Reistips en informatie groepsreizen
Groepsreis Vietnam - ontdek Vietnam

Groepsreis Vietnam - ontdek Vietnam

Rondreizen door Vietnam is een belevenis. Tijdens onze groepsrondreis kom je op bijzondere plekken en reis je in een land dat nog volop authentiek is en met een heel eigen cultuur.
Wat te doen in Kaapstad in Zuid-Afrika

Wat te doen in Kaapstad in Zuid-Afrika

Wanneer je meegaat met de groepsreis Zuid-Afrika dan ga je onder andere naar Kaapstad. Daar ga je allerlei gave activiteiten ondernemen waar we je graag meer over vertellen. Ook heb je vrije tijd in de stad en kun je je programma dus nog zelf deels bepalen. Wij geven je inspiratie voor de invulling van je vrije tijd in Kaapstad.

Onze ervaringen en tips voor Zuid-Afrika

Onze ervaringen en tips voor Zuid-Afrika

In 2025 kun je met Simi mee op groepsreis Zuid-Afrika. Wij hebben dit fantastische land alvast voor je bezocht om je goed te kunnen informeren over alle ins en outs. We vertellen je in dit blog meer over onze ervaringen in Zuid-Afrika. We vertellen je ook wat je kunt verwachten van bijvoorbeeld het eten, de cultuur, het weer en de natuur.

10 redenen voor een groepsreis Jordanië

10 redenen voor een groepsreis Jordanië

Jordanië is een gevarieerd land met prachtige natuur, cultuur, historie en natuurlijk wereldwonder Petra. Er zijn vele redenen waarom een reis naar Jordanië echt op je bucketlist thuis hoort en wij geven je in dit blog alvast 10 redenen om mee te gaan met de groepsreis Jordanië.

Eten tijdens je reis in Azië

Eten tijdens je reis in Azië

Eten tijdens rondreizen in Azië is anders dan we hier gewend zijn. Hoewel veel landen inmiddels ook, zeker in de grote steden, Westers voedsel aanbieden, is het natuurlijk geen straf om je te verdiepen in de heerlijke Aziatische gerechten!

Regenseizoen Thailand

Regenseizoen Thailand

Informatie over regenseizoenen in Thailand. Wat is de beste reistijd en reisperiode voor Thailand? Waar moet je aan denken én: is het echt zo erg om in een regenseizoen te reizen of heeft het ook voordelen?
Groepsreizen Canada: bergen, bossen en meren

Groepsreizen Canada: bergen, bossen en meren

Simi is één van de grootste reisorganisaties voor het aanbieden van reizen naar Amerika en Canada voor jongeren. Ook komend jaar vertrekken we weer volop naar West-Canada voor een onvergetelijke roadtrip. We nemen je in dit artikel mee langs de belangrijkste hoogtepunten van deze rondreis én vertellen je over de unieke manier waarop we rondreizen voor Canada.

Klimaat en beste reistijd Tanzania

Klimaat en beste reistijd Tanzania

Wat kan ik verwachten van het klimaat in Tanzania en wanneer valt precies het regenseizoen in Tanzania? En wat is nou de beste reisperiode voor een single reis Tanzania? Je lees het in deze handige blog.

Groepsreis Egypte: Een duik in de oude beschavingen

Groepsreis Egypte: Een duik in de oude beschavingen

Tijdens de groepsreis Egypte gaan we veel oude beschavingen bezoeken. Egypte is een land met een rijke geschiedenis. Farao's, piramides, tempels, het komt allemaal voorbij. In dit blog nemen we je mee in de geschiedenis van Egypte en een aantal oude beschavingen die we gaan bezoeken.

Alles over de trektochten in Ecuador

Alles over de trektochten in Ecuador

De groepsreis Ecuador is een avontuurlijke reis. We zullen veel trektochten maken door gebergtes en jungles. In deze blog vertellen we je graag meer over een aantal van de trektochten die we gaan maken, wat je ervan kunt verwachten en waarom ze zo bijzonder zijn. Ook geven we je een aantal tips mee. Maar trektochten zijn niet het enige wat we in Ecuador gaan doen. We vertellen je ook wat meer over een aantal van de andere activiteiten die we gaan ondernemen tijdens de groepsreis Ecuador.