Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. 

Let op - er wordt volop geboekt. Stel je beslissing dus niet te lang uit. Elk jaar moeten we mensen teleurstellen die nét te lang hebben gewacht. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Jongerenreizen appartementen

Jongerenreizen vanuit een appartement zijn over het algemeen niet zo heel spannend. Je gaat op reis met je eigen vrienden, komt wel mensen tegen tijdens de vakantie, maar leert ze nooit echt kennen.

Bij Simi doen we het net even anders. Je boekt nog steeds een relaxed appartement, met of zonder je vrienden, maar bent ook onderdeel van een grotere groep jongeren. Je boekt namelijk gelijktijdig met de jongerenreis appartementen een activiteitenpakket met avontuurlijke activiteiten. Bij Simi Reizen hebben we één groepsreis waarbij je de gehele reis overnacht in één appartement, de jongerenreis Kroatië!

Jongerenreizen appartement Kroatië

Ook deze zomer kun je weer kiezen voor jongeren reizen appartementen vanuit het centrum van Split. Split is de een na grootste stad van Kroatië. Behalve een lekkere zonvakantie en een levendig stadscentrum met veel uitgaansmogelijkheden heeft Split echter nog veel meer te bieden tijdens de jongerenreizen appartementen.

Zo staat er op het programma tijdens de jongerenvakantie Kroatië Deluxe (en inbegrepen bij de prijs) onder andere:

  • Boottocht met lunch
  • Rivertubing
  • Themafeest
  • Zeekajakken en snorkelen
  • Afsluitend diner

Voor deze activiteiten word je in de ochtend opgepikt vanaf je appartement (of een klein stukje lopen). Doordat je samen al de vliegreis gedaan hebt ken je je groepsgenoten al een beetje, maar je zult merken dat tijdens de activiteiten die je met Simi gaat uitvoeren, je elkaar nog veel beter leert kennen.

Ideaal, want een WhatsApp-groep is snel gemaakt en daarmee kun je 's avonds weer gemakkelijk afspreken met de overige groepsgenoten. Zo kun je een jongerenvakantie met vrienden combineren met een jongeren vakantie met mensen die je nog niet kent. Hieronder zie je een voorbeeld van een van de appartementen van de jongerenreis appartementen. Per appartement kan de indeling een beetje anders zijn.

 

Jongerenreis Kroatië

Deze jongerenreizen appartementen scoort al jaren gemiddeld hoger dan een 9 onder onze reizigers. Niet voor niets, want de combinatie tussen een relaxte zonvakantie, een actieve vakantie en de gezelligheid van een groep leeftijdsgenoten zorgt ervoor dat onze jongerenreizen ook echt de moeite waard zijn.

Door nu ook de mogelijkheid te geven je jongeren reis Kroatië door te brengen in een appartement gaan we nog een stap verder in het tegemoetkomen van de wensen van met name groepjes die bij Simi boeken. Meer privacy, een douche die je met weinig mensen hoeft te delen, airconditioning en een relaxed bed zorgen voor een andere beleving van je jongerenreis appartementen.

Waarom Split, Kroatië als vakantiebestemming voor jongeren?

Split is een moderne stad met een oud karakter. De smalle straatjes, eeuwenoude geschiedenis en de vele restaurants, kroegen en discotheken zorgen voor een perfecte mix tijdens de jongerenreizen appartementen. Split is geen uitgaansstad zoals Salou of Blanes of Sunny Beach, maar is veel meer een mix. Hierdoor is het uitgaan veel authentieker en echter en kom je ook veel meer lokale inwoners tegen en niet alleen maar Nederlanders.

Split is de een na grootste stad van Kroatië en heeft een hele levendige sfeer. Je zult merken dat de sfeer gemoedelijk is en je er prima uit kunt gaan. Daarnaast kun je in Kroatië nog redelijk goedkoop uitgaan tijdens de jongerenreizen appartementen. Een biertje kost gemiddeld drie euro voor een halve liter.

Al met al genoeg redenen om je te laten verleiden voor een jongerenreis Kroatië deze zomer!

Kwalitatief goede appartementen

Bij Simi boek je een appartement dat van goede kwaliteit is. Niet per se superdeluxe, maar wel netjes, schoon en met airco en gratis wifi. De meeste appartementen liggen middenin het stadscentrum of tot maximaal 200 meter daarbuiten. Je kunt dus na het uitgaan in de levendige stad snel en eenvoudig terug naar je appartement tijdens deze jongerenreizen appartementen.

Een echte groepsreis

Wat onze appartementen jongerenreizen uniek maakt is de grote groep. Doordat je bij Simi direct een pakket activiteiten bijboekt dat inbegrepen is bij de reissom leer je al je reisgenoten ook goed kennen. Dit maakt het dubbel gezellig om 's avonds met elkaar af te spreken en Split te verkennen. Je komt elkaar gedurende deze jongeren groepsreizen dus regelmatig tegen.

Benieuwd naar meer bestemmingen waarbij je indoor slaapt? En houd jij meer van hotels, motels en appartementen en wat minder van campings? Bekijk dan het overzicht van al onze hotel, guesthouse, appartement en hotelreizen.