Hulp nodig bij het kiezen van de reis die het best bij jou past? Doe de test! Boek tot enkele dagen voor vertrek jouw zomervakantie. Voor de meeste vakantielanden is een vaccinatiebewijs, PCR-test of sneltest (antigeentest nodig). Houd daar rekening mee bij het boeken van lastminutes

Kennismaken

Kennismaken

Als je een groepsreis boekt bij Simi Reizen, heb je altijd de mogelijkheid om voordat je vertrekt kennis te maken. Daarnaast kun je op elke reispagina informatie vinden over de gemiddelde samenstelling van onze groepsreizen in de vorm van een man/vrouw percentage en gemiddelde leeftijd. Die gegevens zijn altijd gebaseerd op historische gegevens van de afgelopen jaren. 

Ons advies is om je niet teveel alleen op leeftijd van je reisgenoten te focussen, maar vooral op hoe het onderling klikt. Nadat je geboekt hebt ontvang je van ons in mei een inlogcode voor Mijn Simi

Hier zie je:

  • Voornaam van je reisgenoten
  • Leeftijd van je reisgenoten
  • Woonplaats van je reisgenoten

Ook heb je de mogelijkheid je mobiele nummer te noteren voor de Whatsapp-groep. 96% van al onze reizigers vult dit ook daadwerkelijk in. Het is uiteraard niet verplicht vooraf kennis met elkaar te maken. Wel hebben we gemerkt dat mensen het vaak leuk vinden om alvast een beeld te vormen van je reisgenoten. 

Forum

Behalve de whatsapp-groep heeft het inloggedeelte van Simi ook een forum. Hier stellen mensen zich aan elkaar voor en kun je iets over jezelf kwijt. Niet verplicht, wel leuk!

Bekijk welke groepsreis bij jou past!