Groepsreizen Griekenland

 • Altijd incl. excursies
 • Altijd incl. vervoer
 • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Griekenland groepsreizen & singlereizen

Reis mee met Simi naar het prachtige Griekenland. Kies uit twee verschillende rondreizen naar Griekenland. De ene singlereis heeft als uitvalsbasis Thessaloniki, de andere groepsreis vertrekt vanuit Athene. Aan jou de keuze!

Groepsreis Noord-Griekenland

10 dagen

Gevarieerde 10-daagse groepsreis Griekenland. Samen met 18 tot en met 32 jarigen ontdek je het noorden van Griekenland tijdens leuke inbegrepen activiteiten. 

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt
voor 1519.00
BEKIJK REIS

Groepsreis Griekenland Athene

9 dagen

9-daagse groepsreis. Ontdek Athene en omgeving en geniet van een heerlijke vakantie met inbegrepen activiteiten.

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt
voor 1499.00
BEKIJK REIS

Singlereizen Noord-Griekenland

10 dagen

Singlevakanties Griekenland voor 18 tot en met 32 jarigen. Ontdek in 10 dagen tijd het noorden van Griekenland tijdens diverse leuke inbegrepen excursies. 

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt
voor 1519.00
BEKIJK REIS

Singlereis Athene Griekenland

9 dagen

Actieve 9-daagse vakantie naar Griekenland met inbegrepen excursies en verblijf in onder andere Athene. 

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt
voor 1499.00
BEKIJK REIS

Highlights

Ontdek het binnenland en de kust 

Reis samen met leeftijdsgenoten

Lekker zwemmen in de zee

Keuze uit twee reisprogramma's

Veel inbegrepen bij je reissom

Met twee rondreizen in Griekenland heb je de keus: ga je voor het iets rustiger en groenere Noorden van Griekenland en begin je je rondreis vanuit Thessaloniki? Of kies je voor de hoofdstad en ontdek je Athene en de Peloponnesos, het schiereiland onder Athene. Zowel het noorden als het zuiden van het land bieden voldoende cultuur, geschiedenis en uitgaansgelegenheden voor een heerlijke groepsreis Griekenland.

Groepsreizen Griekenland

Waarom de groepsreis Noord-Griekenland?

De gevarieerde Noord-Griekenland groepsreis laat je leuke activiteiten ondernemen met je groepsgenoten, maar heeft ook voldoende vrije tijd om te genieten van het Griekse zonnetje en het pakken van een terrasje. Met een aantal leuke inbegrepen activiteiten krijg je tijdens deze 10-daagse groepsreis Noord-Griekenland een goed beeld van de cultuur, geschiedenis en natuur van het noorden van Griekenland. Ontdek onder andere de Olympische Rivièra met de pittoreske dorpjes en prachtig gebergte en Thessaloniki, een gezellige en toeristische kustplaats in het noordoosten van Griekenland. 

Een prachtige natuur, de Griekse kust, leuke en levendige plaatsen, heerlijk mediterraan eten, een rijke geschiedenis om te ontdekken, de Olympische Rivièra verkennen... wat wil je nog meer? Tijdens de inbegrepen activiteiten leer je het land echt goed kennen tijdens deze singlereizen Griekenland. 

Samengevat Griekenland-Noord groepsreis

 • Ontdek de Olympische Rivièra
 • Ontdek het bijzondere Meteora
 • Onderneem een stadstour in Thessaloniki
 • Veel ontdekken maar ook relax-tijd
 • Cultuur, geschiedenis en natuur
 • Diverse activiteiten inbegrepen

Groepsreizen Griekenland

Waarom de rondreis Athene en Peloponnesos?

Athene en het onderliggende schiereiland zijn populaire vakantiebestemmingen en lenen zich perfect voor een rondreis. Deze rondreis begint in Athene en eindigt in Athene. Daarnaast verblijf je nog enkele nachten in het levendige Patras. We dompelen je onder in cultuur, laten je Athene zien en genieten behalve van inbegrepen excursies ook van de levendigheid van de Peloponnesos. Highlights van je groepsreis zijn onder andere een stadstour in Athene, een rit in de Odontotos trein en een bezoek aan een lokale honingboerderij. Tevens heb je de mogelijkheid om het oude Olympia (de geboorteplaats van de Olympische Spelen) en de Akropolis in Athene te ontdekken.

Athene is daarnaast ook nog eens een goede stad om uit te gaan, maar ook Patras zal je positief verrassen. Patras is een levendige studentenstad en heeft dus ook de nodige uitgaansgelegenheden. Tijd om die Akropolis van de bucketlist te strepen! Zoals je gewend bent is je retourvlucht inbegrepen bij je reissom. 

Samentgevat Athene en omgeving groepsreis

 • Ontdek het schiereiland Peloponnesos
 • Ontdek de veelzijdigheid van Athene
 • Veel ontdekken maar ook relax-tijd
 • Cultuur, geschiedenis en natuur
 • Diverse activiteiten inbegrepen

Groepsreis Athene Griekenland

Single reizen voor jongeren

Je hoeft voor onze reizen zeker geen single te zijn. Ongeveer 70% van de mensen boekt alleen, de rest met een vriend of vriendin of klein groepje. Door je aan te sluiten bij onze single reizen boek je een gewone groepsvakantie, maar dan met mensen die je nog niet vooraf kent. Gelukkig kun je eenvoudig kennismaken met je reisgenoten. Je ontvangt een maand voor vertrek ongeveer je inloggegevens en kunt dan online kennismaken met je toekomstige reisgenoten. Wel zo leuk! 

Waarom een groepsreis Griekenland met Simi?

In het geheel staan de Griekenland groepsreizen echt in het teken van avontuur, relaxen en vooral genieten. Het binnenland van Griekenland en de kuststreek zijn zeer divers. Tijdens deze groepsreizen ontdek je beide. Je hebt de keuze uit het ontdekken van het rustigere noorden van Griekenland en het populaire zuiden inclusief Athene. Beide locaties bieden fantastische highlights die een bezoek waard zijn.

Ook leuk om te weten is dat er bij de groepsvakanties Griekenland al heel veel is inbegrepen. Je reist samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar en ter plekke is een Nederlandstalige Simi host aanwezig. Ondanks dat de groepsreizen Noord-Griekenland en Athene en omgeving alles weg hebben van een rondreis, hebben we ervoor gekozen om de slaaplocaties beperkt te houden om het allemaal net iets comfortabeler te maken. 

Alle activiteiten onderneem je samen met je reisgroep, waardoor dit een echte groepsreis is met leeftijdsgenoten. We hebben bij beide programma's gezorgd voor een gevarieerd programma, maar bieden ook de flexibiliteit om het e.e.a zelf nog in te vullen. Je kunt dus helemaal zelf bepalen of je de activiteiten wilt combineren met nog wat extra's, of dat je dit graag wilt combineren met tijd voor een cocktail en het strand. 

Over Griekenland

Griekenland is natuurlijk een hele populaire reisbestemming. Niet zo gek ook, want er is enorm veel te beleven, te proeven en je kunt er ook heerlijk relaxen. Het is het meest zuidelijke land van de balkan en eigenlijk is er voor iedereen wel wat. Of je nou interesse hebt in geschiedenis, cultuur, bezienswaardigheden, levendige steden, natuur of het strand, Griekenland heeft het allemaal! Daarom mag deze bestemming natuurlijk niet ontbreken tussen onze groepsreizen.

In de zomer kun je een lekker temperatuurtje verwachten. Als je klaar bent met het leuke dagprogramma kun je een hapje gaan eten in een van de Griekse restaurants. De keuken bestaat met name uit vlees, vis, ovengerechten, stoofpotten, kruiden en ui en er wordt veel gewerkt met verse producten. Een zeer diverse keuken die je waarschijnlijk niet snel zal vervelen tijdens de groepsvakantie Griekenland.

Griekenland singlereizen

Groepsgenoten singlereizen Griekenland

Tijdens deze singlereizen Griekenland reis je samen met 18 tot 32 jarigen. De twee leeftijdsgroepen reizen dan ook gecombineerd. Daarvan reist iets meer dan de helft alleen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de enige bent die wellicht alleen reist! We horen vaak mooie verhalen over leuke nieuwe vriendschappen. We noemen de groepsreizen Griekenland ook wel singlereizen omdat zo veel mensen alleen mee reizen.

Singlereizen, groepsreizen, jongerenreizen 

Als het maar een naam heeft. Onze groepsreizen zijn reizen waar veel van de reizigers single zijn of solo boeken. Onze groepsreizen Griekenland worden voor een groot deel geboekt door jongeren, met leeftijden zo tussen de 20 en 28. Een groot deel hiervan reist solo en kent dus nog niemand op het moment dat ze de reis boeken. Dat is even spannend, maar als je eenmaal online kennis hebt gemaakt met je reisgenoten zul je merken dat het ijs snel gebroken is. 

Paklijst groepsreizen

Wil je weten wat handig is om bij deze groepsreis allemaal mee te nemen? Bekijk dan de paklijst.

Groepsreizen Griekenland

Samen reizen of alleen?

Bij Simi boeken zowel solo reizigers als mensen die samen met een vriend of vriendin of groepje reizen. Juist deze mix zorgt ervoor dat onze groepsreizen Griekenland supergezellig zijn. Iedereen die een groepsreis boekt vindt het leuk om met leeftijdsgenoten op pad te gaan, of je nu solo geboekt hebt of samen met iemand anders.

Bij onze groepsreizen geldt dat ongeveer 60 tot 70% solo reist. 

Meer weten?

Meer informatie over de reizen 
Beoordelingen 
Groepsreizen Europa 
Vooraf met elkaar kennismaken 

Indien je vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen.