Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. 

Let op - er wordt volop geboekt. Stel je beslissing dus niet te lang uit. Elk jaar moeten we mensen teleurstellen die nét te lang hebben gewacht. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Last minute wintersport

Ben je op zoek naar een last minute wintersport groepsreis? Dan ben je bij Simi Reizen aan het goede adres! Simi Reizen biedt leuke en actieve groepsreizen aan voor jongeren tussen de 18 en 32 jaar. In de winter kun je hierbij kiezen uit een divers aanbod wintersport vakanties. Ook voor de mensen die graag willen (leren) skiën of willen snowboarden hebben we twee leuke groepsreizen. Omdat we met de bus naar locatie reizen, is het bij Simi Reizen mogelijk om de wintersport groepsvakanties vrij last minute te boeken! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over Simi's last minute wintersport groepsreizen en over hoe last minute je welke last minute skivakantie kunt boeken.

De last minute wintersport groepsreizen van Simi

Je kunt bij Simi Reizen kiezen uit twee last minute skivakanties, namelijk de wintersport Oostenrijk groepsreis en de wintersport Slovenië groepsreis. Het grootste verschil, naast natuurlijk het land waarin je gaat skiën, is dat de Slovenië wintersport groepsreis is opgezet voor mensen die willen leren skiën of het willen opfrissen, en dat de wintersport Oostenrijk groepsvakantie is opgezet voor mensen van verschillende niveau's. Op basis van niveau kunnen we in Oostenrijk groepen vormen.

Indien je wilt leren skiën is het ook mogelijk om in Oostenrijk optioneel skilessen te ondernemen, maar bij de Slovenië groepsreis is dat al inbegrepen bij de reissom en leer je het echt samen met al je reisgenoten. Daarnaast is het in Oostenrijk ook mogelijk om te snowboarden in plaats van Skiën. In Slovenië is dat tijdens de last minute skiën groepsreis is dit niet het geval. 

Om het leren skiën in Slovenië te combineren met de nodige sneeuwpret, zijn ook een heleboel extra programma-onderdelen inbegrepen bij je reissom, een après ski middag met lokale dj, sneeuwschoentocht, wellness, nachtsleeën, introductieronde sledehonden, bezoek Kranjska Gora en natuurreservaat Zelenci en winters hoogteparours. Bekijk dus goed welke last minute wintersport vakantie het beste bij je past!

last minute wintersport single reizen

Last minute skivakantie Oostenrijk programma

Het programma van de last minute skivakantie Oostenrijk ziet er in het kort als volgt uit:

Dag 1 - Vertrek naar Oostenrijk
Dag 2 - Aankomst in Oostenrijk. Kennis maken met elkaar en de Simi-host. Evt. al skiën of sightseeing. In de avond mogelijkheid tot bezoek disco après ski.
Dag 3 - De pistes op
Dag 4 - De pistes op
Dag 5 - De pistes op
Dag 6 - Vrije dag naar eigen invulling
Dag 7 - Vrije dag naar eigen invulling
Dag 8 - Sleeën (indien weinig sneeuwval: rodelbaan)
Dag 9 - Afscheidsdiner en vertrek naar Nederland
Dag 10 - Aankomst in Nederland

Last minute wintersport Slovenië programma

Het programma van de last minute wintersport Slovenië ziet er in het kort als volgt uit:

Dag 1 - Vertrek naar Slovenië
Dag 2 - Aankomst in Slovenië. Tijd om kennis te maken met elkaar, de Simi-host en de ski-instructeurs.
Dag 3 - 4 uur skiles, deel van de groep wellness
Dag 4 - 4 uur skiles, deel van de groep wellness
Dag 5 - 4 uur skiles, après- ski middag met lokale DJ
Dag 6 - Sledenhonden introductieronde, bezoek Kranjska Gora en Zelenci natuurreservaat
Dag 7 - Sneeuwschoenwandelen, winters hoogteparcours en pubquiz
Dag 8 - Vrije dag en nachtsleeën
Dag 9 - Opruimen en vertrek naar Nederland
Dag 10 - Aankomst in Nederland

Last minute wintersport groepsreizen

Inbegrepen bij de last minute skivakanties van Simi Reizen

Eén van de voordelen van mee gaan met een last minute skivakantie van Simi Reizen is dat heel veel al is inbegrepen bij je reissom. Zodoende weten je grotendeels al waar je aan toe bent tijdens je last minute skiën groepsvakantie. Op de reispagina's van de last minute skivakantie groepsreizen kun je de volledige in- en exclusief lijsten vinden onder het tabje 'inbegrepen'. Standaard inbegrepen bij je reissom is als volgt (bij beide last minute wintersport groepsreizen):

  • Retour met de touringcar 
  • Bagage 20 kilo per persoon onderin en handbagage bovenin de bus
  • Alle overnachtingen ter plekke
  • Nederlandse Simi-host ter plaatse

Afhankelijk van de last minute wintersport groepsreis is er nog meer inbegrepen, zoals in Slovenië de skilessen en diverse andere winterse activiteiten.

Kleine disclaimer: hoewel we ons best doen de informatie op deze pagina up to date te houden, is de informatie op de reispagina's altijd correct.

Reisgenoten last minute wintersport

Tijdens de last minute wintersport reizen van Simi Reizen reis je samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar. Iets meer dan de helft van onze reizigers reist alleen. Ideaal voor als je vrienden niet zo into wintersport zijn en jij dit wel graag een keer mee wilt maken! Je bent dus sowieso niet de enige die alleen mee reist met een last minute wintersport groepsreis. Daarnaast staan mensen die samen reizen ook open voor nieuwe contacten, ze boeken immers een groepsreis. Er zitten altijd wel mensen in de groep waarmee je het goed kunt vinden en de sfeer zit er op dag één altijd al goed in.

Je kunt voorafgaand je last minute skivakantie online kennismaken met je reisgenoten door je telefoonnummer achter te laten in Mijn Simi. Zodoende kunnen jullie namelijk een WhatsApp groep aanmaken. Het voordeel van vroeg boeken van de last minute skivakantie is dat je dus wel langer de tijd hebt om kennis te maken en eventueel samen een uitje te plannen voorafgaand de reis. 

Waarom kiezen voor een last minute wintersport bij Simi?

Naast de voordelen die we al benoemd hebben op deze pagina, kunnen we er nog een aantal opnoemen voor het boeken van een last minute wintersport groepsreis bij Simi:

  • Simi Reizen is aangesloten bij de SGR en de ANVR.
  • Tijdens de groepsreizen bij Simi Reizen is heel veel al inbegrepen bij je reissom.
  • Je reist samen met leeftijdsgenoten tijdens de last minute skiën groepsreizen.
  • Bij Simi Reizen reist meer dan de helft alleen, je bent dus niet de enige als je dit ook van plan bent!
  • Het biedt voordelen om een pakketreis te boeken. Hiervan is sprake bij de groepsreizen van Simi Reizen.

Last minute wintersport: wanneer boeken

Dan komen we nu uit bij misschien wel de belangrijkste vraag die je hebt. Tot wanneer kan ik een last minute wintersport vakantie boeken bij Simi Reizen? Het voordeel is dat beide last minute skivakantie groepsreizen busreizen betreffen. Hierdoor hoeven we niet last minute op zoek naar een vliegticket. Is er ruimte in de bus, dan kun je dus gewoon nog boeken! Lekker flexibel dus!

Sterker nog, indien er nog plek is kun je zelfs nog een dag van tevoren je boeking plaatsen. Uiteraard dien je dan wel direct de volledige betaling te voldoen. Wij sturen je vervolgens zo spoedig mogelijk de inloggegevens voor Mijn Simi en de volgende dag zit je al in de bus op weg naar de wintersportbestemming!

Benieuwd of er nog plek is? Kijk dan bij de vertrekdata op de reispagina of er gekleurde bolletjes bij de vertrekdata staan van de last minute wintersport. Bij een geel bolletje gaat het om de tien laatste plekken en bij een oranje bolletje om de één tot drie laatste plekken. Indien er niks bij staat is er voldoende plek en kun je ook nog een boeking plaatsen voor de last minute skiën groepsreis. Indien een vertrekdatum vol zit komt 'VOL' bij de vertrekdatum te staan. Easy!

Last minute wintersport

Wintersport studenten

Tijdens onze last minute wintersport vakanties reizen mensen mee tussen de 18 en 32 jaar oud. We verwachten dat de meeste mensen die boeken tussen de 20 en 26 jaar oud zijn, al kan dit per vertrekdatum natuurlijk afwijken tijdens de single reizen wintersport. Indien leeftijd heel belangrijk voor je is, mag je natuurlijk altijd bij ons navraag doen naar de groepssamenstelling. Wij merken altijd dat ter plekke mensen elkaars leeftijd vaak niet eens weten en het kleine leeftijdsverschil eigenlijk zo goed als niets uitmaakt.

De meeste mensen zijn dus studenten of mensen die net begonnen zijn met werken. Wil je hier meer over lezen? Neem dan eens een kijkje op onze wintersport studenten pagina!

Meer lezen over single reizen wintersport