Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Boek je reis zodra je eruit bent - gemiddeld stijgen prijzen naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Wintersport studenten

Ben jij op zoek naar een skivakantie studenten? Dan ben je bij Simi Reizen aan het goede adres! Wintersporten met familie is leuk, maar het is natuurlijk veel leuker om samen met leeftijdsgenoten de piste op te gaan en daarna een leuk feestje te bouwen of ergens wat te gaan drinken. Bij Simi Reizen heb je de keuze uit meerdere wintersport studenten groepsreizen.

Of je nou al ervaring hebt met skiën of snowboarden of nog niet, we hebben zowel mogelijkheden voor beginners als voor gevorderden. Ook heb je de keuze uit een wintersport studenten groepsreis waarbij je de mogelijkheid hebt tot heel vaak après skiën maar ook een wintersport studenten groepsvakantie waarbij je juist met een warme chocomel bij het kampvuur kunt zitten. Voor ieder wat wils dus!

Wintersport studenten met Simi Reizen

Tijdens de studenten skivakantie groepsreizen van Simi Reizen reis je samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar. Een deel hiervan is student, het andere deel is al aan het werk. Dit maakt het een heerlijk gevarieerde groep van reisgenoten. 

Al onze skivakantie studenten groepsreizen betreffen busreizen. Geen gedoe met uren voor vertrek op de luchthaven aanwezig zijn, je bagage af moeten droppen en overstappen. Maar juist relaxt de bus instappen en zonder gedoe onderweg rustig kennis maken met iedereen. Je springt de bus in, onderweg heb je regelmatig een pauze en zodra je de bus weer uit springt ben je al op locatie van de studenten skivakantie!

Is leeftijd erg belangrijk voor je? Dan is het goed om te weten dat we nooit problemen ervaren met leeftijdsverschillen. Sterker nog, vaak weten mensen na afloop niet eens hoe oud iedereen nou precies was. Op basis van de heenweg mag je zelf beslissen met wie je graag een kamer wilt delen tijdens de skireis studenten en natuurlijk kun je zelf beslissen met wie je wat meer en met wie wat minder optrekt.

Ook fijn om te weten is dat tijdens onze wintersport studenten reizen altijd ter plekke een Simi-host aanwezig is. Deze persoon zorgt ervoor dat het programma goed verloopt en heeft daarnaast ook nog eens handige tips voor in je vrije tijd! Zoals tijdens de skireis studenten Oostenrijk bijvoorbeeld de beste plekken voor een gezellig après ski feest.

Wintersport studenten

Welke skireizen studenten zijn er?

Op onze wintersportvakanties jongeren pagina kun je het diverse aanbod aan skireizen studenten terugvinden. Hier staan ook de twee klassieke wintersportvakanties tussen die we aanbieden. Hieronder in het kort meer informatie over deze twee gezellige studenten skivakantie reizen!

Wintersport studenten Oostenrijk

Voor wintersporters van alle niveau's hebben we de wintersport studenten groepsreis Oostenrijk in petto! Hierbij kunnen we namelijk de groep opdelen in kleinere groepjes van gevorderden wintersporters, tot aan medium gevorderden en beginners. Voor mensen die nog nooit eerder hebben geskied of gesnowboard is het ook mogelijk om ski- of snowboardlessen bij te boeken. Een aantal details over deze studenten skivakantie:

 • Reisduur: 10 dagen
 • Vervoer: met de bus
 • Overnachtingen: Gästeshaus Unterberger
 • Extra activiteit inbegrepen: rodelen of sleeën (welke is afhankelijk van de sneeuwval)

Skireis studenten Slovenië

Voor mensen die nog nooit eerder hebben geskied of juist alles nog even moeten opfrissen hebben we de ski- en snowfun Slovenië groepsreis opgezet. Het leuke aan deze studenten skivakantie is dat je echt met de groep samen de lessen onderneemt. Om het niet te intensief te maken hebben we daarnaast nog diverse andere winterse activiteiten inbegrepen bij je reissom. Een aantal details over deze skivakantie studenten:

 • Reisduur: 10 dagen
 • Vervoer: met de bus
 • Skipas: 3-daagse skipas voor tijdens de lessen inbegrepen, net als de 12 uur skiles en huur van de ski's, skischoenen en skistokken tijdens deze dagen
 • Overnachtingen: hotel in Italië (vergelijkbaar met hostel)
 • Extra activiteiten inbegrepen: après ski middag met lokale dj, sneeuwschoentocht, wellness, nachtsleeën, introductieronde sledehonden, bezoek Kranjska Gora en natuurreservaat Zelenci en winters hoogteparours

Goedkope wintersport studenten

Ook wij zijn student geweest en als je student bent wil je natuurlijk op zoek naar een wintersport studenten groepsreis met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij maken het allemaal heel gemakkelijk voor je door heel veel al inclusief te maken bij je reissom. Zo weet je goed waar je aan toe bent en wat nog (eventuele) extra uitgaven zijn. Op de reispagina van de skireizen studenten kun je onder het tabje 'inbegrepen' een handig overzicht vinden.

Waar bij veel andere ski organisaties studenten bijvoorbeeld de heen- en terugreis niet zijn inbegrepen, of je nog activiteiten moet bijkopen, is dat bij Simi Reizen anders. Zo zijn standaard de busreis heen en terug en de overnachtingen inbegrepen bij je reissom. Ook is er altijd een activiteitenpakket inbegrepen, waardoor het niet meer noodzakelijk is om optionele activiteiten bij te boeken. Uiteraard geven we je daar wel de mogelijkheid toe, zodat mensen die willen genieten van een extra volle skireis studenten hier de mogelijkheid toe hebben.

Omdat sommige mensen zelf al materialen hebben voor op de piste, hebben we wel de skihuur of snowboard huur exclusief gemaakt bij de Oostenrijk wintersport studenten groepsreis. Zodoende ben je ook niet duurder uit als je je eigen materiaal mee wil nemen omdat je verplicht nog materiaal moet huren. Ook een voorbeeld van wat niet inclusief is zijn de maaltijden. Dit met als reden dat we gemerkt hebben dat vaak mensen zelf ter plekke willen kijken waar ze die avond trek in hebben. Je kunt zelf bepalen hoe duur je dit maakt door te kiezen of je buiten de deur eet of kookt in het huisje tijdens de skireizen studenten.

Wintersport studenten boeken zonder zorgen

Je loopt geen groot financieel risico doordat Simi Reizen is aangesloten bij de SGR. Mocht een reisorganisatie die is aangesloten bij de SGR failliet raken, is je reissom gewoon gedekt. Andere voordelen van het boeken van een pakketreis (waarvan bij Simi altijd sprake is), is dat wij als reisorganisatie verplicht zijn je hulp en bijstand te verlenen wanneer nodig.

Indien je door omstandigheden op de geplande reisdatum niet naar huis kunt vergoeden we ook 3 hotelovernachtingen voor je. Ook zijn we indien noodzakelijk verantwoordelijk voor repatriëring. Je reguliere zorgverzekering vergoedt normaliter ook zorg in het buitenland indien noodzakelijk (let op: tot Nederlands tarief). Bij Simi Reizen kun je eenvoudig ook direct je kortlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Uiteraard staat het je ook vrij dit elders te doen. Een wintersport-reisverzekering is voor de wintersportreizen verplicht. 

Wintersport studenten

Waarom single wintersport met Simi?

Met Simi op wintersport gaan is hartstikke leuk! Wanneer past Simi Reizen als reisorganisatie bij jou?

 • Indien je graag samen reist met een groep leeftijdsgenoten
 • Indien je geen zorgen wilt hebben over dat je de enige bent die alleen reist, +/- 60% boekt alleen (maar ook samen reizen is mogelijk!)
 • Indien je graag een groepsreis boekt waarbij je weet waar je aan toe bent qua programma en kosten
 • Indien je graag een groepsreis boekt waarbij je maar weinig zelf meer hoeft te regelen
 • Indien je graag een groepsreis boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de SGR en lid is van de ANVR en het Calamiteitenfonds
 • Indien je graag een groepsreis boekt waarbij je geniet van de voordelen van een pakketreis
 • Indien je graag een groepsreis boekt bij een reisorganisatie die goede beoordelingen ontvangt
 • Indien je graag een groepsreis boekt waarbij het niet uit maakt hoe ervaren je bent met wintersport activiteiten

Wintersport studenten

Meer informatie over busreis wintersport

Als je mee gaat met een van onze studenten wintersport vakanties, dan reis je met de bus naar locatie. Ideaal, want je hoeft niet in te checken, uren van tevoren aanwezig te zijn en je bagage af te halen. Juist instappen, relaxen, kennismaken met je reisgenoten en daarna uitstappen op bestemming! Lees meer hierover op onze busreis wintersport pagina!

Onderstaand kun je alle linkjes vinden naar handige pagina's met informatie over onze wintersportreizen. Wil je een gemakkelijk en snel overzicht van al deze informatie? Bekijk dan vooral onze pagina single reizen wintersport, waar je ook de linkjes kunt vinden naar de informatie waar jij naar op zoek bent!

Meer lezen over single reizen wintersport