Jongeren reisorganisatie

Jongeren reisorganisatie

Als jongeren reisorganisatie is Simi Reizen expert op het gebied van het organiseren van avontuurlijke, uitdagende jongerenreizen in Europa en in de VS. We weten de mooiste plekken te vinden, verblijven alleen op plekken waar iets te beleven valt en altijd in de buurt van een stad of dorp waar je de avonden perfect kan doorbrengen. Daarnaast zijn veel activiteiten standaard inbegrepen bij de prijs. Geen gekke verrassingen of opdringerige reisleiders die je nog een "kroegentocht" willen verkopen dus.

Top jongeren reizen 

Actieve strandvakanties Kroatie
Jongerenvakantie Slovenie
Outdoorvakanties Frankrijk
Jongerenreis Kroatie Jongeren vakantie slovenie Jongerenvakanties Frankrijk

Reisorganisatie voor jongeren

Als jongeren reisorganisatie weten we dat je niet alleen op zoek bent naar vervoer en verblijf, maar tijdens je vakantie ook wat wilt beleven. Doordat alle door Simi georganiseerde jongerenreizen groepsreizen zijn reis je altijd met leeftijdsgenoten naar toplocaties. Verwacht geen Lloret de Mar of Sunny Beach, maar wel unieke vakanties naar bijvoorbeeld Kroatië, Slovenië en Ierland.

In 2015 won Simi Reizen de reisgraag award als beste jongeren reisorganisatie met een gemiddelde score van onze reizigers van een 8.7!

Veel inbegrepen

Als je bij Simi een jongeren reis boekt, krijg je daar meer voor dan alleen vervoer en verblijf. Bij alle uitgevoerde reizen boek je direct een heel pakket aan outdoor activiteiten zoals raften, rotsklimmen, canyoning, zeekajakken, snorkelen of iets anders dat de moeite waard is. Doordat je als groep dezelfde activiteiten onderneemt zul je merken dat je elkaar goed leert kennen, waardoor het uitgaan in de avonden veel gezelliger wordt. Er zijn dan ook eindeloos veel goede vriendschappen ontstaan tijdens onze georganiseerde jongeren reizen.

Topbestemmingen 2016

Hieronder een aantal van de beste reisbestemmingen voor jongeren in de zomer van 2016. Natuurlijk hangt een en ander af van wat je precies zoekt, maar laat je eens verrassen!

Strandvakantie Kroatie

Kroatie is een topbestemming voor jongerenvakanties en zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een zonvakantie, maar tegelijkertijd ook lekker actief bezig wilt zijn. Tijdens deze vakantie verblijf je op een viersterrencamping direct aan het strand, op slechts een paar kilometer van de een na grootste stad van Kroatie, Split.

Behalve lekker op het strand liggen en perfect uitgaan kun je tijdens deze jongerenvakanties rekenen op een groot aantal inbegrepen activiteiten zoals kajakken, snorkelen, raften en canyoning.

Maar...waarom zou je ons geloven? Check onderstaand filmpje, dan weet je genoeg!

Jongerenreizen Slovenie

Als jongeren reisorganisatie proberen we niet alleen de standaard reisbestemmingen uit te zoeken, maar juist op zoek te gaan naar orignele jongeren reizen waar je echt wat aan hebt. Zo zijn we ook in Slovenie uitgekomen. Op het eerste gezicht niet direct een vakantiebestemming voor jongeren, maar als je ziet hoe mooi het land is en wat er allemaal te beleven is, weten we zeker dat Slovenie echt thuishoort in het rijtje met topbestemmingen.

Je boekt bij deze jongerenreis een vakantie met veel adrenaline. In Slovenie wordt met de euro betaald en kun je nog tegen schappelijke prijzen een biertje of een cocktail drinken. Dit maakt het een relatief goedkope vakantiebestemming, terwijl je er ontzettend veel unieke outdooractiviteiten kunt beleven. Ook hier geldt weer: we kunnen er een hoop over vertellen, maar als je onderstaand filmpje bekijkt krijg je een goed beeld van de reis die je in Slovenie kunt verwachten.

Reisorganisatie

Elke reisorganisatie is verplicht om een garantiestelling te regelen in het geval de organisatie failliet zou gaan. Ook Simi Reizen heeft deze garantstelling geregeld via de Stichting SGR. Deze stichting zorgt ervoor dat je betaalde reissom altijd veilig is en je zeker weet dat je je reis kunt uitvoeren of je geld terug krijgt als er iets zou gebeuren. Een prettig gevoel!

Als jongeren reisorganisatie werken we samen met betrouwbare partners in binnen- en buitenland. Zo werkt Simi uitsluitend met gediplomeerde buitensportgidsen en bedrijven en controleren we de diploma's en vergunningen dan ook actief.

Meer over:

Jongeren groepsreizen
Jongerenreizen
Jongerenvakanties
Jongerenkampen

Beste jongeren-reis organisatie

Als je ergens een vakantie boekt en er veel van je zuurverdiende geld aan uitgeeft wil je natuurlijk zeker weten dat je vakantie ook echt leuk gaat worden. Bij Simi hebben we ontzettend veel ervaring in het organiseren van jongerenreizen die echt onvergetelijk zijn.

Dit doen we deels door outdoor activiteiten in het programma op te nemen die je nog lang bij zullen blijven, maar ook door ons als jongeren reisorganisatie te richten op een goede en gezellige groepssfeer waarin iedereen zich prettig voelt, of je nu alleen reist of met vrienden. Uiteindelijk wil iedereen een onvergetelijke jongerenvakantie, dus die maken we ook samen!

In zowel 2015 als 2016 is Simi Reizen door Reisgraag.nl uitgeroepen tot beste reisaanbieder in de categorie jongerenreizen. Een hele prestatie tussen alle grote reisorganisaties, maar wel 1 die laat zien hoe serieus we onze vakanties aanpakken en niks aan het toeval overlaten. Als gevolg hiervan kiezen steeds meer jongeren voor een jongerenreis met Simi Reizen in plaats van een standaard zuipvakantie via 1 van de andere reisorganisaties.