Informatieve pagina's

Informatieve pagina's

In de laatste jaren hebben we bij Simi Reizen regelmatig handige artikelen geschreven die van pas kunnen komen bij het zoeken van een geschikte jongerenreis of actieve vakantie. Behalve paklijsten, achtergrondinformatie over bestemmingen en informatie over de soorten vakanties die we aanbieden kun je hier interessante artikelen vinden die de keus voor jouw vakantie kunnen vergemakkelijken.

Meer over Simi Reizen

Lees hier meer informatie over Simi Reizen als reisorganisatie.

Actieve jongerenvakanties

Op deze pagina geven we meer informatie over ons reisaanbod van actieve jongerenvakanties. Je vind er een overzicht van onze actieve jongeren vakanties in de zomer van 2019 en een stuk achtergrondinformatie.

Bezoek pagina actieve jongerenvakanties


Actieve vakanties

Pagina met uitgebreide uitleg over ons aanbod van actieve vakanties, maar ook zaken als veiligheid, samenwerking met professionals, onze reisleiding en de verschillende toplocaties komen aan bod.

Bezoek pagina actieve vakanties


Groepsvakanties

Overzichtelijke uitleg van onze groepsvakanties voor jongeren. Overzicht van het reisaanbod 2019, maar ook een uitleg over de werkwijze van Simi met betrekking tot groeps vakanties. Kies voor een groepsvakantie waarbij je als groep de activiteiten ook daadwerkelijk samen ervaart.

Bezoek pagina groepsvakanties

Jongerenreis Actieve reizen


Jongerenreis

Op deze pagina vind je vooral informatie over onze activiteiten die we tijdens een jongerenreis uitvoeren. Ook vind je er een filmpje dat door 1 van onze reizigers gemaakt is in de zomervakantie van 2014 tijdens onze actieve vakantie in Frankrijk.

Bezoek pagina jongerenreis


Doevakanties

Als aanbieder van doevakanties is Simi gespecialiseerd in fantastische, uitdagende en afwisselende vakanties voor iedereen die op zoek is naar goed verzorgde actieve vakanties. Meer lezen over doevakanties?


Groepsreizen

Actieve groepsreizen, dat is de specailiteit van Simi Reizen. We verzorgen groepsreizen die actief, avontuurlijk, uitdagend en afwisselend zijn, naar verschillende landen in Europa.

Bezoek pagina groepsreizen


Jongerenreizen

Informatiepagina met overzicht van de jongerenreizen 2019. Als je op zoek bent naar een actieve jongerenreis maar nog extra informatie zoekt is dit een goed uitgangspunt.

Bezoek pagina jongerenreizen


Jongeren reisorganisatie

Informatieve pagina over Simi als reisorganisatie voor jongeren.

Jongerenreizen Simi Krka 


Jongerenvakanties

Jongerenvakanties zijn er in vele vormen, maar de jongerenvakanties van Simi zijn allemaal actief van karakter. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende jongeren vakanties die we aanbieden.

Bezoek pagina jongerenvakanties


Zomerkampen

Benieuwd naar welke zomerkampen we in 2019 aanbieden? Op deze pagina vind je een overzicht van alle jongeren zomer kampen voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud. Onder andere surfkampen, actieve vakanties en meer.

Meer over onze zomerkampen


Groepsreizen jongeren

Simi Reizen is expert in het aanbieden van groepsreizen voor jongeren. Onze groeps reizen zijn sfeervol, gezellig, avontuurlijk, grensverleggen en zowel inspannend als ontspannend.

Meer weten over de groepsreizen jongeren?


Singles reizen

Pagina over de single-reizen van Simi. Hoewel Simi geen echte aanbieder is van single-reizen, worden onze actieve vakanties door veel singles geboekt vanwege de ongedwongenheid en supersfeer tijdens onze actieve groepsreizen.  


Jeugdreizen

De jeugdreizen die je bij Simi kunt boeken zijn sportief, professioneel verzorgd en van alle gemakken voorzien. Voor jongeren van 12, 13, 14 en 15 organiseren we jeugd reizen in Frankrijk en Spanje, voor jongeren van 16 jaar en ouder jeugdreizen in onder andere Frankrijk, Kroatie en Noorwegen.


Jongerenreis

Een jongerenreis om nooit te vergeten boek je bij Simi Reizen. Als je op zoek bent naar een avontuurlijke jongerenreis of een actieve jongerenreis ben je bij Simi helemaal aan het juiste adres.


Activiteiten

Meer weten over de verschillende activiteiten die we tijdens onze actieve jongerenvakanties organiseren? Lees meer over activiteiten


Split, Kroatie

Meer weten over de reisbestemming waar we jaarlijks met onze groepsreizen Kroatie naartoe gaan? Lees over uitgaan, dingen te doen en meer en breng ook een bezoek aan Split!


Wandelvakanties jongeren

Meer weten over de wandelvakanties voor jongeren die we organiseren of zelf op zoek naar een jongeren wandelvakantie?


Groepsreis

Van plan een groepsreis te boeken? Bekijk alle groepsreizen 2019 hier en lees over de voordelen en nadelen van een groepsreis.


Groepsreizen Europa

Simi organiseert grotendeels groepsreizen binnen Europa. Op deze pagina vind je een overzicht van de groepsreizen Europa.


Jongeren-reizen

Als je op zoek bent naar avontuurlijke jongeren reizen, gecombineerd met gezelligheid, sfeer en activiteiten. Tijdens de jongeren reizen van Simi kom je in aanraking met geweldige natuur, top activiteiten en gezellige locaties.


Jongerenreizen Sunny Beach Bulgarije

Meer weten over de redenen om wel of niet te kiezen voor jongerenreizen Sunny Beach vind je hier.


Vakanties jongvolwassenen

Als organisator van vakanties voor jongvolwassenen is Simi Reizen een betrouwbare en ervaren partner met avontuurlijke reizen, mooie rondreizen en toplocaties.


Vader zoon vakanties

Meer weten over de bijzonder gezellige vader en zoon weekenden en vakanties die we organiseren? Vader-zoon vakanties in oa Frankrijk en Zweden, survivalweekenden in de Belgische Ardennen.


Rondreizen jongeren

Meer weten over de verschillende jongeren rondreizen? Ierland, Amerika of Noorwegen & Zweden ontdekken?


Single reizen jongvolwassenen

Onze groepsreizen jongeren zijn uitermate geschikt voor alleenreizende single jongvolwassenen. Meer weten?


Studentenreizen

Voor als je meer wilt weten over de studentenreizen van Simi. Kies voor dgroe leukste studentenreizen!


Groepsreizen singles

Lees meer over de verschillende singles groepsreizen die aangeboden worden door Simi Reizen.


Groepsvakantie Servie

Bezoek Servie tijdens deze 10-daagse jongerenreis Servie. Bijzondere rondreis met veel activiteiten in dit Balkan land.


Zonvakanties jongeren

Een heerlijke zonvakantie uitzoeken? Bekijk alle informatie over de jongeren zonvakanties van Simi.


Wintersportvakanties jongeren

Informatie over de mogelijkheden om met Simi een wintersportvakantie te boeken.


 

Vakantie zonder ouders

Voor het eerst op vakantie zonder ouders? Met vrienden of alleen? Lees onze tips voor het overtuigen van je ouders. Ideaal als je voor het eerst zonder ouders op vakantie gaat.