Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. 

Let op - er wordt volop geboekt. Stel je beslissing dus niet te lang uit. Elk jaar moeten we mensen teleurstellen die nét te lang hebben gewacht. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Campingreizen en kampeerreizen

Ben jij iemand die helemaal gelukkig wordt van kamperen midden in de natuur of juist van de gezellige sfeer op een camping? Dan heb je de goede pagina gevonden! We geven je een overzicht van onze camping groepsreizen, zodat je gemakkelijk je keuze kunt maken op basis van de soort reis. 

Bij campingreizen kun je al gauw denken aan een flinke dosis groepsgezelligheid, Weerwolven van Wakkerdam spelen tot in de late uurtjes, gitaar spelen rond het kampvuur en marshmallows roosteren. Ben je ook de hotel groepsreizen aan het overwegen? Bekijk dan ook de hotelreizen pagina.

Alle jongerenvakanties vind je hier. 

De camping groepsreizen

Frankrijk groepsreis

Ga het avontuur aan in Frankrijk tijdens de Frankrijk Actief groepsreis! Je verblijft in de Franse Alpen, een perfecte locatie voor uiteenlopende outdooractiviteiten. Gedurende deze actieve jongerenvakantie staan de activiteiten raften, sit on top kanotocht, canyoning, hydrospeed en meer op het programma. 

  • Overnachting: Een mooie camping op slechts 800 meter van het centrum van Guillestre. 

Slovenië jongerenreis

De groepsreis naar Slovenië is echt een reis voor jou als je optimaal geniet van actief en avontuurlijk bezig zijn in een mooie natuur. Deze outdoorvakantie is inclusief allemaal leuke activiteiten. Denk hierbij aan kajakken (sit on top), raften, canyoning, slackline workshop, e-bike tour, foto speurtocht in Bled, een volleybal toernooi en meer. Je zult je zeker niet gaan vervelen!

  • Overnachting: Je slaapt samen met je leeftijdsgenoten op een camping. Een camping met een prachtige ligging en altijd een gezellige sfeer. De camping ligt aan een riviertje. Simi Reizen heeft een eigen gedeelte op de camping met ook een eigen kampvuurplek en chillplek voor gezellige avonden. De camping ligt op een halfuur lopen van een gezellig dorpje met terrasjes.

Noorwegen en Zweden groepsreis

Een leuke groepsreis voor als je zowel Noorwegen als Zweden wilt ontdekken. Je kunt de groepsreis Noorwegen en Zweden samenvatten met de woorden avontuurlijk, gezellig, prachtige natuur en leuke activiteiten. Je maakt een spectaculaire tweedaagse kanotocht door de mooie natuur en ziet de hoogste waterval van Zweden. Je bezoekt de bekende zigzag weg Trollstigen en brengt ook een bezoek aan Jotunheimen. Ook zie je de Geiranger-fjord, het meest beroemde fjord in Noorwegen.

  • Overnachting: We slapen op verschillende campings. Je hebt een eigen tentje (die je ook zelf opzet en afbreekt). Per camping is het verschillend hoeveel faciliteiten er zijn. Ook ga je een nacht slapen op een eilandje die je bereikt tijdens de tweedaagse kanotocht. Heerlijk uitdagend.

Kroatië Actief outdoorvakantie

Kroatië Actief is een van onze actieve vakanties die we al jaren aanbieden en daarnaast ook een van onze reizen die het snelst vol gaat (let op: vaak al in april). Combineer een strandvakantie met leuke outdooractiviteiten. Op het programma staan onder andere zeekajakken, snorkelen, raften, canyoning, paintball en beachvolleybal.

  • Overnachting: Een viersterrencamping direct aan zee. Dichtbij Split, waar genoeg te beleven valt. Ga uit met je reisgenoten, loop door de gezellige straten of bezoek de Game of Thrones filmlocaties. Je slaapt in tenten voor maximaal vier personen en kunt op de heenweg zelf bepalen met wie je samen wilt slapen. 

Waarom een campingreis of kampeerreis groepsreis?

  • Heel veel gezelligheid
  • Kampvuuravonden (indien mogelijk)
  • Prachtige locaties
  • Uniek wildkamperen / back to basic

Alle bestemmingen en contact

Bekijk ook al onze andere bestemmingen! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je onze veelgestelde vragen doornemen en mag je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Wil je meer single reizen zien?