Tot 1 mei betaal je slechts 15% aan. Lees veelgestelde vragen met betrekking tot corona hier. Gratis omboeken kan tot 65 dagen voor vertrek, het restant betaal je uitsluitend als het reisadvies "geel" of "groen" is. Reis toch geannuleerd? Dan kan je altijd omboeken of vragen om terugstorting binnen 14 dagen.

Hulp nodig bij het kiezen van de reis die het best bij jou past? Doe de test!

Kennismaken

Kennismaken

Als je een groepsreis boekt bij Simi Reizen, heb je altijd de mogelijkheid om voordat je vertrekt kennis te maken. Daarnaast kun je op elke reispagina informatie vinden over de gemiddelde samenstelling van onze groepsreizen in de vorm van een man/vrouw percentage en gemiddelde leeftijd. Die gegevens zijn altijd gebaseerd op historische gegevens van de afgelopen jaren. 

Ons advies is om je niet teveel alleen op leeftijd van je reisgenoten te focussen, maar vooral op hoe het onderling klikt. Nadat je geboekt hebt ontvang je van ons in mei een inlogcode voor Mijn Simi

Hier zie je:

  • Voornaam van je reisgenoten
  • Leeftijd van je reisgenoten
  • Woonplaats van je reisgenoten

Ook heb je de mogelijkheid je mobiele nummer te noteren voor de Whatsapp-groep. 96% van al onze reizigers vult dit ook daadwerkelijk in. Het is uiteraard niet verplicht vooraf kennis met elkaar te maken. Wel hebben we gemerkt dat mensen het vaak leuk vinden om alvast een beeld te vormen van je reisgenoten. 

Forum

Behalve de whatsapp-groep heeft het inloggedeelte van Simi ook een forum. Hier stellen mensen zich aan elkaar voor en kun je iets over jezelf kwijt. Niet verplicht, wel leuk!

Bekijk welke groepsreis bij jou past!