Slovenie groepsreizen

 • Altijd incl. excursies
 • Altijd incl. vervoer
 • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Jongerenvakanties en groepsreis Slovenië

Als je op zoek bent naar een echte outdoorvakantie met veel activiteiten inbegrepen bij de prijs is Slovenië wellicht iets voor jou. Al vanaf het eerste jaar dat Simi Reizen bestond hebben we actieve vakanties naar Slovenië georganiseerd. Slovenië is een avontuurlijke reisbestemming, maar vooral ook heel gezellig en betaalbaar. Vanaf 2023 kun je ook mee met een gloednieuwe rondreis door Slovenië. Eentje op een hele bijzondere manier, namelijk per kajak!

Jongerenvakantie Slovenië

10 dagen

Ga voor een echte outdoorvakantie in de prachtige Sloveense natuur. Jongerenvakanties Slovenië met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 25 jaar. O.a. inbegrepen bij je reissom zijn een bezoek aan Bled, canyoning, raften, kajakken en meer!

 • Verblijf op camping
 • Verblijf in hostels
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
voor 1049.00
BEKIJK REIS

Unieke rondreis Slovenië

10 dagen

Wil jij op avontuurlijke wijze de meest bijzondere ongerepte stukken natuur van Slovenië verkennen? Sluit je dan aan bij deze oergezellige groepsrondreis. Verken op actieve wijze de mooiste gebieden en sluit de dag goed af bij het kampvuur met reisgenoten tussen de 18 en 32 jaar.

 • Verblijf op camping
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
voor 1419.00
BEKIJK REIS

Actieve groepsreis Slovenië

10 dagen

Ga voor een gezellige groepsvakantie in de Sloveense natuur. Actieve groepsreis voor 24-32 jarigen met o.a. kajakken, canyoning, raften, een bezoek aan Bled, een e-bike tocht en meer. Groepsreis Slovenië incl. busreis, overnachtingen op de camping en activiteitenpakket.

 • Verblijf op camping
 • Verblijf in hostels
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
voor 1049.00
BEKIJK REIS

Unieke rondreis Slovenië

10 dagen

Wil jij op avontuurlijke wijze de meest bijzondere ongerepte stukken natuur van Slovenië verkennen? Reis dan mee met deze gezellige en actieve groepsreis! Je reist op een actieve manier door de mooiste gebieden en reist samen met reisgenoten tussen de 18 en 32 jaar!

 • Verblijf op camping
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
voor 1419.00
BEKIJK REIS

Hoogtepunten

Keuze uit 2 programma's

Ruig en avontuurlijk

Kajakken of outdoor

Nederlandstalige Simi-host

Bus die alleen Simi reizigers vervoert

Actieve groepsreis Slovenië camping

Bij de campingreis Slovenië zijn verschillende activiteiten al inbegrepen bij je reissom. De activiteiten die we tijdens de groepsvakantie ondernemen tijdens de camping groepsreis zijn voor iedereen goed te doen en duren over het algemeen ongeveer een dagdeel. Al met al boek je een actieve vakantie, maar wel 1 die voor iedereen goed te doen is. De gezellige ligging, het kampvuurtje in de avonden en je Simi-host (Nederlandstalig) maken je reis compleet.

Outdoorparadijs Slovenie

We organiseren in Slovenië actieve groepsreizen voor jongeren, maar ook voor singles en alleenreizenden. Je komt tijdens deze groepsreis altijd terecht in een gezellige groep gelijkgestemden. 

In Slovenië kun je extreem veel outdoor-activiteiten beoefenen tegen lagere prijzen dan bijvoorbeeld in Frankrijk of Kroatië van onze Europese groepsvakanties. Op het programma tijdens onze groepsreizen staan onder andere raften, canyoning, bushcraften en Bled verkennen. Deze zijn allemaal inbegrepen bij de prijs.

Over de camping

We verblijven tijdens deze jongerenreizen op een prachtige natuurcamping waar 's zomers van alles te doen is. Hier hebben we een eigen veld speciaal voor Simi gasten. Iedere leeftijdsgroep heeft een eigen stukje op het mooie veld. Daarnaast ligt een riviertje waarin je kunt zwemmen! Bij het reisprogramma tijdens deze jongerenreis zitten al veel activiteiten inbegrepen, maar je kunt ervoor kiezen eventueel nog extra activiteiten ter plaatse bij te boeken. De camping zelf scoort uitstekend op Booking.com (8.8!) en is een ontzettend levendige plek.

Groepsreizen camping Slovenië

Rondreis Slovenië kajakken

Wil je nog meer zien van Slovenië? En ben je in voor een gezellig kajak avontuur? Dan is de Three Rivers kajak groepsreis wat voor jou! Tijdens deze rondreis kajakken we op verschillende wateren en bezoeken we Ljubljana en Kranjska Gora. Maar liefst vijf ochtenden krijg je kajak les. We beginnen met oefenen op het meer van Velenje, en vervolgen onze weg over de rivieren naar Bled en Bovec, en weer terug naar Mozirje waar we de rondreis ook begonnen zijn.

Knusse en gezellige groepsreizen Slovenië

De kajakreis Slovenië is een hele knusse en gezellige vakantie. Je reist maximaal met 11 reisgenoten samen. Ook bij deze rondreis is er een Simi-host aanwezig op de campings en op het water krijg je les van kajak instructeurs met de nodige diploma's en ervaring. Op de campings zetten we samen de tenten op en af, koken we en stoken we een lekker kampvuurtje.

Reisprogramma kajakreis

We verblijven op drie verschillende campings tijdens deze rondreis. We trappen de rondreis Slovenië kajakken af in Mozirje, waar we de eerste nacht verblijven. Vervolgens reizen we na het oefenen op het meer van Velenje via Ljubljana af naar een camping nabij Bled. Hier gaan we twee dagen de Sava rivier op en leren we nog meer technieken, voordat we via het bergdorpje Kranjska Gora en Triglav National park doorreizen naar een nieuwe camping nabij Bovec. Hier gaan we de nog eens twee ochtenden kajakken op de Soca rivier, met haar super heldere water. Bij terugkomst in Mozirje geniet je van nog bijna twee dagen vrije tijd om lekker uit te rusten of nog iets optioneels te ondernemen.

Kajak rondreis Slovenië

Waarom jongerenvakanties Slovenië?

Slovenië is een ruig land met hoge en mooie bergen. Vaak verrast Slovenië enorm en altijd in positieve zin. Het is een prachtig land met aardige mensen. Ze betalen er met de euro, maar prijzen liggen over het algemeen nog een heel stuk lager dan in omringende landen. Hierdoor is het een relatief goedkope vakantiebestemming. Deze reizen Slovenië worden over het algemeen geboekt door reizigers die:

 • Graag actief bezig zijn
 • Houden van natuur
 • Meer genieten van een kampvuurtje dan een discotheek
 • Op zoek zijn naar sfeer en gezelligheid
 • Hun grenzen willen verleggen

Groepsreizen Slovenië

Groepsreizen - alleen reizen - single reizen

Ruim de helft van onze boekingen wordt door mensen gedaan die alleen zullen reizen (tussen de 55 en 60 procent, afhankelijk van de bestemming). Dit zijn singles, maar nooit met de intentie om op relatie-jacht te gaan. Je komt terecht in een enorm gemengde groep waar de man/vrouw verhouding over het algemeen 50/50 is. In Slovenië in het verleden is de verhouding altijd ongeveer 65% vrouw en 35% man geweest.

Onze jeugdreizen zijn dan ook specifiek geen single reizen, maar actieve groepsreizen. Veel mensen vinden het spannend om alleen een jongerenreis of actieve vakantie te boeken. In onze ervaring is die spanning snel weg, je reist immers met gelijkgestemden die allemaal speciaal voor een groepsvakantie hebben gekozen en ook nog eens voor dezelfde reisbestemming!

Online kennismaken

Bij Simi kun je na je boeking online kennismaken met je reisgenoten. Enkele weken voor vertrek ontvangt iedereen die bij ons een groepsvakantie geboekt heeft een inlogcode en een link waar een wachtwoord aangemaakt kan worden. Met dit Simi account kun je inloggen en vervolgens de voornaam, leeftijd en woonplaats van je reisgenoten zien. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een Whatsapp-nummer toe te voegen waarmee je bijvoorbeeld een groepsapp kunt maken, iets dat veelvuldig gebeurt! 96% van al onze reizigers vult het whatsapp-nummer in en meerdere groepen spreken elkaar al in real life voordat de daadwerkelijke reis begint.

Soortgelijke groepsreizen jongeren

Er zijn een aantal reizen die vergelijkbaar zijn met de reis naar Slovenië. Afhankelijk van je eigen wensen kan het zijn dat deze reis beter bij je past:

Jongerenreizen Frankrijk
Jongerenreizen Kroatie

Groepsgrootte en reis

Deze Slovenië camping groepsvakantie voor jongeren duurt in totaal 10 dagen. Dat is inclusief de twee reisdagen. De groepsgrootte voor deze actieve vakantie Slovenië ligt gemiddeld tussen de 12 en 32 personen per leeftijdsgroep. In totaal kunnen er 40 mensen mee, verspreid over de twee leeftijdsgroepen.

Kies je voor de kajak rondreis Slovenië? Ook deze groepsreis duurt 10 dagen. Samen met de campingreizigers reis je mee in de bus naar Slovenië. Hier splitsen we op. De 18-25 en 24-32 leeftijdsgroepen reizen gecombineerd tijdens deze rondreis Slovenië en maximaal kunnen er 12 mensen mee per reis. Wees er dus op tijd bij met boeken!

Over het land Slovenië

In Slovenië wordt met de euro betaald, makkelijk dus! De prijzen liggen er over het algemeen lager, maar verwacht niet hetzelfde service niveau als in Nederland. Niet alle ingrediënten zijn even goed verkrijgbaar en voor verse groenten en fruit betaal je vaak relatief veel (met uitzonderingen overigens). Al met al is het echter een goedkoop vakantieland waar je met een beperkt budget uitstekend kunt verblijven. Verwacht ook geen mega discotheken, maar reken op kneuterige gezelligheid.

Groepsreizen Slovenië

Echte outdoor actieve vakanties

Slovenië is een echt outdoorland. Veel groen, ruige bergen, prachtige rivieren en niet al te ver van Nederland af. In Slovenië bieden we 1 van onze meest actieve vakanties aan voor verschillende leeftijdsgroepen, de camping groepsreis. Behalve activiteiten als raften en cayoning staan ook het minder bekende bushcraften op de planning. Een extreem afwisselende actieve vakantie dus voor reizigers die graag eens iets anders doen. Ook voor kajakken is Slovenië absoluut de place to be, de rivieren zijn enorm divers, net als de overige natuur op de verschillende plekken.

Slovenië als vakantiebestemming

Veel mensen hebben moeite zich een goed beeld te vormen van Slovenië als reisbestemming. Slovenië is een verrassend avontuurlijk en ruig land, met heel veel groen en een hele andere cultuur dan aangrenzende landen zoals Oostenrijk en Italië. Het verbaast mensen vaak als ze merken hoe ruig het landschap is en hoe bergachtig. Toch is de hoogste berg van Slovenië bijna 3000 meter hoog.

Een groot voordeel van Slovenië als vakantiebestemming is ook het prijsniveau. Hoewel ze gewoon met de Euro betalen is Slovenië geen duur land, zeker niet als je kijkt naar het prijsniveau van uit eten gaan of een drankje bestellen. Ook dat maakt Slovenië een aantrekkelijke reisbestemming. Houd er wel rekening mee dat dingen in Slovenië anders gaan dan wij gewend zijn.

Voor een volledig overzicht van onze actieve singlereizen kun je hier terecht. Bij ons kun je ook lastminute je vakantie boeken.

Paklijst groepsreizen

Wil je weten wat handig is om bij deze groepsreis allemaal mee te nemen? Bekijk dan de paklijst.