Groepsvakanties

Groepsvakanties

Bij het boeken van een groepsvakantie met Simi Reizen kun je altijd rekenen op:

 • Reizen met leeftijdgenoten
 • Een afwisselend programma met activiteiten inbegrepen
 • Levendige en goede reisleiding
 • Topbestemmingen in heel Europa, VS en Canada
 • Vooraf kennismaken met je reisgenoten online

Top groepsvakanties 2019

Noorwegen groepsreizen
Groepsvakantie Slovenie
Outdoorvakanties Frankrijk
groepsvakantie noorwegen Jongeren vakantie slovenie Jongerenvakanties Frankrijk

Groepsvakanties zijn bij Simi opgedeeld in leeftijdsgroepen. Zo organiseren we vakanties voor jongeren tussen de 15 en 17 jaar, tussen de 18 en 22 en tussen de 23 en 23-35 jaar. Een groepsvakantie met Simi betekent dat je het reisprogramma als groep uitvoert, maar daarbuiten natuurlijk tijd hebt om zelf dingen te ondernemen.

Je kunt onder andere terecht voor groepsreizen in Noorwegen, Ierland, Frankrijk, Kroatie, Slovenie, Servie, Zweden, Spanje, maar ook in de VS en Canada waar we meer en meer vakanties voor jongeren aanbieden.


Waarom groepsvakanties met Simi?

Simi Reizen is een kleine, betrokken reisorganisatie waar we het organiseren van groepsvakanties tot kunst hebben verheven. Als gevolg hiervan is Simi Reizen al meerdere malen bekroond met mooie awards en goede beoordelingen van onze eerdere reizigers.

Als je met Simi op groepsvakantie gaat kun je rekenen op een echte groepsreis. Veel andere reisorganisaties kiezen ervoor om een basispakket als extra aan te bieden bij het boeken van een camping-plaats en busreis. Bij Simi boek je direct een heel gevuld activiteitenpakket bij je vakantie. Dat betekent niet dat je geen tijd en vrijheid hebt, maar wel dat je een groot deel van je actieve vakantie doorbrengt met de groep. Dit heeft een aantal grote voordelen:

 • Je leert je groep veel beter kennen
 • Groepen worden ontzettend hecht omdat ze van alles samen beleven
 • Het samen ervaren van activiteiten is ontzettend leuk en zorgt voor verbondenheid

Buiten het vaste programma om heb je daarnaast een aantal keer de gelegenheid om zelf een activiteit bij te boeken, op stap te gaan of iets te bezoeken. Over het algemeen kun je of 's ochtends lekker uitslapen of ben je 's middags weer tijdig terug op de camping om nog te zwemmen, een terrasje mee te pikken of iets te ondernemen. Je bent dus wel echt op groepsvakantie, maar hebt ook genoeg tijd voor jezelf. In de praktijk zie je dat de groep meestal als geheel iets onderneemt in die tijd.


Samenstelling groeps vakanties

Niet elke vakantie is precies gelijk verdeeld qua samenstelling, maar in grote lijnen kunnen we er wel iets over zeggen. Daarnaast kun je via "Mijn Simi" ook eenvoudig de groepssamenstelling vinden. Vanaf half mei ontvang je je inlogcode voor het forum van Mijn Simi waar je vervolgens kunt inloggen en je reisinformatie kunt downloaden. Hier kun je de voornamen, leeftijd en woonplaats van je reisgenoten zien. Ook kun je via het forum gelijk contact leggen met je reisgenoten. Sommige groepen spreken zelfs voorafgaand aan hun jongerenreis af.

Verhouding jongens/meisjes (man/vrouw): 60% vrouw, 40% man

Alleenreizenden en singles: ongeveer 60%
Groepjes van 2/stelletjes: ongeveer 15%
Groepjes van 3 en meer: ongeveer 25% 

Bovenstaande verdeling is per groepvakantie die we aanbieden ongeveer gelijk.


Groepsvakantie 2019

Je hebt keus uit een groot aantal actieve vakanties, afhankelijk van je eigen wensen.

Actieve vakanties Frankrijk - keus uit drie reisprogramma's: Frankrijk Actief, Actief PLUS of een speciale canyoningreis. Deze reis duurt 10 dagen in totaal.

Groepsvakantie Simi


Groepsrondreis Noorwegen en Zweden

Enorm populaire reis onder jongeren. 15-daagse actieve rondreis door zowel Zweden als Noorwegen met onderweg een groot aantal activiteiten, veel afwisseling, veel natuur en heel veel gezelligheid. In de zomer van 2019 heb je ook de keus om te kiezen voor een relaxvakantie midden in Zweden, een combinatie tussen geweldige natuur, lekker actief bezig zijn en heel veel zien van de omgeving.


Groepsvakanties Kroatie

Een ideale combinatie tussen een actieve vakantie en strandvakantie vanaf een prachtlocatie op slechts 30 meter van het strand en een paar kilometer van de een na grootste stad van Kroatie. Een actieve groepsreis met veel afwisseling, excursies, avontuurlijke activiteiten en gezelligheid. Combineer uitgaan met top activiteiten.


Meer weten over de Simi groepsreizen jongeren?

Meer informatie:

jongerenreis
jongerenvakanties
singles reizen jongeren
actieve vakanties
groepsreizen jongeren
jongerenreizen

Nieuwe groepsvakanties zomer 2017

In 2017 hebben we een aantal mooie nieuwe groepsreizen samengesteld. Hieronder geven we je een voorproefje, maar bezoek de betreffende pagina's voor meer informatie.

 1. USA groepsreizen - reis met Simi naar Canada en de VS tijdens een 14-daagse groepsrondreis door Banff en Jasper National Park, Yellowstone en Glacier National Park en combineer de VS en Canada in 1 reis. Of, reis met Simi door Californie en ontdek steden als San Francisco en Los Angeles met je leeftijdgenoten.
 2. Groepsvakanties Spanje - voor de mensen die van een feestje houden organiseert Simi in de zomer van 2017 reizen naar Spanje. Voor wie niet teveel geld wilt uitgeven, veel wil doen tijdens de vakantie, maar het vooral ook relaxed wil houden.
 3. Groepsreizen Novalja Kroatie - aanrader voor wie houdt van feesten en uitgaan. Samen met duizenden andere jongeren beleef je hier een onvergetelijke jongerenvakantie.

 


 

Jaarlijks maken duizenden jongeren de keus voor Simi Reizen. Opgedeeld in leeftijdsgroepen boek je bij ons een reis waar je zowel vervoer en verblijf standaard inbegrepen hebt, maar bij veel van onze reizen ook nog eens een heel pakket activiteiten. Een aanrader voor vakantiegangers die meer willen zien tijdens hun vakantie. Doordat je altijd met mensen van je eigen leeftijd op reis gaat zul je merken dat de sfeer tijdens onze groepsvakanties onovertroffen is. Niet voor niets hebben we al drie keer de reisgraag award gewonnen als beste reisorganisatie voor jonge mensen.