Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Boek je reis zodra je eruit bent - gemiddeld stijgen prijzen naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Garantieregeling

Vertrekgarantie

98,75% van onze groepsreizen gaat door (data 2018). Lees meer over vertrekgarantie op het blog

SGR - Stichting Garantiefonds reisgelden

Simi Reizen BV, KVK nr. 32164777 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR- garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds Reizen

Stel: je bent of gaat binnenkort op reis, maar opeens doet er zich een natuurramp voor op de gekozen bestemming. Of er breken onlusten uit. De kans is dan groot dat het reisprogramma aangepast moet worden. Het calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast.

Als de reis moet worden afgebroken, dan verzorgt het fonds de vergoeding voor niet-genoten reisdagen. Wel zo prettig, want hoewel de kans natuurlijk erg klein is, zou het een enorme domper op je reisvreugde zijn als je reis niet door kan gaan of voortijdig afgebroken moet worden. Via de website van het calamiteitenfonds kun je ons lidmaatschap eenvoudig controleren.

Wettelijk verplicht

Een garantie-regeling is een wettelijke verplichting voor reisorganisaties. Boek nooit een reis bij een organisatie die geen garantieregeling vermeld en controleer altijd of de organisatie ook daadwerkelijk aangesloten is op de website van de betreffende garantieregeling.

Dus: veilig en gegarandeerd op vakantie met Simi Reizen!

Meer over:

Groepsreis
Jongerenvakanties
Jongerenreizen