Verre groepsreizen

Verre groepsreizen zijn populair. Ontdek de bestemmingen waar je met Simi naartoe kunt. Boek verre groepsrondreizen naar bv. Vietnam, Thailand, Sri Lanka of Ecuador. Alle groepsreizen zijn incl. retourvlucht, activiteiten, verblijf en lokaal vervoer.

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Verre groepsreizen

Naast Europese bestemmingen krijgt Simi Reizen ook steeds meer verre groepsreizen. Niet alleen naar verschillende bestemmingen in Azië, maar ook in Afrika, het Midden-Oosten en in Noord-, Midden-, Zuid-Amerika. De verre groepsreizen zijn allemaal inclusief retourvlucht, vervoer, verblijf en in de meeste gevallen een mooi activiteitenpakket dat standaard inbegrepen is bij je reissom. 

Rondreizen Tanzania

Rondreizen Tanzania

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 3586,50

meer informatie
Groepsreis Costa Rica

Groepsreis Costa Rica

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2956,50

meer informatie
Rondreis Amerika Californië

Rondreis Amerika Californië

15 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2706,50

meer informatie

Jongerenreizen Bali

Jongerenreizen Bali

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2556,50

meer informatie
Groepsreizen Ecuador

Groepsreizen Ecuador

17 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2846,50

meer informatie
Grand Tour of the West - USA

Grand Tour of the West - USA

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2806,50

meer informatie

Verre groepsreizen Jordanië

Reis mee naar het bijzondere Jordanië. Deze verre vakantiebestemming biedt een enorme diversiteit en daarom is er een uniek programma opgezet met verschillende activiteiten. We reizen tijdens deze twaalfdaagse verre groepsreis naar verschillende steden en gebieden in Jordanië. Zo beginnen we in Amman en reizen we onder andere door naar het Dana Reserve, Petra, Wadi Rum en Aqaba. Petra is een oude rotsstad en is een van de zeven wereldwonderen. Op cultureel gebied maken we tijdens de verre groepsreizen onder andere een citytour in Amman, zien we het Citadel van Amman en het Romeinse theater, bezoeken we de King Abdullah Mosque, gaan we naar Petra en Little Petra en maken we natuurlijk een rit op een kameel.

Om de mooie gebieden te verkennen maken we tijdens deze verre rondreis voor jongeren onder andere een hike naar the High Place of Sacrifice, snorkelen we in de rode zee, verkennen we het strand en beklimmen we de hoogste berg van Jordanie. Om de verre singlereis naar deze verre vakantiebestemming compleet te maken, hebben we natuurlijk ook wat actie voor jullie. Zo maken we onder andere een gave jeeptour. De verre jongerenreizen Jordanië zijn inclusief vlucht, accommodaties, transfers, lokale Engelstalige gids, activiteiten en entree zoals in het programma aangegeven. Een aantal maaltijden zijn al inbegrepen. Samen met andere 18 tot 32 jarigen zul je deze verre vakantiebestemming gaan ontdekken.

Verre jongerenreizen Sri Lanka

Meer interesse in een reis naar Azië? Reis dan mee naar de jongerenreis Sri Lanka! Ook deze reis betreft een echte rondreis voor jongeren, waarbij er sprake is van het ontdekken van mooie gebieden in combinatie met cultuur proeven en leuke activiteiten. Avontuur en beleving spelen de hoofdrol bij een bezoek aan deze verre vakantiebestemming. In 16 dagen verkennen we Sri Lanka tijdens bijvoorbeeld een mooie treinrit door de theeplantages, een raft-tocht en het bezoeken van oude steden. De verre groepsrondreis is vrij intensief en daarom is er sprake van een zestiendaagse groepsreis.

Naast de wat drukkere dagen heb je ook dagen met vrije tijd om lekker bij te komen en te genieten op het mooie strand tijdens de verre groepsrondreis. Programmaonderdelen tijdens de single reis bij deze verre vakantiebestemming zijn onder andere een bezoek aan de bekende Sigirya Lion Rock, een hike door een theeplantage en fabriek, bezoek aan oude steden, de treinrit van Ella naar Nanuoya, raften en surfles. Mogelijk komen we ook bijzondere dieren tegen in het wild, zoals onder andere olifanten, apen en tropsiche vogelsoorten. Maar dit is natuurlijk altijd een verrassing! Zin in lekker pittig eten, rijstgerechten, heerlijke smoothies, zoete pannenkoeken, relaxen op het strand en het ontdekken van deze ontzettend mooie vakantiebestemming? Overweeg dan Sri Lanka als bestemming voor je verre jongerenreis!

Groepsrondreizen Bali

Bali is immens populair onder Nederlanders. De combinatie van zon, zee, strand en een fantastische omgeving waar je heel veel kunt ondernemen zorgen voor een enorme aantrekkingskracht. Met Simi reis je in 16 dagen rond op Bali. Veel activiteiten zijn standaard inbegrepen bij je reissom, evenals de retourvlucht. Deze groepsreis Bali is ontzettend populair en zal je echt heel vroeg van tevoren vast moeten leggen. De Bali reisgroepen zijn vaak jong, met veelal reizigers tussen de 18 en 26 jaar. Uiteraard ben je als je ouder bent ook welkom. 

Wat dacht je van zonsopgang na het beklimmen van een vulkaan? Op zoek naar dolfijnen? Overnachten in een nationaal park? Of ben je meer van de actie en ga je mee raften? Omdat we echte groepsrondreizen organiseren is bij Simi altijd een pakket activiteiten inbegrepen. Zo leer je elkaar tijdens je rondreis goed kennen en is je vakantie nog specialer. 

Verre groepsvakantie Costa Rica

Costa Rica is een verre vakantiebestemming die je zeker een keer in je leven moet bezoeken. Het is de beste vakantiebestemming als je een keer wilt lopen in het tropisch regenwoud, kans wilt hebben op het zien van apen en tropische vogels in het wild, relaxte stranden wilt ontdekke en samen met groepsgenoten een onvergetelijke vakantie ervaring wilt opdoen tijdens een verre groepsreis buiten Europa. Tijdens deze reis zijn verschillende activiteiten inbegrepen bij je reissom, maar heb je ook voldoende tijd om lekker te relaxen en te genieten van wat het land te bieden heeft.

De vlucht, accommodaties, diverse activiteiten, entreeprijzen voor een aantal nationale parken, het ontbijt en de ruimbagage zijn allemaal inbegrepen bij de prijs van de singlereis buiten Europa. Ook is er een lokale Nederlandstalige gids aanwezig. De vlucht duurt ongeveer 11 uur. De mensen spreken hier Spaans, maar kunnen over het algemeen ook prima Engels door de toeristen die hier komen.

Groepsreizen Vietnam

Tijdens de groepsreizen Vietnam maak je kennis met een uniek land dat nog altijd heel authentiek is. Je boekt een groepsrondreis met veel inbegrepen activiteiten. We vliegen heen naar Hanoi en terug vanuit Ho Chi Minh-stad en maken een prachtige tocht van noord naar zuid Vietnam. 

Tijdens je reis bezoeken we onder andere Ha Long Bay, waar een tweedaagse cruise op het programma staat. We hebben een rondreis samengesteld met veel verschillende elementen, waarbij we zowel actief als cultureel bezig gaan. 

Vietnam is nog echt een ontdekkingsland, dus wie van een beetje avontuur houdt kiest met Vietnam een reisbestemming in opkomst! 

Verre singlereis jongeren Californië

Tijdens de vijftiendaagse verre rondreis door Californië ontdek je de mooiste plekken van deze verre vakantiebestemming. Tijdens deze verre groepsreis buiten Europa naar Sunny California bezoeken we alle locaties die leuk zijn om te bezoeken in Californië. Bijvoorbeeld de Walk of Fame, Venice Beach en Hollywood mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een bezoek aan deze verre reisbestemming. 

Verder bezoeken we tijdens deze verre groepsvakantie Yosemite National Park, Sequoia National Park, Los Angeles, San Francisco en maken we een mooie roadtrip over Highway 1. De vlucht, de accommodaties en alle programma onderdelen zoals beschreven op de reispagina zijn allemaal inbegrepen bij de prijs van de singlereis! Een optionele aanrader is het bezoeken van het gevangeniseiland Alcatraz.

verre groepsreizen

Verre groepsvakantie Grand Tour of the West VS

De Grand Tour of the West rondreis is zeker een van de verre reisbestemmingen die nog op jouw bucketlist moet staan! De Verenigde Staten kennen enorm veel mooie en diverse nationale parken die het bezoeken zeker waard zijn. Zo bezoeken we tijdens deze verre groepsreis onder andere de nationale parken Zion, Arches, Canyonlands en Joshua Tree. Bij deze verre vakantiebestemming brengen we een bezoek aan onder andere de steden Las Vegas, Kanab, Moab en Los Angeles. Zo wissel je de natuurreis af met bezoeken aan deze levendige steden en is dit een heerlijk gevarieerde singlereis. 

Verre groepsreis Canada

Altijd al een keer naar Canada gewilt? Tijdens deze verre jongerenreis ontdek je deze prachtige bestemming! De Canada Only reis brengt je onder andere langs de plekken Golden, Canmore of Banff, Hinton, Whistler, Victoria en Vanvoucer en we brengen tijdens de singlereis bezoeken aan Jasper en Banff National Park en Vancouver Island.

Deze zestiendaagse verre groepsrondreis is perfect voor mensen die houden van het zien van een aantal leuke steden maar voornamelijk de mooie natuur van Canada. Boek op tijd, want de verre reizen naar de VS zijn altijd snel vol!

Verre jongerenvakantie New York en Washington

Een kerstreis naar de verre vakantiebestemmingen New York en Washington is een goede start van de mooie decembermaand. Vlak voor kerst stap je in het vliegtuig naar New York, waar we de grootste hotspots te zien krijgen in 9 dagen. In 9 dagen kun je je prima vermaken in deze twee grote steden. We geven je tijdens de singlereis buiten Europa voldoende vrije tijd om ook de locaties op te zoeken die je altijd een keer gezien wilde hebben, bijvoorbeeld een locatie uit een film of serie die je kijkt.

Maar natuurlijk bezoeken we tijdens de verre singlereis gezamenlijk de Freedom Tower, het 9/11 Memorial, Times Square, het Central Park, het Witte Huis en het Lincoln Memorial. Met een Jingle Bells Cruise bevaren we de Hundson en hebben we een mooi uitzicht over de skyline inclusief het vrijheidsbeeld. Natuurlijk gaan we ook heerlijk Amerikaans bowlen. Een gezellige verre groepsreis waarbij je samen met groepsgenoten een onvergetelijk avontuur gaat beleven!

Verre reizen, altijd rondreizen? 

Vrijwel alle verre reizen die we aanbieden zijn rondreizen. Je wilt immers als je een reis boekt waar je uren voor in het vliegtuig moet zitten, je ook genoeg van het land kunt zien. Bij rondreizen zie je veel verschillende plekken en krijg je in korte tijd veel te zien van een land. Elke rondreis betekent wel dat er keuzes gemaakt moeten worden, want alles zien is vaak niet mogelijk in de korte tijd die we hebben.

De meeste rondreizen die door Simi worden aangeboden duren twee tot twee en een halve week. De reden daarvoor is dat je altijd een groepsreis boekt met mensen die je nog niet kent. Vaak klikt het goed onderling, maar na een paar weken samen is het onvermijdelijk dat er kleine irritaties ontstaan. Als je reis dan vier weken duurt, kan dat een aardige negatieve invloed op je reis hebben. 

Tips voor verre jongerenreizen

 1. Bereid je goed voor. Lees het reisadvies van buitenlandse zaken voor je vertrekt.
 2. Controleer of je een visum nodig hebt of vooraf elektronisch een formulier moet invullen
 3. Ga na of er verplichte inentingen zijn voor het gebied waar je naartoe reist.
 4. Controleer ook of er aanbevolen inentingen zijn, vaak zijn die er wel
 5. Lees je in in je reisprogramma. Hoe meer je weet, hoe meer je uit je eigen vakantie kunt halen
 6. Lees vooraf welke gewoonten en gebruiken er gelden in andere landen. Zeker als je bijvoorbeeld naar Jordanië of Sri Lanka wilt reizen, is het raadzaam je even in te lezen. 

Waarom reisadviezen belangrijk zijn

Een reisadvies wordt door het ministerie van buitenlandse zaken bijgehouden, op basis van informatie die door lokale ambassades wordt verzameld. Tijdens onze groepsreizen houden we altijd rekening met het advies van buitenlandse zaken. Zo bezoeken we uiteraard geen gebieden met een negatief reisadvies, maar zijn we ook erg voorzichtig bij andere verre reisbestemmingen.

Het reisadvies van buitenlandse zaken is in dat opzicht leidend: als er een negatief reisadvies geldt voor een bepaald gebied, is bijvoorbeeld ook je reisverzekering niet meer geldig. Bij Simi reizen we niet naar onveilige gebieden. Wel zijn er, met name in armere landen, risico's. 

We raden je aan om bij alle verre reizen niet 's avonds laat alleen over straat te gaan, je waardevolle spullen uit het zicht te houden en gebruik te maken van een kluisje als die in je hotelkamer aanwezig is. Dit soort simpele voorzorgsmaatregelen zorgen ervoor dat je ongedwongen van je vakantie kan genieten. 

 

Meer informatie over onze groepsreizen?

Alle bestemmingen
Rondreizen
Jongerenreizen
Groepsreis