Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. 

Let op - er wordt volop geboekt. Stel je beslissing dus niet te lang uit. Elk jaar moeten we mensen teleurstellen die nét te lang hebben gewacht. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Single reizen jongvolwassenen

Single reizen voor jongvolwassenen zijn er niet in overvloed. Simi Reizen is aanbieder van groepsreizen en reizen speciaal voor jongvolwassenen. Onze reizen zijn niet "echte" single reizen, maar worden voor ongeveer 55% geboekt door mensen die alleen reizen.

Ongeveer 25 tot 30% van de mensen boekt met een vriend of vriendin en de resterende aantallen boeken als groepje een groepsreis bij Simi. Doordat iedereen echter bewust een groepsreis kiest zul je merken dat iedereen graag nieuwe mensen leert kennen. Doordat er ook mensen zijn die samen reizen zul je merken dat het ijs sneller gebroken is en de vakantie nog beter verloopt.

Single reizen jongvolwassenen

Hieronder vind je een aantal van de reizen die relatief veel geboekt worden door alleenreizenden. Natuurlijk staat het volledig reisaanbod voor je open, er is geen enkele reis die door Simi wordt aangeboden die minder dan 40% door alleenreizenden geboekt wordt. Je zult dus nooit als enige in een groep terecht komen waarin iedereen elkaar al kent.

Rondreis Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2506,50

meer informatie
Rondreis Amerika Californië

Rondreis Amerika Californië

15 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2706,50

meer informatie
Groepsreis Costa Rica

Groepsreis Costa Rica

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2956,50

meer informatie

Rondreis Oost-Europa

Rondreis Oost-Europa

10 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 1756,50

meer informatie
Groepsreis New York en Washington

Groepsreis New York en Washington

9 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2256,50

meer informatie
Groepsreizen Nepal

Groepsreizen Nepal

17 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 3056,50

meer informatie

Reizen met leeftijdsgenoten

Als je bij Simi een groepsreis boekt reis je over het algemeen met je eigen leeftijdsgenoten. Hierdoor weet je dat je met mensen reist die in ieder geval een beetje in dezelfde levensfase zitten. Daarnaast kies je natuurlijk bewust voor een bepaalde reisbestemming. Dat doet iedereen, waardoor de kans al groot is dat je raakvlakken hebt met je toekomstige reisgenoten.

Veel mensen die alleen op vakantie gaan vinden het ontzettend spannend. Met name het feit dat je natuurlijk niemand kent en de groep tegenvalt zijn vaak toch spannende dingen. In de praktijk valt het zonder uitzondering mee.

Kennismaken vooraf

We bieden onze reizigers verschillende mogelijkheden om voor vertrek al kennis met elkaar te maken. Hier wordt volop gebruik van gemaakt. Je ontvangt enkele weken voor vertrek een inlogcode en wachtwoord van ons waarmee je kunt inloggen op het extra beveiligde deel van de website. Hier vind je de reisinformatie en vertrekinformatie, maar ook een lijst met voornaam, leeftijd en woonplaats van je reisgenoten.

Je hebt hier ook de mogelijkheid om je eigen Whatsapp nummer in te voeren. Niet verplicht natuurlijk, maar wel een goede manier om vooraf kennis te maken met je groep. Sommige groepen spreken voor vertrek zelfs al samen af en gaat bijvoorbeeld ergens iets eten. Een supergoede manier om kennis te maken en de vakantie direct goed te beginnen!

Groepsreizen Azië

Reizen voor jongvolwassenen

Simi is dé reisaanbieder voor iedereen die op zoek is naar een vakantie waarin avontuur en actie gecombineerd worden met het ontdekken van een reisbestemming. Jaarlijks organiseert Simi duizenden jongerenvakanties. Dat doen we niet alleen binnen Europa, maar ook daarbuiten. Een overzichtje van onze populairste reizen voor jongvolwassenen. 

Populairste reizen voor jongvolwassenen:

 1. Rondreizen Sri Lanka
 2. Rondreizen Costa Rica
 3. Rondreis Ierland
 4. Actieve strandvakantie Kroatië
 5. Rondreis Noorwegen/Zweden
 6. Rondreizen Cuba
 7. Rondreis Bali
 8. Lapland groepsreizen winter
 9. Eilandhoppen in Kroatië
 10. Outdoorvakantie Frankrijk

Het reisaanbod is echter dermate groot dat je altijd een reis zult vinden die bij je past. 

Top bestemmingen voor jongvolwassenen

We hebben uiteenlopende reisbestemmingen voor jongeren en jongvolwassenen naar mooie plekken in Europa en de Verenigde Staten. Afhankelijk van wat je precies zoekt in je vakantie zijn verschillende reisbestemmingen mogelijk. Hieronder vind je een kort rijtje met de reizen die veel door jong volwassenen worden geboekt.

1. Groepsreis Ierland

Dit is een reis die veel geboekt wordt door single jongeren. Tijdens deze 10-daagse rondreis door Ierland kom je langs de mooiste plekken van Ierland. De reis start in Dublin en eindigt daar ook, maar voert je langs verschillende toplocaties in Ierland. Zo bezoeken we de Cliffs of Moher, de gezellige stad Galway, rijden we de Ring of Kerry en reizen we naar de hoofdstad Dublin. Een afwisselende rondreis met heel veel verschillende hoogtepunten en natuurlijk tijd voor de pub in de avonden!

Groepsreizen Ierland

2. Outdoor reizen Frankrijk

Een topbestemming voor jongvolwassenen die houden van avontuur, actie en afwisseling. Op een mooie, levendige camping vlakbij het stadscentrum van het stadje Guillestre organiseren we een mooie actieve vakanties voor jongeren. Veel outdooractiviteiten zijn standaard bij de prijs inbegrepen.

Voor mensen die nog niet eerder een actieve vakantie hebben gedaan is Frankrijk Adventure Week een goede keus. Alle activiteiten die inbegrepen zijn, zijn relatief eenvoudig te doen en vereisen geen speciale kennis of vaardigheden. Een basisconditie is voldoende. Maar ook als je al eerder kennis hebt gemaakt met buitensporten is het een gezellige en uitdagende groepsvakantie.

3. Kroatië jongvolwassenen

De Kroatië Actief groepsvakantie is een echte jongerenreis met uitgaan, strand, maar ook avontuur en actie. Een afwisselende reis helemaal in het zuiden van Kroatië. Vlakbij de eennagrootste stad van Kroatië verblijven we inmiddels al enkele jaren op een topcamping direct aan het strand. Een heerlijke plek met een restaurant, massage mogelijkheden, aan een gezellige boulevard en met extreem veel te doen in de omgeving. Natuurlijk heb je ons eigen inbegrepen reisprogramma, maar het aanbod aan extra excursies is enorm!

Groepsreizen Kroatië

Filmpjes jongeren vakanties Simi Reizen

Na veel van onze actieve vakanties maken reizigers filmpjes. Deze geven over het algemeen een ontzettend goed beeld van de vakantie en wat je kunt verwachten. Meer video's zien? Abonneer je dan op onze YouTube account.