Over Los Angeles, Verenigde Staten

Los Angeles is een stad gelegen aan de westkust van de Verenigde Staten, gelegen in de staat Californië. Zowel tijdens de groepsreis Californië als de rondreis Nationale Parken breng je een meerdaags bezoek aan Los Angeles. Op deze pagina vind je leuke suggesties Los Angeles, bezienswaardigheden Los Angeles en lees je meer achtergrondinformatie over de stad.

De jongeren rondreizen USA zijn erg flexibel. We reizen met meerdere SUV's naar de mooiste plekken, maar onderweg en tijdens je verblijf op een locatie mag je zelf de invulling van de dag bepalen met je autogroep (die we doorwisselen, zodat je iedereen goed leert kennen). De reisbegeleider kan jullie uiteraard mooie suggesties geven over alle plekken, maar je haalt het meeste uit je reis door zelf al een beetje te oriënteren op wat overal te zien en te doen is en te kijken wat jou aanspreekt. Met deze pagina over Los Angeles helpen we je daarbij op weg.

Los Angeles algemene informatie en weetjes

  • Los Angeles wordt ook wel the City of Angels genoemd.
  • Los Angeles is de op één na grootste stad van de VS, gebaseerd op het aantal inwoners. 
  • Je kunt Los Angeles het beste verkennen met de auto, maar het openbaar vervoer is ook zeker een optie.

 

Bezienswaardigheden Los Angeles

In Los Angeles heb je meer dan voldoende keuze uit diverse bezienswaardigheden. Hieronder geven we je een aantal suggesties voor tijdens je verre groepsreis

Idee

Tekst

Meer tips Los Angeles

  • ..

Barretjes en restaurants Los Angeles

In Los Angeles kun je meer dan voldoende eetgelegenheden en barretjes vinden. We raden je vooral aan te kijken op TripAdvisor welke restaurants en barretjes goed scoren. Per vertrekdatum verschilt het in welke acommodatie we verblijven in Los Angeles tijdens de groepsreizen Verenigde Staten. Hierdoor is het gemakkelijker om te kijken tijdens de reis wat een beetje leuk is in de omgeving waar je verblijft.

Goed om te weten: Willen jullie samen uit eten gaan? Geef dit dan tijdig door aan de reisbegeleider en dan kan hij of zij proberen een groepsreservering voor jullie te maken. Houd er rekening mee dat de kans van slagen sterk afhankelijk is van de reisperiode, de stad en hoe vroeg de reisbegeleider ervan op de hoogte is.

Winkelen in Los Angeles

Tekst

Klimaatinfo Los Angeles

..

Geschiedenis Los Angeles

..

Groepsreizen Verenigde Staten met Simi

..

Meer interessante reispagina's