Groepsreizen Griekenland

  • Altijd incl. excursies
  • Alle reizigers tussen 18-32 jaar
  • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Griekenland groepsreizen & singlereizen

Reis mee met Simi naar het prachtige Griekenland. We nemen je mee in de geschiedenis van dit mooie land en je geniet van de prachtige natuur! Ga je mee? 

Groepsreizen Griekenland

Highlights

Ontdek de Olympische Rivièra, het bijzondere Meteora, maar geniet ook van vrije tijd.

Reis samen met leeftijdsgenoten

Lekker zwemmen in de zee

Veel inbegrepen bij je reissom

Met onze groepsreis in Griekenland geniet je van het prachtige groene Noorden van Griekenland en begin je je rondreis vanuit Thessaloniki. Je geniet tijdens deze reis van cultuur, geschiedenis en toffe activiteiten. 

Groepsreizen Griekenland

Waarom de groepsreis Griekenland?

De gevarieerde Griekenland groepsreis laat je leuke activiteiten ondernemen met je groepsgenoten, maar heeft ook voldoende vrije tijd om te genieten van het Griekse zonnetje en het pakken van een terrasje. Met een aantal leuke inbegrepen activiteiten krijg je tijdens deze 10-daagse groepsreis Griekenland een goed beeld van de cultuur, geschiedenis en natuur van het noorden van Griekenland. Ontdek onder andere de Olympische Rivièra met de pittoreske dorpjes en prachtig gebergte en Thessaloniki, een gezellige en toeristische kustplaats in het noordoosten van Griekenland. 

Een prachtige natuur, de Griekse kust, leuke en levendige plaatsen, heerlijk mediterraans eten, een rijke geschiedenis om te ontdekken, de Olympische Rivièra verkennen... wat wil je nog meer? Tijdens de inbegrepen activiteiten leer je het land echt goed kennen tijdens deze singlereizen Griekenland. 

Samengevat Griekenland groepsreis

  • Ontdek de Olympische Rivièra
  • Ontdek het bijzondere Meteora
  • Onderneem een stadstour in Thessaloniki
  • Veel ontdekken maar ook relax-tijd
  • Cultuur, geschiedenis en natuur
  • Diverse activiteiten inbegrepen

Groepsreizen Griekenland

Single reizen voor jongeren

Je hoeft voor onze reizen zeker geen single te zijn. Ongeveer 70% van de mensen boekt alleen, de rest met een vriend of vriendin of klein groepje. Door je aan te sluiten bij onze single reizen boek je een gewone groepsvakantie, maar dan met mensen die je nog niet vooraf kent. Gelukkig kun je eenvoudig kennismaken met je reisgenoten. Je ontvangt een maand voor vertrek ongeveer je inloggegevens en kunt dan online kennismaken met je toekomstige reisgenoten. Wel zo leuk! 

Waarom een groepsreis Griekenland met Simi?

In het geheel staat onze Griekenland groepsreis echt in het teken van avontuur, relaxen en vooral genieten. Het noorden biedt fantastische highlights die echt de moeite waard zijn!

Ook leuk om te weten is dat er bij de groepsvakanties Griekenland al heel veel is inbegrepen. Je reist samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar en ter plekke is een Nederlandstalige Simi host aanwezig. Ondanks dat de groepsreis Griekeland alles weg heeft van een rondreis, hebben we ervoor gekozen om de slaaplocaties beperkt te houden om het allemaal net iets comfortabeler te maken. 

Alle activiteiten onderneem je samen met je reisgroep, waardoor dit een echte groepsreis is met leeftijdsgenoten. We hebben bij beide programma's gezorgd voor een gevarieerd programma, maar bieden ook de flexibiliteit om het e.e.a zelf nog in te vullen. Je kunt dus helemaal zelf bepalen of je de activiteiten wilt combineren met nog wat extra's, of dat je dit graag wilt combineren met tijd voor een cocktail en het strand. 

Over Griekenland

Griekenland is natuurlijk een hele populaire reisbestemming. Niet zo gek ook, want er is enorm veel te beleven, te proeven en je kunt er ook heerlijk relaxen. Het is het meest zuidelijke land van de balkan en eigenlijk is er voor iedereen wel wat. Of je nou interesse hebt in geschiedenis, cultuur, bezienswaardigheden, levendige steden, natuur of het strand, Griekenland heeft het allemaal! Daarom mag deze bestemming natuurlijk niet ontbreken tussen onze groepsreizen.

In de zomer kun je een lekker temperatuurtje verwachten. Als je klaar bent met het leuke dagprogramma kun je een hapje gaan eten in een van de Griekse restaurants. De keuken bestaat met name uit vlees, vis, ovengerechten, stoofpotten, kruiden en ui en er wordt veel gewerkt met verse producten. Een zeer diverse keuken die je waarschijnlijk niet snel zal vervelen tijdens de groepsvakantie Griekenland.

Griekenland singlereizen

Groepsgenoten singlereizen Griekenland

Tijdens deze singlereizen Griekenland reis je samen met 18 tot 32 jarigen. Daarvan reist iets meer dan de helft alleen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de enige bent die wellicht alleen reist! We horen vaak mooie verhalen over leuke nieuwe vriendschappen. We noemen de groepsreis Griekenland ook wel singlereis omdat zo veel mensen alleen mee reizen.

Singlereizen, groepsreizen, jongerenreizen 

Als het maar een naam heeft. Onze groepsreizen zijn reizen waar veel van de reizigers single zijn of solo boeken. Onze groepsreis Griekenland wordt voor een groot deel geboekt door jongeren, met leeftijden zo tussen de 20 en 28. Een groot deel hiervan reist solo en kent dus nog niemand op het moment dat ze de reis boeken. Dat is even spannend, maar als je eenmaal online kennis hebt gemaakt met je reisgenoten zul je merken dat het ijs snel gebroken is. 

Paklijst groepsreizen

Wil je weten wat handig is om bij deze groepsreis allemaal mee te nemen? Bekijk dan de paklijst.

Groepsreizen Griekenland

Samen reizen of alleen?

Bij Simi boeken zowel solo reizigers als mensen die samen met een vriend of vriendin of groepje reizen. Juist deze mix zorgt ervoor dat onze groepsreis Griekenland super gezellig is. Iedereen die een groepsreis boekt vindt het leuk om met leeftijdsgenoten op pad te gaan, of je nu solo geboekt hebt of samen met iemand anders.

Bij onze groepsreizen geldt dat ongeveer 60 tot 70% solo reist. 

Meer weten?

Meer informatie over de reizen 
Beoordelingen 
Groepsreizen Europa 
Vooraf met elkaar kennismaken 

Indien je vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen.