Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. 

Let op - er wordt volop geboekt. Stel je beslissing dus niet te lang uit. Elk jaar moeten we mensen teleurstellen die nét te lang hebben gewacht. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Wintersport Slovenië

Naast onze wintersport vakanties Oostenrijk kun je ook genieten van een wintersport ski- en winterfun Slovenië groepsreis! Voor 18 tot 32 jarigen biedt Simi Reizen diverse winterse groepsreizen aan, waaronder gezellige wintersport vakanties. De groepsreis wintersport Slovenië staat in het teken van leren skiën en activiteiten met heel veel winterfun. Er zijn dan ook meerdere dagen skiles inbegrepen bij je reissom, maar daarnaast nog meer! Op deze wintersport Slovenië pagina lees je alles over deze gezellige groepsreis met heel veel inbegrepen!

De wintersport Slovenië groepsreis

Speciaal voor mensen die graag willen leren skiën of alles een beetje op willen frissen hebben we de Ski Slovenië georganiseerd, een van onze wintersportvakanties jongeren. De wintersport Slovenië jongerenreis is een 10-daagse busreis, met heel veel inbegrepen. Naast de skilessen, staan er nog zeven andere leuke activiteiten op het programma voor een heerlijk gevarieerde wintersport Slovenië.

We reizen af naar het grensgebied van Italië en Slovenië. Hier verblijven we gedurende de groepsreis wintersport Slovenië in een hotel (vergelijkbaar met een hostel) in Sella Nevea in Italië. We overnachten 4 of 6-persoonskamers met gedeeld sanitair met je andere reisgenoten. Op basis van de heenweg mag je zelf beslissen met wie je graag een huisje wilt delen tijdens de wintersport Slovenië groepsvakantie.

Wintersport slovenie groepsreizen

Op het programma van de wintersport Slovenië

Om een heerlijk gevarieerde groepsreis wintersport Slovenië aan te bieden, hebben we ervoor gekozen om naast de skilessen nog een aantal leuke groepsactiviteiten toe te voegen op het programma. Het programma ziet er in het kort als volgt uit:

Dag 1 - Vertrek naar Slovenië
Dag 2 - Aankomst in Slovenië. Tijd om kennis te maken met elkaar, de Simi-host en de ski-instructeurs.
Dag 3 - 4 uur skiles, deel van de groep wellness
Dag 4 - 4 uur skiles, deel van de groep wellness
Dag 5 - 4 uur skiles, après- ski middag met lokale DJ
Dag 6 - Sledehonden introductieronde, bezoek Kranjska Gora en Zelenci natuurreservaat
Dag 7 - Sneeuwschoenwandelen, winters hoogteparcours en pubquiz
Dag 8 - Vrije dag en nachtsleeën
Dag 9 - Opruimen en vertrek naar Nederland
Dag 10 - Aankomst in Nederland

Het uitgebreide reisprogramma kun je vinden op de reispagina wintersport Slovenië.

Ski Slovenië en skipas Slovenië

Hierboven beschreven we al dat de skilessen zijn inbegrepen bij je reissom. Hoe zit dit er precies uit? Het grensgebied van Italië en Slovenië heeft een ideaal en gemoedelijk skigebied, vlakbij onze accommodatie. We noemen dit een beginnersgebied omdat je hier geen kilometers kunt vinden aan pistes, maar een wat kleiner gebied. Een rustige setting maar zeker met voldoende uitdagingen als je het onder de knie krijgt. 

Tijdens de Ski Slovenië groepsreis is 12 uur skiles inbegrepen bij je reissom. Deze lesuren verdelen we over drie dagen. Voor deze drie dagen is ook een skipas Slovenië inbegrepen, net als de huur van ski's, skischoenen en skistokken. Je dient zelf wel warme wintersportkleding mee te nemen, net als een helm en een skibril.

Over sneeuwzekerheid hoef je je overigens geen zorgen te maken voor deze wintersport Slovenië groepsreis. Indien er niet voldoende sneeuw is gevallen wordt er namelijk gebruik gemaakt van sneeuwkanonnen, waardoor er sprake is van sneeuwzekerheid.

Wintersport slovenie groepsreizen

Inbegrepen bij de wintersport Slovenië groepsreis

Tijdens de skivakantie is al heel veel inbegrepen. Zo zijn de busreis naar locatie (en natuurlijk weer terug), de overnachtingen en de skilessen inbegrepen bij je reissom. Voor de Ski Slovenië lessen zijn ook de skihuur, skischoenen huur en huur van de stokken inbegrepen, natuurlijk inclusief de skipas voor deze momenten. 

Op locatie is dagelijks ontbijt en diner inbegrepen tijdens de wintersport Slovenië groepsreis. Ook is eenmaal de lunch inbegrepen. Maaltijden onderweg, eigen uitgaven ter plaatjes, upgrades van materiaal en een wintersportverzekering zijn niet inbegrepen.

Overnachten Ski Slovenië groepsreis

We slapen tijdens deze reis in het Rifugio Dividione Julia Hotel of vergelijkbaar. Je kunt deze accommodatie het beste vergelijken met een hostel. Hierbij slapen we in 4- of 6-persoonskamers. Je slaapt tijdens de Ski Slovenië groepsreis in de meeste gevallen in een stapelbed en hebt voldoende opbergruimte voor je spullen. Uiteraard mag je op basis van de heenweg zelf beslissen met wie je een kamer wilt delen tijdens de wintersportreis Slovenië.

Ski Slovenië busreis

Met de bus zullen we afreizen naar Slovenië. Voor deze wintersport Slovenië groepsreis heb je de keus uit drie opstapplaatsen in Nederland. Je kunt kiezen uit Zwolle, Utrecht en Eindhoven. Het voordeel van een busreis is dat je onderweg al goed kennis kunt maken met je reisgenoten. Uitsluitend Simi reizigers zullen namelijk mee reizen met de bus.

Je kunt je voor deze Ski Slovenië groepsreis alleen opgeven, maar ook samen met een vriend, vriendin of vriendengroep. Iets meer dan de helft van onze reizigers reizen alleen, dus je hoeft zeker niet bang te zijn dat je de enige bent. En ook de mensen die samen reizen kiezen bewust voor een groepsreis. Op dag 1 zit de sfeer er altijd al goed in, en we horen regelmatig verhalen over gezellige reuniës en nieuwe vriendschappen. Lees meer op onze busreizen wintersport pagina!

Waarom kiezen voor de Ski Slovenië groepsreis?

(Opnieuw) leren skiën is iets wat mensen vaak uitstellen. Ontzettend jammer natuurlijk, want het is super leuk om (weer) op de latten te staan en je skills ook later in andere gebieden te testen. Tijdens onze groepsreis met skipas Slovenië reis je samen met 18 tot 32 jarigen die ook graag willen skiën. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in je eentje met een groep met jonge kinderen staat te stuntelen. 

Er ontstaan vaak hechte vriendengroepen tijdens de groepsreizen van Simi Reizen. Als je al eerder met Simi bent mee geweest, dan weet je al een beetje hoe snel de sfeer er al in zit. De eerste keer mee gaan vinden veel mensen vaak spannend, maar realiseer je dat je niet de enige bent en dat de spanning echt nergens voor nodig is! Je gaat namelijk een super gezellige groepsvakantie tegemoet.

Daarnaast is het voordeel van het boeken van een wintersport Slovenië groepsreis bij Simi Reizen dat heel veel al is inbegrepen bij je reissom, waardoor je ook profiteert van de voordelen van het boeken van een groepsreis. Zo wordt je reissom gegarandeerd door de SGR en is Simi Reizen verantwoordelijk voor eventuele repatriëring. Ook is Simi Reizen aangesloten bij het Calamiteitenfonds en de ANVR. Tot slot staat bij ons niet enkel het leren skiën op het programma tijdens de Ski Slovenië groepsreis met skipas Slovenië, maar kun je genieten van ook andere diverse inbegrepen activiteiten.

wintersport slovenie groepsreizen

Last minute wintersport

Ben je er stiekem een beetje laat bij en op zoek naar een last minute wintersport groepsreis? Neem dan eens een kijkje op onze last minute wintersport pagina met informatie over tot wanneer je een boeking kunt plaatsen. Het voordeel van een busreis is dat je, mits plek, vrij last minute kunt boeken, in tegenstelling tot bij een vliegreis. Zodoende kun je ook redelijk last minute beslissen mee te willen met een single reizen wintersport!

Meer lezen over single reizen wintersport