Alles over de Kroatië groepsreis eilandhoppen!

Alles over de Kroatië groepsreis eilandhoppen!

Deze zomer kun je mee met een groepsreis Kroatië die terug is van weg geweest! De Kroatië eilandhoppen groepsreis! In deze blog vertellen we je alles over deze gezellige, maar vooral avontuurlijke groepsreis waarbij je meerdere stadjes, steden en eilanden gaat verkennen! Combineer zon, steden, eilanden, zwemmen, relaxen en ontdekken tijdens deze groepsreis. Een groepsreis Kroatië om nooit meer te vergeten!

Groepsreis Kroatië: de details op een rijtje

 • De reisduur is 10 dagen, de ideale reislengte
 • Je verkent tijdens de groepsreis Kroatië 3 eilanden: Hvar, Korcula en Mljet
 • Je verkent tijdens de groepsreis Kroatië meerdere stadjes en steden: Split, Dubrovnik, Makarska en Omis
 • Je reist samen met minimaal 21 en maximaal 37 reisgenoten
 • Iedere dag maak je minimaal 1 zwemstop tijdens de boottochten 
 • Er is al ontzettend veel inbegrepen bij de reissom
 • 2 overnachtingen in een appartement in Split en 7 overnachtingen aan boord van de boot
 • De boot is 28 meter lang en heeft 19 2-persoons hutten met allemaal een eigen toilet en douche
 • Deels de maaltijden zijn inbegrepen en op de boot is een kok die de maaltijden bereidt
 • Relax op het zonnedek van de boot!
 • De kans op het spotten van dolfijnen!

Kroatië groepsreis eilandhop Kroatië groepsreizen eilandhop 

Reisroute groepsreis Kroatië eilandhoppen

De reisroute van deze groepsreis Kroatië kun je zien in het onderstaande kaartje. De groepsreis Kroatië begint en eindigt in Split.

Reisroute Kroatië eilandhoppen

Wel handig om te weten is dat de route van deze groepsreis Kroatië vastligt, maar dat deze door omstandigheden in uitzonderlijke omstandigheden kan worden aangepast. De kans is echter erg klein dat dat voorkomt.

Tips voor tijdens de groepsreis Kroatië 

Tips voor ter plekke

 • In het appartement slaap je met maximaal 3 andere reisgenoten op een kamer en op de boot samen met 1 andere reisgenoot. Op basis van de heenweg mag je zelf beslissen met wie je graag een kamer of hut wilt delen!
 • Tijdens de inbegrepen citytour door Split bezoek je de hoogtepunten van de stad. Lees vooral ook onze blogs over Split om te ontdekken wat er allemaal nog meer te doen is, want de stad heeft ontzettend veel te bieden. Zodoende kun je in je vrije tijd alles uit je bezoek aan Split halen! Lees bijvoorbeeld over de beste activiteiten in Split en de beste plekken op uit te gaan in Split en ook onze algemene pagina over Split. In Split kun je trouwens ook heel goed uitgaan! Uitgaan is tijdens deze groepsreis Kroatië op meerdere plekken mogelijk.
 • Fan van de hitserie Game of Thrones? Dan kennen we een aantal mooie plekken die je niet mag missen! Bezoek bijvoorbeeld in Split het Paleis van Diocletianus en nabij Split het Fort van Klis. Ook in Dubrovnik, een stad die we ook bezoeken tijdens de groepsreis Kroatië, zijn scènes opgenomen.
 • Op onze handige paklijsten pagina kun je binnenkort een suggestie paklijst vinden voor deze Kroatië groepsreis. Handig om tijdig door te nemen! Het belangrijkste voor deze groepsreis Kroatië is uiteraard meerdere setjes zwemkleding en zonnebrandcrème ;-).
 • Zorg voor voldoende ruimte op je telefoon om foto's te maken! We ontdekken ontzettend mooie plekken die een vakantiekiekje waard zijn en natuurlijk is het ook gewoon ontzettend leuk om je reisavonturen vast te leggen. Je geniet van een wisselend landschap en het water is prachtig helder blauw.

Optionele activiteiten

Bekijk op onze reispagina ook eens welke optionele activiteiten allemaal mogelijk zijn om je groepsreis nog completer te maken. Je hoeft door het reisprogramma niks bij te boeken om een mooie vakantie te beleven, maar als je je vakantie iets actiever wilt maken, is dat prima mogelijk. Een aantal voorbeelden:

 • Vanuit Split kun je mountainbiken, rivertuben, raften of deelnemen aan een canyoning tour, maar ook prachtige hikes maken. Samen met de groep is het ook super leuk om te gaan paintballen. 
 • Op het eiland Korcula is het mogelijk om een fiets of een kajak te huren. 
 • In Dubrovnik kun je een kajak huren en daarmee rond de stadsmuren varen.
 • Bij het eiland Mljet is het mogelijk om te zeekajakken. 
 • Vanaf het strand van Makarska kun je verschillende watersportactiviteiten ondernemen of de Skywalk bezoeken waarbij je een prachtig uitzicht te wachten staat over nationaal park Biokovo. Hier kun je overigens ook een discotheek in een grot bezoeken!

Wanneer boeken?

Toen we deze groepsreis Kroatië enkele jaren geleden aanboden was het een ontzettend populaire groepsreis. Ook onze andere Kroatië groepsreizen zijn ieder jaar snel volgeboekt. We raden je daarom aan om tijdig te oriënteren op de groepsreis en zodra je weet dat je graag mee wilt, je plekje vast te leggen. Zeker als je gebonden bent aan een specifieke reisperiode is afwachten niet aan te raden. Maar wel pas als je natuurlijk zeker weet dat dit jouw groepsreis is! Ben je er vroeg bij en moet je bijvoorbeeld nog vrij vragen of een cijfer van een tentamen afwachten? Dan is het ook mogelijk om een optie te plaatsen.

Drie verschillende groepsreizen Kroatië

Als je vooral Kroatië een keer heel graag wilt bezoeken maar open staat voor diverse reisprogramma's, dan raden we je aan om ook onze andere twee groepsreizen Kroatië te bekijken! Naast de Kroatië eilandhop kun je namelijk ook mee met de groepsreizen Kroatië Actief en Kroatië Deluxe.

Groepsreis Kroatië Actief

Tijdens de 11-daagse groepsreis Kroatië Actief reis je met de bus naar het mooie Kroatië, waar je kunt genieten van een activiteitenprogramma samen met je reisgenoten. Een beachvolleybal toernooi, een excursie naar Mostar in Bosnië, canyoning, zeekjakken, snorkelen, raften, paintballen en een themafeest zijn allemaal al inbegrepen bij je reissom. Het leuke aan deze groepsreis Kroatië is dat je naast de activiteiten ook voldoende tijd hebt om te relaxen op het strand, een bezoek te brengen aan Split of om uit te gaan. Indien je de groepsreis nog actiever wilt maken valt er ook nog van alles ter plekke optioneel bij te boeken, al is dat door al de inbegrepen activiteiten niet nodig. Je slaapt op een camping die op slechts enkele grote stappen van het strand ligt, ideaal!

Groepsreis Kroatië Deluxe

De 8-daagse Kroatië Deluxe groepsreis is een reis voor mensen die vooral willen relaxen in de zon, maar ook het een en ander willen ondernemen. Het programma bevat een aantal inbegrepen activiteiten, maar is vooral niet te vol. Zodoende kun je zelf bepalen hoe actief je de groepsreis Kroatië verder maakt. De boottocht, rivertubing, het zeekajakken en snorkelen, het themafeest en de excursie naar Mostar in Bosnië zijn allemaal al inbegrepen bij je reissom. Je reist met het vliegtuig naar Split en verblijft in een appartement vlakbij de camping van de Kroatië Actief groepsreis. 

Alle groepsreizen zien? 

Kroatië groepsreis eilandhop

Ben je benieuwd of er ook andere groepsreizen zijn waarbij je met de boot een land gaat verkennen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze zeilvakantie Griekenland!

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.

terug naar blogs