Hulp nodig bij het kiezen van de reis die het best bij jou past? Doe de test! Boek tot enkele dagen voor vertrek jouw zomervakantie. Voor de meeste vakantielanden is een vaccinatiebewijs, PCR-test of sneltest (antigeentest nodig). Houd daar rekening mee bij het boeken van lastminutes

Groepsreizen jongeren

Groepsreizen jongeren

Ook dit jaar kun je terecht op een groot aantal locaties voor een groepsreis. In feite zijn al onze reizen echte groepsreizen, maar er zijn een aantal locaties die eruit springen. Deze locaties benoemen we hieronder. Neem de stap en ga lekker op groeps-reis komend zomer!

Hieronder geven we een aantal populaire jongeren groepsreizen aan, maar we hebben er nog veel meer. Alle groepsvakanties zijn incl. vlucht of busvervoer, incl. een groot aantal activiteiten en incl. verblijf en Nederlandstalige reisbegeleiding.  

Top groepsreizen jongeren 2020


Groepsreizen jongeren Kroatie

Dé plek om nieuwe mensen te leren kennen en te genieten van een groepsreis met veel vrijheid en mogelijkheden, maar ook een reis waarbij de groepen vaak aardig groot zijn. Ideaal als je nieuwe mensen wilt leren kennen of op zoek bent naar een vakantie waar je behalve top activiteiten ook echt uit kunt gaan, want we verblijven tijdens deze groepsvakantie op een 4-sterrencamping vlakbij de een na grootste stad van Kroatie.

Deze jongeren groepsreis scoort gemiddeld een 9.1 onder onze reizigers. Als je zoekt naar een echte jongerenvakantie zit je hier helemaal goed mee! Zon, zee, strand en avontuur!

Things to do:
In ons standaard reisprogramma zijn al een groot aantal activiteiten opgenomen. Zo ga je, afhankelijk van het reisprogramma dat je kiest, raften, klimmen en abseilen, zeekajakken, snorkelen of paintball doen. Daarnaast zijn er uitstekende mogelijkheden om uit te gaan, zowel in de directe omgeving van de camping als in het centrum van Split.

Kroatië Actief of Deluxe? 

Omdat onze reizen naar Kroatië altijd vol zitten, is het inmiddels ook mogelijk te kiezen voor een andere, meer luxe versie van de Kroatië actief reis. Met retourvlucht en inclusief ruimbagage en met een groot aantal inbegrepen excursies. Een aanrader voor iedereen die wat meer waarde hecht aan comfort!

Meer weten over onze groepsreizen Kroatie?

Groepsreizen jongeren Kroatie Groepsreis Kroatie


Jongeren groepsreizen Slovenie

Dit is een groepsreis waarbij we vooral merken dat groepen ontzettend hecht worden (en vaak zelfs blijven na de vakantie). Slovenie is een reisbestemming waar mensen over het algemeen heel bewust voor kiezen en die wellicht niet zo heel standaard is. Toch is het wat ons betreft een absolute favoriet omdat het prijsniveau er iets lager ligt dan in omringende landen, de natuur overweldigend mooi is en je er ontzettend veel outdoor-activiteiten kunt doen.

Als je op zoek bent naar een echt actieve jongeren groepsreis is dit een reis die je zeker moet overwegen wat ons betreft.

Meer weten over deze actieve vakantie Slovenie?

actieve vakantie slovenie Actieve vakanties Slovenie


 

Actieve groepsreizen Spanje

Met verschillende jongerenreizen naar Spanje kun je bij Simi goed terecht voor een aantal uiteenlopende groepsvakanties. Zo kun je kiezen voor een vliegvakantie naar Tenerife, waar we onder andere een parapente-sprong inbegrepen hebben en natuurlijk de vlucht. Ideaal voor avontuurlijke jongeren die ook houden van een beetje zon. 

Ook de Spanje Actief vakantie is een aanrader. We reizen met de touringcar naar Spanje, waar we eerste zes dagen doorbrengen in de Spaanse bergen, om vervolgens drie dagen te relaxen op het strand. Een perfecte combi van actief bezig zijn, je groep heel goed leren kennen, maar ook tijd hebben om te genieten van een beetje strand. 


Groepsreizen Frankrijk Actief

Voor wie een outdoorvakantie zoekt, maar ook wil genieten van mooi weer en leuke terrasjes is onze actieve groepsreis Frankrijk ideaal. Keus uit drie verschillende reisprogramma's, afhankelijk van je eigen eerdere ervaring met outdoor sporten en natuurlijk een topcamping in het gezellige stadje Guillestre maken deze groepsvakantie een groot succes.

Wat deze groepsreis ideaal maakt is de hoeveelheid inbegrepen activiteiten, maar ook de locatie van de gezellige camping die op loopafstand (en loopafstand is ook echt loopafstand) van het stadscentrum van Guillestre ligt. Daarnaast kun je zwemmen in het zwembad op de camping (tegen betaling) of naar een gezellig meertje in de buurt.

Meer weten over de jongeren groepsreizen Frankrijk?

groepsreizen jongeren frankrijk jongeren frankrijk


Verre groepsreizen voor jongeren

Behalve een ruim aanbod van groepsvakanties en singlereizen binnen Europa, kun je ook uitstekend bij ons terecht als je verder weg wilt. Zo bieden we rondreizen door de VS aan, kun je bij ons terecht voor groepsrondreizen door Costa Rica of Sri Lanka, maar ook naar bijvoorbeeld Jordanië, Georgië of het minder bekende Servië. Alle vakanties hebben een actief karakter trouwens!

Ook interessant:

Alle door Simi georganiseerde vakanties zijn groepsreizen. Hierboven hebben we je een aantal van onze reizen laten zien, maar afhankelijk van wat je zoekt kun je ook prima kiezen voor 1 van onze rondreizen of natuurvakanties.

Groepsreis ervaringen met Simi Reizen

Met enige trots kunnen we zeggen dat vrijwel alle jongeren die met ons op reis gaan een goede ervaring hebben. In 2015 was het gemiddelde van al onze reizen een 8.7. Elk jaar beoordelen we welke stappen we moeten nemen om de cijfers nog hoger te krijgen en op welke manier we de puntjes op de i kunnen zetten op bepaalde locaties.

Simi reizen is lid van de stichting SGR die voor reizigers de garantie biedt dat betaalde reissommen altijd veilig zijn. Daarnaast zijn we als onderneming lid van de VVKR, de Vereniging voor Kleinschalige Reisondernemingen.

Een groepsreis is een fantastische manier om een reisbestemming te ontdekken en niet alleen voor alleenreizenden, maar juist ook voor mensen die met een vriend/vriendin of groepje willen reizen, maar ook veel nieuwe mensen willen leren kennen. Bij Simi zijn groepsreizen altijd inclusief een hoop activiteiten zodat je je reisgenoten ook echt leert kennen. Onze groepsreizen scoren dan ook niet voor niks gemiddeld een 8.8 in 2015. 

Waarom met Simi op reis?

  • Echte jongeren groepsreizen (en ja, als je 30 bent vinden we je nog altijd een jongere!) opgedeeld in leeftijdsgroepen
  • Ongedwongen reizen met veel activiteiten inbegrepen
  • Onze groepsreizen hebben we uitgezocht op basis van eigen ervaring en gedetailleerde kennis
  • Onze reisbegeleiding (die door reisorakel.nl verkozen is tot beste reisbegeleiding) staat dag en nacht voor je klaar en is er voor je.
  • De groepen zijn erg gemengd. Ongeveer 50% boekt alleen, en de man/vrouw verhouding is ongeveer 50/50. Optimale sfeer voor een ongedwongen groepsreis!

Groepsreizen jongeren buiten Europa

In de zomervakantie van dit jaar kun je voor het eerst ook buiten Europa met Simi op groepsreis. We reizen met een aantal verschillende vakanties naar Amerika waar je groepsreizen met leeftijdsgenoten kunt boeken.

Zo kun je een spectaculaire jongeren vakantie boeken naar Las Vegas en omgeving waarbij we natuurlijk niet alleen Las Vegas grondig verkennen, maar tijdens deze groepsreis ook andere hoogtepunten zoals Zion National Park en de Grand Canyon bezoeken.

Een tweede reis naar Amerika is een echte groepsrondreis. We reizen dwars door de staten Idaho, Wyoming, Montana en Utah tijdens deze 13-daagse jongeren rondreis. Onderweg komen we langs unieke natuur en beleven we het echte Amerika.

Groepsrondreizen binnen Europa

Binnen Europa kun je ook kiezen voor een aantal fantastische rondreizen met leeftijdsgenoten. Elk jaar voegen we nieuwe rondreizen toe aan het reisaanbod, dus als er voor komend jaar niks bij zit raden we je aan ons zeker te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven.

Groepsreis jongeren Ierland

Ierland is een land dat zich perfect leent voor een rondreis. Per regio is Ierland ontzettend verschillend en elke regio heeft zijn eigen unieke natuur en cultuur, maar de afstanden onderling zijn klein. Hierdoor kun je in relatief weinig tijd toch heel veel zien van het land. De rondreis begint en eindigt in Dublin en brengt je langs de mooiste hoogtepunten van Ierland in tien dagen tijd. Onderweg maken we verschillende wandeltochten, dus een beetje een wandelvakantie jongeren is het ook.

Ierland groepsreizen jongeren jongeren groepsreizen

Groepsreizen Noorwegen en Zweden

Noorwegen en Zweden zijn beide gigantisch grote landen. TIjdens deze 15-daagse jongeren groepsrondreis kom je langs veel hoogtepunten van deze beide landen, terwijl we onderweg ook nog van alles ondernemen en beleven. Een groepsrondreis voor mensen die houden van natuur, avontuur en gezelligheid. We kamperen op de mooiste plekjes, bezoeken ruige fjorden en maken mooie wandeltochten door de immense natuur. We beginnen deze rondreis met een tweedaagse kanotocht en een mountainbiketocht om helemaal in de juiste vakantiestemmingen te komen.

Groepsreizen voor singles?

De groepsreizen die we voor jongeren organiseren zijn echt niet specifiek voor singles bedoeld, maar er zijn wel veel singles die graag een reis via Simi Reizen boeken. Hoofdreden hiervoor is dat onze groepsreizen een enorm goede samenstelling hebben van mensen die samen boeken en mensen die alleen boeken. Hierdoor zijn onze reizen geen singles reizen, maar echt groepsreizen. Het kan een groot voordeel zijn als een aantal mensen in een groep elkaar al kent. Het breekt het ijs sneller en zorgt voor een lossere sfeer in de groep. En vergeet niet: mensen die een groepsreis boeken hebben echt behoefte aan het leren kennen van anderen, dus no worries als je alleen reist.

Meer over:

Doevakanties
Jongerenvakanties

Single reizen
Jongerenreizen
Jongeren vliegreizen