Groepsreizen Griekenland

Griekenland groepsreizen water en land

Reis mee met Simi naar het prachtige Griekenland. Je hebt de keus uit twee schitterende singlereizen Griekenland, eentje die focust op het binnenland en de kust en eentje die focust op zeilen naar de prachtige eilanden en Athene. Ga jij voor de Olympische Rivièra, relaxen aan de kust, het ontdekken van pittoreske dorpjes en het prachtige gebergte óf ga je voor een heerlijk zeilavontuur naar de Griekse eilanden, samen met het ontdekken van het bruisende Athene? 

Jongerenvakantie Noord-Griekenland

10 dagen

Griekenland is natuurlijk een hele populaire reisbestemming. Niet zo gek ook, want er is enorm veel te beleven, te proeven en je kunt er ook heerlijk relaxen. Ontdek het tijdens deze jongerenvakantie Noord-Griekenland met heel veel inbegrepen!

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt
voor 1429.00
BEKIJK REIS

Griekenland zeilreis

11 dagen

Groepsreis en zeilvakantie voor jongeren in Griekenland. Actieve rondreis met perfecte combi van actie en ontspanning.

 • Verblijf in Appartement
 • Incl. vlucht
 • Bagage inclusief
 • Eten niet inbegrepen of deels
voor 1389.00
BEKIJK REIS

Single reis Noord-Griekenland

10 dagen

Single reis Griekenland samen met leeftijdsgenoten van 18 tot 39 jaar. Ontdek het prachtige noorden van Griekenland tijdens deze Noord-Griekenland single reis met de vluchten, overnachtingen en een gevarieerd programma inbegrepen bij je reissom.

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt
voor 1429.00
BEKIJK REIS

Zeilrondreis Griekenland

11 dagen

Griekenland ontdek je het beste met een zeilboot! Ga voor een unieke zeilrondreis met leeftijdsgenoten en ontdek Athene, diverse Griekse eilanden en het prachtige heldere water.

 • Verblijf in Appartement
 • Incl. vlucht
 • Bagage inclusief
 • Eten niet inbegrepen of deels
voor 1389.00
BEKIJK REIS

Groepsreis Noord-Griekenland

De Olympische Rivièra ontdekken

Verblijf in de kuststad Kavala

Gevarieerd programma

Flexibele groepsreis 

Tijd om te relaxen

Cultuur, geschiedenis en natuur

Reis samen met leeftijdsgenoten

Veel inbegrepen

Groepsreis zeilen Griekenland

Ontdek prachtige eilanden

Verken de bruisende stad Athene

Geniet van het heldere water

Probeer dolfijnen te spotten

Gezelligheid aan boord

Ontdekken maar ook relax-tijd

Evt. leren zeilen

Twee singlereizen Griekenland

Groepsvakantie Noord-Griekenland 

 • Ontdek de Olympische Rivièra
 • Verblijf in de gezellige kuststad Kavala
 • Ontdek het bijzondere Meteora
 • Onderneem een stadstour in Thessaloniki
 • Veel ontdekken maar ook relax-tijd
 • Cultuur, geschiedenis en natuur
 • Diverse activiteiten inbegrepen

Zeilavontuur eilanden Griekenland

 • Meerdere dagen Athene ontdekken
 • Verschillende eilanden verkennen
 • Zeer bijzonder en gezellig zeilavontuur
 • Voldoende tijd voor een duik in het water
 • Probeer onderweg dolfijnen te spotten

Griekenland Kavala kuststad

Waarom de groepsreis Noord-Griekenland?

De gevarieerde Noord-Griekenland groepsreis laat je leuke activiteiten ondernemen met je groepsgenoten, maar heeft ook voldoende vrije tijd om te genieten van het Griekse zonnetje en het pakken van een terrasje. Met een aantal leuke inbegrepen activiteiten krijg je tijdens deze 10-daagse groepsreis Noord-Griekenland een goed beeld van de cultuur, geschiedenis en natuur. Ontdek onder andere de Olympische Rivièra met de uitgestrekte kustlijn, pittoreske dorpjes en prachtig gebergte en Kavala, een gezellige en toeristische kustplaats in het noordoosten van Griekenland. 

Prachtige natuur, de Griekse kust, leuke en levendige plaatsen, heerlijk mediterraan eten, een rijke geschiedenis om te ontdekken, de Olympische Rivièra verkennen... wat wil je nog meer? Tijdens de inbegrepen activiteiten leer je het land echt goed kennen tijdens deze singlereizen Griekenland. Alle activiteiten onderneem je samen met je reisgroep, waardoor dit een echte groepsreis is met leeftijdsgenoten. 

We hebben gezorgd voor een gevarieerd programma, maar bieden ook de flexibiliteit om het e.e.a zelf nog in te vullen. Je kunt dus helemaal zelf bepalen of je de activiteiten wilt combineren met nog wat extra's, of dat je dit graag wilt combineren met tijd voor een cocktail en het strand. In het geheel staat deze groepsreis echt in het teken van avontuur, relaxen en vooral genieten. Het binnenland van Griekenland en de kuststreek zijn zeer divers. Tijdens deze groepsreis ontdek je beide. 

Ook leuk om te weten is dat er bij de groepsvakantie Griekenland al heel veel is inbegrepen. Je reist samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 39 jaar en ter plekke is een Nederlandstalige reisbegeleider aanwezig. Ondanks dat de groepsreis Noord-Griekenland alles weg heeft van een rondreis, hebben we ervoor gekozen om de slaaplocaties beperkt te houden om het allemaal net iets comfortabeler te maken. 

Griekenland ouzo

Waarom het zeilavontuur Griekenland?

De zeilvakantie Griekenland laat je op een bijzondere manier de eilanden van Griekenland ontdekken. We ontdekken diverse eilanden tijdens ons zeilavontuur, maar besteden ook een aantal dagen in Athene. Door van plek naar plek te reizen met maximaal drie mooie zeiljachten, maak je een echte unieke rondreis mee met Simi Reizen.

Handig om te weten is dat je geen zeilervaring nodig hebt om mee te mogen met deze gezellige zeilvakantie Griekenland. Sterker nog; je mag zelf bepalen in hoeverre je wil helpen met het zeilen of gewoon lekker wil relaxen en kijken naar alles wat er om je heen te zien is. Wil je wel helpen? De Nederlandstalige schippers leggen je alles heel graag uit!

We ontdekken de eilanden Angistri, Aegina en Poros en het schiereiland Peloponnesos. Door de zeemijlen redelijk beperkt te houden heb je voldoende tijd om te genieten van het zeilen, maar ook voor het ontdekken van de eilanden waar we naartoe varen! Houd er rekening mee dat de planning in principe vast ligt, maar soms gewijzigd dient te worden als er bijvoorbeeld te weinig wind staat. Wind is immers cruciaal voor zeilboten. Slapen doen we in tweepersoons cabines op de boten!

De laatste dagen mag je volledig naar wens besteden in Athene. Hier mag je een eigen planning maken. 

griekenland zeilvakantie jongeren

Over Griekenland

Griekenland is natuurlijk een hele populaire reisbestemming. Niet zo gek ook, want er is enorm veel te beleven, te proeven en je kunt er ook heerlijk relaxen. Het is het meest zuidelijke land van de balkan en eigenlijk is er voor iedereen wel wat. Of je nou interesse hebt in geschiedenis, cultuur, bezienswaardigheden, levendige steden, natuur of het strand, Griekenland heeft het allemaal! Daarom mag deze bestemming natuurlijk niet ontbreken tussen onze groepsreizen.

Tijdens de Noord-Griekenland groepsreis met leeftijdsgenoten bezoeken we zowel de heerlijke kustplaats Kavala als het binnenland waarbij we de natuur intrekken. Dit maakt het een zeer diverse groepsreis waarbij je meerdere delen van het noorden van Griekenland gaat ontdekken.

Tijdens het zeilavontuur Griekenland ligt de focus op diverse eilanden en Athene. Genieten, ontdekken, zwemmen, dolfijnen spotten en als je wil leren de schippers met alle liefde hoe het zeilen te werk gaat!

In de zomer kun je een lekker temperatuurtje verwachten. Als je klaar bent met het leuke dagprogramma of het zeilen kun je een hapje gaan eten in een van de Griekse restaurants (tijdens het zeilavontuur kunnen we ook koken op de boot). De keuken bestaat met name uit vlees, vis, ovengerechten, stoofpotten, kruiden en ui en er wordt veel gewerkt met verse producten. Een zeer diverse keuken die je waarschijnlijk niet snel zal vervelen tijdens de groepsvakantie Griekenland.

Groepsgenoten singlereizen Griekenland

Tijdens deze singlereizen Griekenland reis je samen met 18 tot 39 jarigen. De twee leeftijdsgroepen reizen dan ook gecombineerd. De meeste reizigers zijn tussen de 20 en 26 jaar. Daarvan reist iets meer dan de helft alleen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de enige bent die wellicht alleen reist! We horen vaak mooie verhalen over leuke nieuwe vriendschappen. We noemen de groepsreizen Griekenland ook wel singlereizen omdat zo veel mensen alleen mee reizen.

Paklijst groepsreizen

Wil je weten wat handig is om bij deze groepsreis allemaal mee te nemen? Bekijk dan de paklijst.

Samen reizen of alleen?

Bij Simi boeken zowel solo reizigers als mensen die samen met een vriend of vriendin of groepje reizen. Juist deze mix zorgt ervoor dat onze groepsreizen Griekenland supergezellig zijn. Iedereen die een groepsreis boekt vindt het leuk om met leeftijdsgenoten op pad te gaan, of je nu solo geboekt hebt of samen met iemand anders.

Bij onze groepsreizen geldt dat ongeveer 60 tot 70% solo reist. 

Meer weten?

Meer informatie over de reizen 
Beoordelingen 
Groepsreizen Europa 
Vooraf met elkaar kennismaken 

Indien je vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen.