Reisleiders

Reisleiders

Nieuwsgierig naar wie je reisleider gaat worden? Op deze pagina kun je alvast een deel van onze reisleiders vinden. Hoewel we al ver vooraf een planning maken en we die meestal ook aanhouden, gebeurt het regelmatig dat er lastminute nog wijzigiingen zijn, waardoor de planning wordt gewijzigd. Deze pagina geeft je echter een goed overzicht van wie er allemaal met ons meereizen. Als je zelf interesse hebt om als reisleider aan de slag te gaan, kun je kijken bij onze vacatures reisleiding.

Manon

Ik ben Manon, 22 jaar en ik studeer Forensisch Onderzoek in Enschede! Naast de opleiding ben ik zeer actief bezig met CrossFit en erg ondernemend. Voordat ik met deze opleiding begon, heb ik anderhalf jaar gebivakkeerd in Australië en Nieuw-Zeeland en hier is de passie voor reizen ontstaan. Afgelopen zomer ben ik zelf mee geweest met Simi Reizen en ik hoop dezelfde gave ervaring door te geven aan iedereen die mee gaat dit jaar!"

Als reisleidster heeft Manon al verschillende mooie reisbestemmingen mogen begeleiden, waaronder verschillende jongerenvakanties Frankrijk en jongerenreizen Kroatie.


Imke

Ik ben Imke, 27 jaar, in het dagelijks leven werkzaam als Orthopedagoog. Naast mijn passie voor het werken met kinderen, sta ik graag in de keuken en doe ik aan toneel. Ook ben ik vaak bezig met het plannen van een nieuw tripje om weer een klein stukje van de wereld te kunnen ontdekken.

Ik heb er al een aantal jaartjes bij Simi-reizen opzitten en heb de tofste groepen reizigers mee mogen nemen naar de mooiste plekjes in Europa. Ik ben er eventjes tussenuit geweest, maar de ervaren Simi-reiziger snapt het al; je krijgt toch weer heimwee naar de spannende avonturen, de gezellige ontbijtjes, de onvergetelijke spel-, stap-, kampvuuravondjes en de enorm gave activiteiten. Een dag op reis met Simi is namelijk nooit saai! Heb jij al zin in een sensationele zomer?

 

Joris

Hoi, ik ben Joris, 27 jaar. Komende zomer zorgen wij samen met alle reisleiders dat jij volop van je vakantie kunt genieten.

Kamperen in de natuur doe ik al vanaf mijn jongste levensjaren én is een van mijn grootste passies. Het liefst breng ik elk jaar een aantal weken door in de natuur, samen met gezellige mensen, een tent en een hoop ont- en inspanning.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag muziek- en kunstfestivals en vind ik het leuk om in volledige uitrusting te airsoften. Een kleine greep uit mijn hobbies zijn duiken, zingen, schilderen, theater maken, films kijken en koken.

Met Simi Reizen weet je zeker dat je leuke nieuwe mensen gaat ontmoeten, leuke activiteiten kunt doen én je ook erg leuke reisleiding hebt.

 

-

 

Lianne

Hoi, ik ben Lianne, 24 jaar en studeer accountancy in het gezellige Utrecht. Stil zitten is niet echt mijn ding dus ben ik momenteel actief bij de studievereniging waarvoor ik onder andere de reizen organiseer.

Hiernaast zwem ik en doe ik sinds kort aan kickboksen en heb ik een grote voorliefde voor spelletjes.

In de winter probeer ik al tijd op wintersport te gaan en in de zomer vind ik mijn uitdaging als reisleiding bij Simi reizen. Want waar vind je nu zo’n mooie combinatie van leuke mensen, activiteiten en prachtige locaties. De afgelopen jaren heb ik dit met veel plezier gedaan en heb dan ook ontzettend veel zin de komende zomer.

 

Bob

Ik ben Bob, 28 jaar en woon in Delfgauw. Voor mijn werk maak ik iOS apps en in mijn vrije tijd ben ik veel op de racefiets te vinden.

Maar het allerliefst ben ik op reis. In 2011 mocht ik voor mijn studie naar Salt Lake City in Amerika en sindsdien ben ik besmet met het reisvirus.

Ik heb al verschillende roadtrips gemaakt door West Amerika, Nieuw-Zeeland en Afrika. Dit jaar ben ik met Simi mee geweest naar Noord-west Amerika en komend jaar wil ik jullie zoveel mogelijk van dit mooie gebied laten zien.

 

Dominique

Ik ben Dominique en word deze zomer alweer 22! Ik ben bezig met het afronden van mijn Master Forensische Orthopedagogiek, mijn Bachelor Psychologie en ik ga na de zomer hopelijk beginnen aan mijn Master Sportpsychologie! Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan voetbal. Ik ben trainer en leider van de F-jes, voetbal zelf nog bij de dames en ik ben ook regelmatig te vinden in de Amsterdam ArenA om Ajax aan te moedigen!

Aankomende zomer wordt alweer mijn derde zomer bij Simi-reizen! De afgelopen jaren ben ik reisleider geweest in Kroatië, Frankrijk en Slovenië. Ik hoop er weer een leuke zomer van te maken (wat zeker weten gaat lukken!) en wie weet tot binnenkort!

 

Ozzie

Ik ben Ozzie, 22 jaar en ben afgelopen zomer met SIMI-reizen in Slovenië, Kroatië en Frankrijk geweest. Momenteel ben ik bezig met mijn HBO Bachelor Accountancy (deeltijd) en werk ik op een accountantskantoor.

Verder ben ik erg actief, zo hou ik van mountainbiken, fitnessen, zwemmen en hardlopen. Ook ben ik altijd in voor een potje volleybal of basketbal!

En zoals al te raden valt, hou ik ook nog eens van reizen! Vandaar dat ik in mijn zomers als reisleider werk, ik hoop met jullie een actieve maar vooral gezellige en onvergetelijke reis te hebben!

 

 

 
   
Reisleider bij Simi Reizen worden is niet alleen ontzettend leuk en leerzaam, maar ook nog eens een klein beetje verslavend. Je werkt wekenlang in een hecht team op de mooiste bestemmingen in Europa, de VS en Canada en krijgt de kans landen te ontdekken, mensen te leren kennen en te genieten. Natuurlijk maak je van alles mee tijdens je reizen. Vanuit het kantoor ondersteunen we onze reisleiding 24 uur per dag om alles helemaal soepel te laten verlopen. 
Solliciteren als reisleider? Klik hier voor vacatures reisleider

 Meer informatie over:

singlereizen
jongerenvakanties

jongerenreizen

studentenvakanties

  • 98% van onze reizen gaat door
SGR SGR ANVR

Dit is slechts een gedeelte van onze reisleiders die ook in 2019 weer voor Simi Reizen aan de slag gaan. Zo heb je een beetje een idee van wat voor mensen onze reizen allemaal begeleiden.