Vliegreizen jongeren

Vliegreizen jongeren

Op zoek naar een vliegvakantie in de zomer van 2019? Come fly with us!

Simi Reizen is meer en meer vliegreizen gaan organiseren. Hieronder vind je een overzicht van vakanties waar de vlucht inbegrepen is bij de reissom. 

Jongerenvakanties Ierland Jongeren hotelreis Macedonië Lapland groepsreizen
Ierland vakanties
Groepsreis jongeren macedonie
Groepsreizen lapland
Jongerenvakanties Amerika
Groepsreis Montenegro Noorwegen en Zweden jongerenvakantie
Jongerenreizen USA Montenegro vliegreizen
jongerenreis Noorwegen
Jongerenvakantie Costa Rica Wildkampeer reis Servie
Zonvakantie jongeren Madeira
Groepsreis Costa Rica
Jongerenreis Servie Jongeren vakanties Madeira

Vliegvakanties met Simi Reizen

  • Je reist met leeftijdsgenoten
  • Je reist naar de mooiste plekken in Europa, de VS of Canada
  • De helft reist alleen, de andere helft met vrienden. Daardoor hebben we een perfecte mix van mensen die elkaar al kennen en elkaar nog niet kennen
  • De groepsreizen zijn gemiddeld beoordeeld met een 8.8 in 2016
  • Simi jongerenvakanties geven veel vrijheid, maar ook veel gezelligheid doordat je samen een aantal activiteiten onderneemt die inbegrepen zijn bij de reissom.
  • Vluchten zijn altijd inbegrepen bij de reissom. Op sommige bestemmingen vliegen we met een groepsticket, op andere reisbestemmingen worden individuele tickets geboekt. 

Verre vliegreizen

Als je wat verder van huis wilt deze zomer heb je de keuze uit een aantal verre rondreizen. Al deze rondreizen zijn inclusief retourvlucht. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

15-daagse vliegreis Californie - je reist met leeftijdgenoten in twee weken tijd door prachtig Californië in de VS. Je bezoekt steden als Los Angeles en San Francisco, maar reist ook door de indrukwekkende natuur van Yosemite en het Sequoia national forest. 

Rondreis Alaska - Alaska is een bijzondere staat om door te reizen. Niet voor niets krijgen bewoners elk jaar een bonus als ze weer een winter hebben doorstaan in dit onherbergzame, maar onwaarschijnlijk mooie stukje wereld. Reis met Simi met een overstap in IJsland naar Anchorage in Alaska. 

Costa Rica groepsreis - ontdek het Midden Amerikaanse Costa Rica tijdens deze vliegvakantie en rondreis. We bezoeken de mooiste plekjes van Costa Rica tijdens een avontuurlijke groepsreis en hebben onderweg kans op het zien van uiteenlopende wilde dieren. 

Madeira Portugal - Madeira hoort bij Portugal, maar ligt ten westen van Marokko en is ongeveer 3,5 uur vliegen vanaf Schiphol. Een reisbestemming voor liefhebbers van actieve vakanties en vanuit een prachtig viersterrenhotel. Een vliegvakantie en actieve vakantie ineen. 

Rondreis Canada en het noorden van de VS - dwars door Montana, Idaho en Wyoming reizen? Canada ontdekken, met de mooie nationale parken Jasper en Banff? Ga voor een fantastische rondreis en vlieg rechtstreeks met Air Transat en Simi naar Calgary vanaf Amsterdam. 

Midwesten USA - begin en eindig je rondreis in het bruisende Las Vegas en geniet van een groepsrondreis langs de mooiste plekken van Utah en Arizona. Bezoek de Grand Canyon, reis dwars door Bryce en Zion en ontdek levendig LA tijdens deze rondreis. 

Vliegvakanties binnen Europa

Dichterbij huis kun je met ons vliegen naar de volgende reisbestemmingen:

Noorwegen - tijdens de 15-daagse rondreis door Noorwegen en Zweden geniet je vooral van natuur, heel veel natuur. Een actieve rondreis waar je hoogtepunten van beide landen ziet en gaat beleven. 

Macedonië - vlieg met ons naar Macedonië voor een 8-daagse hotelvakantie met leeftijdgenoten. Relaxen, dingen ontdekken en Macedonië zien, vanuit een hotel met zwembad. 

Ierland - of je nu kiest voor de rondreis door de republiek Ierland of de rondreis door Noord Ierland (of allebei, combi!!): in beide gevallen vlieg je van Eindhoven, Amsterdam of zelfs Zaventem naar Dublin toe voor deze rondreis. 

Servië - vliegen naar Servië doen we soms met een overstap, soms rechtstreeks vanaf Eindhoven. In Servië staat je een avontuurlijke wildkampeervakantie te wachten in de Servische bergen. Aanrader voor natuurliefhebbers en mensen die graag buiten de gebaande paden werken. 

Lapland in de winter - groepsreis met huskytocht, sneeuwscooter, een dag skieen, ijsvissen en meer vanuit een gezellig eco-hotel in Zweeds Lapland.