Italië groepsreizen

 • Altijd incl. excursies
 • Alle reizigers tussen 18-32 jaar
 • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Italië groepsreizen

Italië kent iedereen wel als het land van het heerlijke eten, de rijke cultuur, de lange geschiedenis en het temperament. Italië heeft daarnaast ook ontzettend veel te bieden als het op vakanties aankomt. Een groepsreis Italië mag dan ook niet ontbreken bij de bestemmingen van Simi! Tijdens onze groepsreizen Italië ontdek je de prachtige regio Toscane. Deze regio staat bekend om de middeleeuwse dorpjes, de prachtige heuvels met olijfbomen en niet te vergeten, die o zo heerlijke bruisende steden!

Groepsreizen Italië

Geniet van de regio Toscane

Geniet van geschiedenis en cultuur

Samen met leeftijdsgenoten

Ideale reisduur

Incl. overnachtingen en vervoer

Diverse toffe activiteiten inbegrepen

Groepsreizen Toscane Italië

Ga voor een fantastische groepsreis Italië. Je verblijft in de regio Toscane, een prachtige plek voor een mooie groepsvakantie. Tijdens de 9-daagse groepsreis Toscane verblijf je in Montecatini Terme en onderneem je vooral culturele excursies. We bezoeken diverse prachtige Italiaanse steden die de regio Toscane rijk is, maken pizza en maken een mooie fietstocht door een natuurgebied. En meer!

Groepsreizen Toscane Italië Montecatini 

Tijdens de 9-daagse groepsreis Italië reizen we dwars door de prachtige regio Toscane. Zoals je gewend bent van Simi, zijn naast de retourvlucht en de overnachtingen ook diverse leuke activiteiten inbegrepen bij je reissom.

Samen met andere 18 tot 32 jarigen ontdek je bijvoorbeeld de volgende prachtige plekken tijdens je singlereis Italië:

 • Florence - Florence is de hoofdstad van de regio en staat bekend om de bijzondere architectuur, de mooie kunstwerken, de heerlijke terrasjes en de mogelijkheid om te shoppen.

 • Pisa - Iedereen heeft wel eens gehoord van de Toren van Pisa, maar deze stad heeft nog zo veel meer te bieden! Het is een echte kunststad met een Toscaanse sfeer. Geniet van de cultuur en ook zeker van de ijsjes!

 • Volterra - Veel mensen vinden dit het mooiste stadje van Toscane. Het ligt bovenop de heuvel en kent veel oude en smalle straatjes. Met o.a. een Romeins theater, interessante musea en het Palazzo dei Priori hoef je je hier niet te vervelen.

Maar er zijn nog meer plekken die op de planning staan! Alle bovenstaande steden bezoek je tijdens de groepsvakanties Italië met een lokale gids. Zodoende weet je zeker dat je geen hoogtepunten mist! 

Italië groepsreis programma

Naast de prachtige steden die we bezoeken, staat er natuurlijk nog meer op het programma van de 9-daagse groepsreis Italië! We zorgen voor voldoende variatie in je reisprogramma van de singlereis Toscane. Wat dacht je bijvoorbeeld van onder andere:

 • Een bezoek aan de Tettuccio Spa inclusief aperitief
 • Het nemen van de oude kabeltram naar Montecatini Alto
 • Een fietstocht door Padule di Fucecchio 
 • Een bezoek aan een thermaal zwembad
 • Zelf een traditionele Italiaanse pizza maken
 • En meer!

Groepreizen Italie

Overnachten in Italië

Tijdens deze groepsreizen Italië overnachten we in Hotel Arnolfo in Montecatini Terme (of vergelijkbaar). Dit driesterren hotel ligt in de hoofdstraat van de stad, waardoor je gemakkelijk een restaurantje kunt bezoeken of een terrasje kunt pakken. 

De hotelkamers zijn eenvoudig maar net en comfortabel. Op basis van de heenweg mag je zelf beslissen met wie je graag een kamer wil delen tijdens de singlereis Italië. Bij de accommodatie is tijdens de groepsreis Italië dagelijks ontbijt inbegrepen. 

In de buurt kun je onder andere het volgende vinden:

 • Zo'n beetje overal: terrasjes, barretjes en restaurants
 • Fontana Guidotti (fontein)
 • Piazza del Popolo (gezellig stukje stad)
 • Basilica Santa Maria Assunta (kerk)
 • Monumento ai Caduti (monument)
 • Padiglione dei Sali (historisch gebouw)

Toscane ontdekken tijdens een groepsreis

Toscane is absoluut geen verkeerde keuze voor een reisbestemming. Als je een beetje fan bent van cultuur, geschiedenis, prachtige natuur en stadjes met charme, dan kun je je hier ontzettend lang vermaken! Tijdens de groepsreizen Toscane genieten we van de diverse activiteiten en maken er samen een topvakantie van!

Ook op culinair gebied maak je een goede keuze door voor Italië te gaan! Van cappuccino tot aan schepijs, pasta's, pizza's, kaas en wijn. Je kunt tijdens deze groepsreizen voldoende lekkers uitproberen.

Groepsreizen Italie

Samen reizen met leeftijdsgenoten

Tijdens onze groepsreizen Italië Montecatini reis je samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar. Bij bijna alle groepsreizen van Simi reist iets meer dan de helft van de reizigers alleen. Je bent dus zeker niet de enige die wellicht alleen mee reist! Ook mag je natuurlijk samen boeken met een vriend, een vriendin of een groepje. Mensen die mee reizen naar Italië houden van het bezoeken van steden, gezelligheid, ontdekken, cultuur en geschiedenis. 

Meer weten?

Meer informatie over de reizen 
Beoordelingen 
Groepsreizen Europa 
Vooraf met elkaar kennismaken 

Indien je vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen.