slovenië biedt Simi komende zomer een aantal vakanties aan. Zo kun je kiezen voor een actieve rondreis waarbij we gaan kajakken op verschillende meren en rivieren in de Sloveense Alpen.

Een andere actieve reis in Slovenië is de campingreis. Tijdens deze reis verblijf je op een knusse natuurcamping in de Sloveense Alpen. Enkele doe activiteiten tijdens deze reis zijn kajakken, raften, slackline workshop en een bushcraft workshop.

Meer weten over Slovenië reizen?

Meer doe vakanties?

Hierboven hebben we maar een paar van onze reizen besproken. Je hebt onder andere nog de keuze uit groepsreizen Ierland, reizen naar het prachtige en ruige Noorwegen/Zweden en groepsreizen Ecuador, maar we hebben ook een aantal reizen naar de Verenigde Staten en Canada die zeker de moeite waard zijn!

Activiteiten tijdens onze doevakanties

Elke bestemming heeft zijn eigen unieke activiteiten. Hieronder zetten we op een rijtje welke activiteiten we onder andere ondernemen tijdens onze doe vakanties.

 • Canyoning
 • Raften
 • Rotsklimmen
 • Zeekajakken
 • Snorkelen
 • Wandelen
 • Bergbeklimmen
 • Abseilen
 • Zorbing
 • Paintball
 • Bellyak
 • Hydrospeed
 • Kano-raften
 • Klettersteig / via ferrata

Bij elke jongerenreis of actieve vakantie die we organiseren bestaat de dag over het algemeen uit een activiteit van een halve dag, waarna er tijd is om te relaxen, te zwemmen of zelf iets te ondernemen.

Meer weten:

Jongerenkampen
Jongeren reizen
Actieve vakanties
Jongerenvakanties
Vliegreizen jongeren