Actieve groepsreizen naar Frankrijk

Actieve groepsreizen naar Frankrijk

Groepsreizen Europa

Onze groepsreizen

Deze zomer staan er twee fantastische groepsreizen naar Frankrijk voor je klaar. Ga voor een gezellige avontuurlijke vakantie naar Guillestre in de Franse Alpen! Frankrijk Actief biedt een week vol gezellige avonden, outdoor-activiteiten en een mooie camping op slechts 800 meter gelegen van het gezellige centrum van het stadje. Overdag spannende activiteiten onder begeleiding van professionele gidsen en 's avonds bijkomen op een terrasje! Maar ben jij een echte avonturier, dan is de Frankrijk Actief Plus echt iets voor jou! Deze groepsreis vindt ook plaats in de Franse Alpen, maar is een stukje uitdagender en biedt nog meer outdoor-activiteiten. Waar je ook voor kiest, beide groepsreizen naar Frankrijk bieden gezelligheid, activiteiten en een geweldige ervaring met medereizigers. 

Frankrijk raften

Verschil tussen Frankrijk actief en Frankrijk actief Plus

Frankrijk actief groepsreis

 • Inclusief activiteiten: raften, canyoning, bergwandeltocht, via ferrata/klettersteig en de Simi Survival challange.
 • Beschikbaar voor alle leeftijdsgroepen

Frankrijk actief Plus groepsvakantie

 • Inclusief activiteiten: 2x raften, hydrospeed, wandeltocht, Via ferrata, 2x canyoning, hotdoggen en een Frans ontbijt op dag 2
 • Beschikbaar voor leeftijdsgroepen 18-22 jaar en 23-35 jaar

Bij beide groepsreizen

 • Groepsreis met de bus
 • Overnachtingen op een gezellige camping inclusief gebruik van tenten, kookmaterialen en veldbed of slaapmatje
 • Nederlandstalige reisbegeleiding
 • Heen- en terugreis met de bus in comfortabele touringcar
 • Transfers naar de activiteiten

Beide groepsreizen vinden plaats in de Franse Alpen. Bij de Frankrijk Actief groepsreis staan er verschillende spannende activiteiten voor je klaar zoals raften, canyoning en een spannende via ferrata. Deze groepsreis is zeker uitdagend maar is voor iedereen goed te doen. 

De Frankrijk Actief Plus groepsreis biedt nog meer actie en is een stukje uitdagender. Deze groepsvakantie is dan ook echt voor mensen die fit zijn en een goede conditie hebben. Tijdens deze groepsreis ga je twee keer raften waarbij je een standaard route neemt en een uitdagende route. Ook ga je twee keer canyoningen, hydrospeed, via ferrata, hotdoggen en een wandeltocht doen. 

Via Feratta Frankrijk

De single reizen die door Simi worden georganiseerd zijn over het algemeen actieve vakanties. Sommigen zijn actiever dan anderen, maar elke reis heeft een pakket activiteiten die inbegrepen zijn.

Waarom Frankrijk?

Veel mensen bezoeken Frankrijk voor een zon- en strandvakantie, maar de Franse Alpen bieden genoeg mogelijkheden voor een actieve reis vol outdoor activiteiten. Door de korte reistijd en het heerlijke weer is Frankrijk een ontzettend populaire vakantiebestemming. 

Wat valt er te doen rondom Guillestre?

Onze Frankrijk Actief en Frankrijk Actief Plus reizen vinden allebei plaats in het stadje Guillestre. De camping waar je zult verblijven is camping La Rochette. Op deze camping vind je een zwembad en is op loopafstand van Guillestre. We bezoeken regelmatig een nabijgelegen stuwmeer en ook is er 's avonds genoeg te doen.

Naast het georganiseerde programma van Simi Reizen is er een mogelijkheid de groepsreis nog een boost te geven! Als je een gaatje kunt vinden in het volle programma kan je zelf nog extra activiteiten boeken op locatie. Als je dus nog meer actie wilt kun je kiezen uit:

 • Parapente tandemsprong
 • Canyoning extreme
 • Raften extreme

Wandeltoch Frankrijk

Wanneer moet ik een reis naar Frankrijk boeken?

De groepsreizen naar Frankrijk zijn ideaal voor een lastminute vakantie. Je kunt de reizen namelijk tot twee dagen voor vertrek boeken. In de zomermaanden juli en augustus kan het wel wat drukker zijn en is er beperkte beschikbaarheid. Zorg er daarom voor dat als je besloten hebt dat je met een van deze groepsreizen mee wilt, dat je dit tijdig boekt. Bij de Frankrijk Actief Plus groepsreis zijn minder plekken beschikbaar en we verwachten dat deze sneller vol zal raken dan de Frankrijk Actief groepsreis. 

Als je last minute wilt boeken, dan betaal je direct het gehele bedrag en zodra de betaling is verwerkt ontvang je via de mail een inlogcode voor Mijn Simi. Hiermee kun je de vertrekinformatie vinden en de paklijst bekijken. Indien je vroegtijdig boekt gaat het om een aanbetaling van 25% en dient de restsom uiterlijk 42 dagen voor vertrek bij ons bijgeschreven te zijn.

Frankrijk raften

Heb je vragen over deze groepsreizen? Neem dan contact met ons op!

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.