Groepsreizen juli: de laatste mogelijkheden

Groepsreizen juli: de laatste mogelijkheden

Singlereizen Tips en adviezen

Het is inmiddels eind juni en bijna alle groepsreizen met vertrek in juli en augustus zitten vol. Maar niet getreurd, we hebben zeker nog mogelijkheden om mee te gaan met een gezellige groepsreis! In deze blog lees je bij welke groepsreizen je je nog kunt aansluiten in de maand juli. 

Last minute bus groepsreizen

Wist je dat je jezelf nog tot een dag van tevoren kunt aanmelden voor de bus groepsreizen van Simi (mits plek uiteraard)? Dit is mogelijk bij de groepsreizen Slovenië, Kroatië Actief en Frankrijk. Morgen 30 juni vertrekken de groepsreizen Kroatië Actief en Slovenië en je kunt je hier nog voor opgeven! 

Hoe kan ik last minute een bus groepsreis boeken?

 • Plaats je boeking voor je favoriete jongerenreis
 • Maak direct de volledige betaling in orde
 • Wij zorgen ervoor dat je snel je inlog krijgt met daarin alle informatie
 • Spullen inpakken en de volgende dag stap je in de bus!

Raften Frankrijk adventure week groepsreis

Kalender beschikbare groepsreizen juli 2022

Let op: Deze blog is geschreven op 29 juni 2022. De laatste plekken gaan hard. Controleer de huidige beschikbaarheid op de reispagina's. Ook kun je gemakkelijk alle last minutes bekijken op onze last minute groepsreizen pagina en de jongerenreizen met zeer weinig plekken op onze laatste kans groepsreizen pagina.

 • 7 juli Ierland (4 plekken)
 • 8 juli Slovenië (3 plekken)
 • 8 juli Kroatië Actief (nog meer dan 10 plekken)
 • 8 juli Frankrijk (nog meer dan 10 plekken)
 • 15 juli Frankrijk (8 plekken)
 • 16 juli Ierland (3 plekken)
 • 22 juli Frankrijk (7 plekken)
 • 29 juli Frankrijk (7 plekken)
 • 31 juli Nationale Parken (1 plek, de laatste verre groepsreis die we nog beschikbaar hebben in de maand juli!)

Alle andere groepsreizen zitten vol. Dit zijn de laatste mogelijkheden om mee te gaan met een gezellige groepsreis in de maand juli. 

Groepsreizen juli Simi Reizen

Nieuwsgierig naar wat je allemaal gaat ondernemen tijdens deze groepsreizen voor jongeren in de maand juli? Hieronder vertellen we je meer over de gezellige groepsreizen waarbij we nog plekken beschikbaar hebben in de maand juli!

Groepsreis Ierland

Soort reis: rondreis incl. vluchten
Leeftijdsgroep: 18-32 jaar (gecombineerde groep)
Reisduur: 10 dagen 

Combineer gezellige steden, prachtige wandelingen, gezellige pubs en het zien van mooie natuurgebieden tijdens deze gevarieerde groepsrondreis Ierland. Ontdek een compleet ander land op slecht 1,5 uur vliegen met een super gezellige reisgroep. Ontdek de Cliffs of Moher, beklim de Diamond Hill, woon een schaapherdershonden demonstratie bij, geniet van een whiskey- of bierproeverij en meer!

Ierland groepsreizen

Jongerenreis Slovenië

Soort groepsreis: actieve campingreis incl. busreis
Leeftijdsgroep: 16-17 jaar, 18-25 jaar of 24-32 jaar
Reisduur: 10 dagen 

Reis met de bus mee naar het verrassende Slovenië en geniet van een mega gezellige en actieve campingreis. Op het Simi veld slaap je samen met je leeftijdsgroep en vlakbij een riviertje waarin je kunt afkoelen na de activiteiten. Inbegrepen activiteiten op het programma van de actieve groepsreis zijn o.a. kajakken, canyoning, een foto speurtocht in Bled, raften en een bushcraft workshop.

Slovenië groepsreizen

Kroatië Actief groepsreis

Soort groepsreis: actieve campingreis incl. busreis
Leeftijdsgroep: 18-25 jaar of 24-32 jaar
Reisduur: 11 dagen 

Combineer jij graag actieve activiteiten met een bezoek aan het strand, gezelligheid op de camping en de mogelijkheid om uit te gaan? Dan is de Kroatië Actief groepsreis wat voor jou! We slapen op een camping 30 meter van de zee en in de avond reis je gemakkelijk naar het bruisende Split. Op het programma staan o.a. zeekajakken en snorkelen, paintballen, raften en een Simi Summer Party!

Kroatie-actief-groepsfoto

Actieve vakantie Frankrijk

Soort groepsreis: actieve campingreis incl. busreis
Leeftijdsgroep: 16-17 jaar, 18-25 jaar of 24-32 jaar
Reisduur: 10 dagen 
 

Op zoek naar een groepsreis met veel actie, avontuur en adrenalinestoten? Bekijk dan zeker deze actieve jongerenvakantie Frankrijk. We gaan zowel de hoogte in als het water op tijdens de inbegrepen activiteiten raften (2x), hydrospeed, via ferrata, canyoning en een sit on top kanotocht. Je slaapt op een mega gezellige camping vlakbij het stadje Guillestre (lees: vlakbij de ijsjes en terrasjes).

Frankrijk groepsreizen

Groepsrondreis Nationale parken

Soort groepsreis: flexible rondreis incl. vluchten
Leeftijdsgroep: 18-32 jaar (gecombineerde groep)
Reisduur: 16 dagen 

De enige verre groepsreis die we nog voor je in petto hebben in juli 2022 is de bucket list waardige rondreis Nationale Parken door de VS. We ontdekken maar liefst 7 natuurparken (ja zeker, ook de Grand Canyon en Arches National Park uiteraard) én Los Angeles en Las Vegas! Een flexibele rondreis waarbij we gaan roadtrippen in SUV's, met de mogelijkheid om jezelf op te geven als bestuurder.

Nationale parken VS jongerenreis

Benieuwd naar de maanden augustus en september? Bekijk onze volledige aanbod groepsreizen met beschikbare plekken en filter alle actieve singlereizen gemakkelijk op reisperiode, reisduur en soort reis!

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.