Slovenie groepsreizen

 • Altijd incl. excursies
 • Altijd incl. vervoer
 • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Jongerenvakanties en groepsreis Slovenië

Als je op zoek bent naar een echte outdoorvakantie met veel activiteiten inbegrepen bij de prijs is Slovenie wellicht iets voor jou. Al vanaf het eerste jaar dat Simi Reizen bestond hebben we actieve vakanties naar Slovenië georganiseerd. Slovenie is een avontuurlijke reisbestemming, maar vooral ook heel gezellig en betaalbaar.

De activiteiten die we ondernemen tijdens deze groepsreis zijn voor iedereen goed te doen en duren over het algemeen ongeveer een dagdeel. Al met al boek je een actieve vakantie, maar wel 1 die voor iedereen goed te doen is. De gezellige ligging, het kampvuurtje in de avonden en je Simi-host (Nederlandstalig) maakt je reis compleet. 

Jongerenvakantie Slovenië

10 dagen

Ga voor een echte outdoorvakantie in de prachtige Sloveense natuur. Jongerenvakanties Slovenië met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 25 jaar. O.a. inbegrepen bij je reissom zijn een bezoek aan Bled, canyoning, raften, kajakken en meer!

 • Verblijf op camping
 • Verblijf in hostels
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
voor 949.00
BEKIJK REIS

Ski- en winterfun Slovenië jongerenreis

10 dagen

Altijd al willen leren skiën? Tijdens de snow- en winterfun groepsreis krijg je 12 uur skiles en geniet je van diverse winterse activiteiten waaronder sneeuwschoenwandelen, een excursiedag en een introductieronde sledehonden!

 • Verblijf in Appartement
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
voor 1399.00
BEKIJK REIS

Actieve groepsreis Slovenië

10 dagen

Ga voor een gezellige groepsvakantie in de Sloveense natuur. Actieve groepsreis voor 24-32 jarigen met o.a. kajakken, canyoning, raften, een bezoek aan Bled, een e-bike tocht en meer. Groepsreis Slovenië incl. busreis, overnachtingen op de camping en activiteitenpakket.

 • Verblijf op camping
 • Verblijf in hostels
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
voor 949.00
BEKIJK REIS

Ski- en winterfun Slovenië groepsreis

10 dagen

Geniet naast 12 uur skiles van gezellige winteractiviteiten tijdens deze ski- en winterfun Slovenië & Italië groepsreis met leeftijdsgenoten! Met o.a. sneeuwschoenwandelen, een excursiedag en een introductieronde sledehonden!

 • Verblijf in Appartement
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
voor 1399.00
BEKIJK REIS

Hoogtepunten

Kajakken

Bushcraft workshop

Canyoning

E-bike tocht Sloveense natuur

Bezoek aan prachtig Bled

Raften

Nederlandstalige Simi-host

Bus die alleen Simi reizigers vervoert

Actieve vakanties Slovenie

Als je op zoek bent naar een echte outdoorvakantie met veel activiteiten inbegrepen bij de prijs is Slovenie wellicht iets voor jou. Al vanaf het eerste jaar dat Simi Reizen bestond hebben we actieve vakanties naar Slovenie georganiseerd. Slovenie is een avontuurlijke reisbestemming voor een groepsvakantie, maar vooral ook heel gezellig en betaalbaar.

Outdoorparadijs Slovenie

We organiseren in Slovenie actieve groepsreizen voor jongeren, maar ook voor singles en alleenreizenden. Je komt tijdens deze groepsreis altijd terecht in een gezellige groep gelijkgestemden. 

In Slovenie kun je extreem veel outdoor-activiteiten beoefenen tegen lagere prijzen dan bijvoorbeeld in Frankrijk of Oostenrijk van onze Europese groepsvakanties. Op het programma tijdens onze groepsreizen staan onder andere raften, canyoning, bushcraften en Bled verkennen. Deze zijn allemaal inbegrepen bij de prijs.

Waarom jongerenvakanties Slovenie?

Slovenie is een ruig land met hoge en mooie bergen. Vaak verrast Slovenie enorm en altijd in positieve zin. Het is een prachtig land met aardige mensen. Ze betalen er met de euro, maar prijzen liggen over het algemeen nog een heel stuk lager dan in omringende landen. Hierdoor is het een relatief goedkope vakantiebestemming. Deze reis wordt over het algemeen geboekt door reizigers die:

 • Graag actief bezig zijn
 • Houden van natuur
 • Meer genieten van een kampvuurtje dan een discotheek
 • Op zoek zijn naar sfeer en gezelligheid
 • Hun grenzen willen verleggen

Over de camping

We verblijven tijdens deze jongerenreizen op een prachtige natuurcamping waar 's zomers van alles te doen is. Hier hebben we een eigen veld speciaal voor Simi gasten. Iedere leeftijdsgroep heeft een eigen stukje op het mooie veld. Daarnaast ligt een riviertje waarin je kunt zwemmen! Bij het reisprogramma tijdens deze jongerenreis zitten al veel activiteiten inbegrepen, maar je kunt ervoor kiezen eventueel nog extra activiteiten ter plaatse bij te boeken.

Groepsreizen - alleen reizen - single reizen

Ruim de helft van onze boekingen wordt door mensen gedaan die alleen zullen reizen (tussen de 55 en 60 procent, afhankelijk van de bestemming). Dit zijn singles, maar nooit met de intentie om op relatie-jacht te gaan. Je komt terecht in een enorm gemengde groep waar de man/vrouw verhouding over het algemeen 50/50 is. In Slovenie in het verleden is de verhouding altijd ongeveer 65% vrouw en 35% man geweest.

Onze jeugdreizen zijn dan ook specifiek geen single reizen, maar actieve groepsreizen. Veel mensen vinden het spannend om alleen een jongerenreis of actieve vakantie te boeken. in onze ervaring is die spanning snel weg, je reist immers met gelijkgestemden die allemaal speciaal voor een groepsvakantie hebben gekozen en ook nog eens voor dezelfde reisbestemming!

Online kennismaken

Bij Simi kun je na je boeking online kennismaken met je reisgenoten. Uiterlijk 4 weken voor vertrekt ontvangt iedereen die bij ons een groepsvakantie geboekt heeft een inlogcode en een link waar een wachtwoord aangemaakt kan worden. Met dit Simi account kun je inloggen en vervolgens de voornaam, leeftijd en woonplaats van je reisgenoten zien. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een whatsapp-nummer toe te voegen waarmee je bijvoorbeeld een groeps-app kunt maken, iets dat veelvuldig gebeurt! 86% van al onze reizigers vult het whatsapp-nummer in en meerdere groepen spreken elkaar al in real life voordat de daadwerkelijke reis begint.

Soortgelijke groepsreizen jongeren

Er zijn een aantal reizen die vergelijkbaar zijn met de reis naar Slovenie. Afhankelijk van je eigen wensen kan het zijn dat deze reis beter bij je past:

Jongerenreizen Frankrijk
Jongerenreizen Kroatie

Groepsgrootte en reis

Deze groepsvakantie voor jongeren duurt in totaal 10 dagen. Dat is inclusief de twee reisdagen. De groepsgrootte voor deze actieve vakantie Slovenie ligt gemiddeld tussen de 12 en 32 personen per leeftijdsgroep. In totaal kunnen er 40 mensen mee, verspreid over de drie leeftijdsgroepen.

Over het land

In Slovenie wordt met de euro betaald, makkelijk dus! De prijzen liggen er over het algemeen lager, maar verwacht niet hetzelfde service niveau als in Nederland. Niet alle ingredienten zijn even goed verkrijgbaar en voor verse groenten en fruit betaal je vaak relatief veel (met uitzonderingen overigens). Al met al is het echter een goedkoop vakantieland waar je met een beperkt budget uitstekend kunt verblijven. Verwacht ook geen megadiscotheken, maar reken op kneuterige gezelligheid.

De camping zelf scoort uitstekend op Booking (8.8!) en is een ontzettend levendige plek.

Echte outdoor actieve vakanties

Slovenie is een echt outdoorland. Veel groen, ruige bergen, prachtige rivieren en niet al te ver van Nederland af. In Slovenie bieden we 1 van onze meest actieve vakanties aan voor verschillende leeftijdsgroepen. Behalve activiteiten als raften en cayoning staan ook het minder bekende bushcraften op de planning. Een extreem afwisselende actieve vakantie dus voor reizigers die graag eens iets anders doen. 

Slovenie als vakantiebestemming

Veel mensen hebben moeite zich een goed beeld te vormen van Slovenie als reisbestemming. Slovenie is een verrassend avontuurlijk en ruig land, met heel veel groen en een hele andere cultuur dan aangrenzende landen zoals Oostenrijk en Italie. Het verbaast mensen vaak als ze merken hoe ruig het landschap is en hoe bergachtig. Toch is de hoogste berg van Slovenie bijna 3000 meter hoog.

Een groot voordeel van Slovenie als vakantiebestemming is ook het prijsniveau. Hoewel ze gewoon met de euro betalen is Slovenie geen duur land, zeker niet als je kijkt naar het prijsniveau van uit eten gaan of een drankje bestellen. Ook dat maakt Slovenie een aantrekkelijke reisbestemming. Houd er wel rekening mee dat dingen in Slovenie anders gaan dan wij gewend zijn.

Voor een volledig overzicht van onze actieve singlereizen kun je hier terecht. Bij ons kun je ook lastminute je vakantie boeken.

Paklijst groepsreizen

Wil je weten wat handig is om bij deze groepsreis allemaal mee te nemen? Bekijk dan de paklijst.