Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. 

Let op - er wordt volop geboekt. Stel je beslissing dus niet te lang uit. Elk jaar moeten we mensen teleurstellen die nét te lang hebben gewacht. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Reisbegeleiders en Simi-hosts van Simi Reizen

Nieuwsgierig naar wie je reisbegeleider of Simi-host gaat worden? Op deze pagina kun je alvast (een deel) van onze reisbegeleiders en Simi-hosts vinden. Een groepsreis is immers geen toffe reis zonder enthousiaste reisbegeleiding, gids of Simi-host! Onze reisbegeleiders en Simi-hosts doen er alles aan om jou de reis van je leven mee te laten maken! Let op: Bij grotendeels de verre reizen reist er geen Simi-host of reisbegeleider mee maar werken we samen met lokale Engelstalige gidsen die het land en de taal goed kennen. Deze informatie kun je vinden op de reispagina.

Hoewel we al ver vooraf een planning maken en die meestal ook aanhouden, gebeurt het regelmatig dat er lastminute nog wijzigingen zijn, waardoor de planning wordt gewijzigd. Deze pagina geeft je echter een goed overzicht van wie er allemaal met ons meereizen. Al onze reisbegeleiders en Simi-hosts hebben een Simi training gedaan om jou de beste vakantie ervaring te kunnen geven. Bij aankomst op locatie maak je kennis met jouw reisbegeleider, gids of Simi-hosts!

Als je zelf interesse hebt om als reisbegeleider of Simi-hosts aan de slag te gaan, kun je kijken bij onze vacatures reisbegeleiding. Reisbegeleiding of Simi-hosts zijn bij Simi Reizen worden is niet alleen ontzettend leuk en leerzaam, maar ook nog eens een klein beetje verslavend. Je werkt wekenlang in een hecht team of individueel op de mooiste bestemmingen en krijgt de kans landen te ontdekken, mensen te leren kennen en te genieten. Natuurlijk maak je van alles mee tijdens je reizen. Vanuit het kantoor ondersteunen we onze reisbegeleiding 24 uur per dag om alles helemaal soepel te laten verlopen. Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten als reisbegeleider?

reisleiders in actiereisleiders simi reizen

Smoelenboek reisbegeleiders en Simi-hosts

Maak kennis met een aantal van onze reisbegeleiders!

Simi host Amber

"Ik ben een echte fanatiekeling."

Hee (toekomstige) reizigers, Amber hier! In het dagelijks leven ben ik docent op het HBO in Leisure & Events management, zit ik bij een musicalgroep en ben ik een echte fanatiekeling. Met een passie voor het ontdekken van het onbekende, heb ik inmiddels al heel wat bestemmingen van mijn bucket list of kunnen strepen en zijn er de afgelopen jaren ook weer heel wat bestemmingen aan toegevoegd. Ik vind het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten, culturen te leren kennen en het avontuur aan te gaan. Daarom past mijn passie om de hele reis ervaring van anderen een stukje leuker te maken perfect bij mijn rol als Simi reisbegeleider. Hopelijk tot snel tijdens een van de Simi reizen!

Simi host Anne

Reisbegeleider Anne

"Ik weet al te goed hoe leuk het is om met onbekende te gaan reizen."

Hallo reizigers! Ik ben Anne en kom uit Deventer. Ik ben altijd erg enthousiast, soms een beetje chaotisch en kijk er naar uit om veel activiteiten met jullie te ondernemen. Met volleyballen, voetballen of een spelletje in de vrije tijd ben ik altijd van de partij en bloed fanatiek. Ik hou er van om nieuwe mensen te leren kennen en ben ik ook met meerdere groepsreizen mee geweest. Ik weet al te goed hoe leuk het is om met onbekende te gaan reizen. Ieder persoon is zo uniek en dat maakt de vakantie echt speciaal. Zelfs de meest saaie dingen kunnen we samen leuk maken, want waarom normaal doen als we er ook gewoon een feestje van kunnen maken? Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en er echt een top vakantie van te gaan maken!

Simi host Annette

"In mijn vrije tijd ga ik graag naar vrienden, wandelen, naar de sportschool en natuurlijk reizen."

Hoi, ik ben Annette en kom uit Leeuwarden. In mijn vrije tijd ga ik graag naar vrienden, wandelen, naar de sportschool en natuurlijk reizen. Inmiddels ben ik een paar keer als deelnemer meegegaan met Simi en kijk er ontzettend naar uit om dit jaar ook reizen te gaan begeleiden!

Simi host Aurora

"Mijn favoriete vakantie soort is cultuur snuiven en actief zijn."

Hoii, mijn naam is Aurora en kom uit Leeuwarden waar ik International Tourism Management studeer. Deze zomer mag ik voor Simi reizen aan de slag en onvergetelijke reizen voor jullie als Simi reizigers gaan verzorgen. Ik heb er heel veel zin in en wie weet zien we elkaar op één van de bestemmingen. Nog een fun fact: Mijn favoriete vakantie soort is cultuur snuiven en actief zijn.

Simi host B'Elanna

Simi host Bo

"Bordspelletjes of andere gezelschapsspelletjes zijn altijd leuk."

Hoi Simi reizigers! Mijn naam is Bo en wellicht zie ik jou tijdens jouw reis deze zomer. In het dagelijks leven studeer, sport, en werk ik. Als er dan wat tijd over is dan spreek ik graag met vrienden en vriendinnen af om wat gezelligs te doen. Bordspelletjes of andere gezelschapsspelletjes zijn altijd leuk. Ik ben ook mega fanatiek dus deze zomer zullen het vast leuke avonden worden! Uit mijn eigen ervaringen tijdens het reizen, is het super makkelijk om mensen te leren kennen tijdens spelletjesavonden, dus ik zie jullie dan! Ik kijk er naar uit om met jullie te reizen en ervaringen te delen!

Simi host Bob

"Ik houd van wandelen, dus geregeld zet ik de auto neer voor een stevige wandeling door de natuur."

Hallo reizigers! Mijn naam is Bob en ik kom uit Rotterdam. In het dagelijks leven werk ik als Software Ontwikkelaar, maar daar kan ik mijn passie voor reizen helemaal niet kwijt. In 2015 ben ik als reiziger mee geweest naar Noorwegen en Zweden en sindsdien ben ik gek op groepsreizen. Mij kun je tegenkomen op groepsreizen binnen en buiten Europa, maar mijn favoriete bestemming is toch wel Amerika. Tijdens de Simi reizen door Amerika reizen we met eigen auto's, waardoor we enorm veel vrijheid hebben en op de mooiste plekjes kunnen komen. Ik houd van wandelen, dus geregeld zet ik de auto neer voor een stevige wandeling door de natuur. Ik houd van (foute) Nederlandstalige muziek die je lekker hard mee kan zingen, dus bij mij in de auto is het altijd feest.

Simi host Bobbie

“Ik ben altijd buiten te vinden. Hardlopen, hiken en klimmen. Als het maar sportief is”

Hi! Ik ben Bobbie. Ik woon momenteel in Rotterdam en ik ga starten aan de master Klinische Forensische Psychologie. Ik hou er van om actief bezig te zijn en ik kan niet goed stil zitten. Je kan mij al 19 jaar op het hockeyveld vinden. Ook ben ik super fanatiek, dus ik zal mee doen aan alle spelletjes die worden geopperd. De afwisseling tussen cultuur en natuur maakt voor mij de perfecte vakantie. Ik heb zin om jullie een fantastische vakantie te bezorgen. Hopelijk tot gauw :)

Simi host Celine

"Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen en avonturen."

Hey, Hoi, ik ben Celine, 23 jaar. Ik ben met veel plezier een aantal jaar zelf meegegaan met Simi, naar de camping bestemmingen. Ik ben afgestudeerd sportleraar en fanatiek handballer. Verder hou ik van het buitenleven en gezelligheid. Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen en avonturen, en hoop dat mijn energie en enthousiasme anderen zullen aansteken. Ik heb er heel veel zin in ik hoop jullie ook!!!!

Simi host Cindy

"Ook ben ik niet vies van een feestje en sta ik graag op de dansvloer."

Hallo Simi-reiziger, ik ben Cindy Dekker. Ik woon in een klein dorpje in Noord-Holland. Ik ben erg ondernemend en sta graag tussen de mensen. Mijn studie Facility Event Management combineer ik met het begeleiden van fantastische reizen bij Simi - wie wil dat nou niet? Ik houd dan ook van avontuur en ben vorige zomer zelf gaan backpacken door Thailand. Ook ben ik niet vies van een feestje en sta ik graag op de dansvloer. Verder vind ik het leuk om activiteiten te organiseren. In het dagelijks leven doe ik dit iedere zaterdag voor kinderen van de zorgboerderij. Deze zomer sta ik klaar om jouw reis onvergetelijk te maken! Liefs, Cind

Simi host Cynthia

Reisbegeleider Cynthia

"Ik houd van het bedenken van quizzen, gezellige kampvuuravonden en spelletjes."

Hallo! Mijn naam is Cynthia. Mijn vrienden omschrijven mij als iemand met heerlijk droge humor en iemand die houd van natuur, oude en rock muziek, koffie en gezelligheid. Van jongs af aan ben ik lid van scouting. Ik heb ontzettend goede herinneringen aan de verschillende kampeertripjes en kampen en heb deze ook met alle liefde georganiseerd voor de jongste groep kinderen. Ook zelf stap ik graag met mijn vrienden in de auto voor een weekje in de Ardennen. Kortom, ik houd enorm van de natuur en van gezelligheid! Als ik mee ga als jouw reisbegeleider dan kun je ook zeker leuke avondprogramma's verwachten. Ik houd van het bedenken van quizzen, gezellige kampvuuravonden en spelletjes. 30 Seconds en Weerwolven zijn mijn favoriet! Ik kijk er enorm naar uit om jou een topvakantie te bezorgen!

Simi host Dani

Reisbegeleider Dani

"Spaans/Brabantse gezelligheid!"

Hola toekomstige reisgenoten! Mijn naam is Dani en mijn hobby's zijn voetballen, scouting, fietsen, hiken en reizen natuurlijk. Graag wil ik met jullie mijn hobby's uitvoeren op de leuke en altijd gezellige campingreizen. Ik ben altijd heel energiek en enthousiast op reis omdat ik dan helemaal in mijn element ben. Mij zal je ook niet missen omdat ik overal op de camping aanwezig ben behalve tijdens de benodigde middagdutjes. Met mijn Spaans/Brabantse gezelligheid wil ik jullie graag verwelkomen op een van de vele Simi bestemmingen!

Simi host Dehlinya

"Als ik tijd over heb spreek ik graag af en hou ik er van om creatief bezig te zijn."

Hey avonturiers! Ik ben Dehlinya en kom uit Hengelo. Deze zomer mag ik voor Simi Reizen aan de slag, misschien kom ik je wel tegen! Ik kijk er in ieder geval erg naar uit. In het dagelijks leven werk en studeer ik nog. Als ik tijd over heb spreek ik graag af en hou ik er van om creatief bezig te zijn. Ik zal ook voor genoeg leuke foto’s zorgen tijdens onze reis. En waar ik ook erg van hou… supriseeee reizen!! Wanneer ik vakantie heb zul je me ook niet in Nederland vinden. Tot in de zomer! Dehlinya

Simi host Dennis

"Is de kans er, dan ga ik er op uit en het liefst met andere mensen."

Hallo mede reizigers, ik ben Dennis en in het dagelijks leven houd ik mij met de belastingwetten van Nederland bezig. Maar is de kans er, dan ga ik er op uit en het liefst met andere mensen. Want mijn mening is dat je op reis gaat wegens de bestemming, maar hem onthoud door de mensen die je daar ontmoet. En dat vind ik dan ook het mooie van mijn werk bij Simi. Ik mag naar allemaal mooie locaties met nog eens allemaal gezellige mensen. Mij kan je niet veel blijer maken. Daarbij is een reis niet compleet zonder activiteiten en spelletjes. In de steden ga ik op de historische tour, maar daarbuiten doe ik graag actievere activiteiten. Mocht ik deze vakantie een spelletje met je spelen, pas dan op, ik speel om te winnen!

Simi host Djuna

"Kleine waarschuwing: ik ben wel erg fanatiek."

Hey, ik ben Djuna en ik woon in Enschede. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wandelen, tuinieren of wanneer het wat minder actief mag een spelletje aan het spelen. Kleine waarschuwing: ik ben wel erg fanatiek. Verder ga ik graag de natuur in, iets waarvoor ik jou deze zomer ook voor wil uitnodigen. Ik hoop dat we er samen een mooie vakantie van kunnen maken. Tot in de zomer!

Simi host Eline

"Samen gaan we mooie herinneringen maken!"

Hallo allemaal! Mijn naam is Eline en ik houd enorm van sporten, shoppen en lekker eten. Daarnaast vind ik het natuurlijk ontzettend leuk om te reizen! Het liefst onderneem ik allerlei activiteiten tijdens mijn vakantie. Ik ben dan ook op mijn best wanneer ik kan raften, canyoningen of via feratta doe. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en ik hoop dat ik ervoor kan zorgen dat jullie een hele leuke vakantie met elkaar hebben. Samen gaan we mooie herinneringen maken!

Simi host Gaia

Reisbegeleider Gaia

"Graag ben ik vaak buiten. Ik word blij van hiken, klimmen, kanoën noem maar op."

Hey jij daar! Mijn naam is Gaia, dit betekent moeder aarde en klopt met wie ik ben als mens! In dagelijks leven ben ik bloemstylist. Graag ben ik vaak buiten. Ik word blij van hiken, klimmen, kanoën noem maar op! Ik kan jou het een en ander vertellen over lokale planten en bloemen die we op onze reis tegenkomen. Creativiteit is ook iets wat kenmerkend is aan mij, ik bereid mij graag goed voor op thema feestjes! Ik heb jaren kunstgeschiedenisles gehad en je kan bij mij terecht voor weetjes over architectuur en kunst. Graag hoor ik ook wat jou enthousiast maakt en sta ik altijd open voor een gesprekje! Last but not least... Ik ben helemaal gek op reizen! Ga jij met mij mee op avontuur?

Simi host Guusje

"Ik ben gek op een goede portie actie dus laten we samen grenzen verleggen!"

Hey medereiziger, mijn naam is Guusje! Ik woon momenteel in Maastricht, en hoewel dat door sommigen al als buitenland wordt beschouwd ben ik nog veel liever in het échte buitenland te vinden. Ik ben gek op een goede portie actie dus laten we samen grenzen verleggen! Ik klim graag (zelfs met mijn puddingarmen) en ik leer je met alle plezier hoe je salsa kunt dansen! Zie ik je deze zomer?

Simi host Inti

"Al vanaf mijn vroege jaren reis ik met mijn ouders de wereld rond."

Hi allemaal! Mijn naam is Inti en reizen zit al in mij vanaf mijn geboorte. Al vanaf mijn vroege jaren reis ik met mijn ouders de wereld rond. Met reizen merk ik altijd dat ik het geweldig vind om mensen mijn kennis over te brengen en ze te helpen tijdens hun reis. Het liefst ben ik actief, maar ik ben ook zeker weten in voor een spelletjesavond! Ik woon in Schipluiden, een van de weinige plekken in Zuid-Holland, tussen de steden, met nog veel groen. Ik doe aan badminton en daarnaast help ik als instructeur bij de jeugdbrandweer. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ik hoop jou dus ook op een reis bij Simi te ontmoeten!

Simi host Iris

Reisbegeleider Iris

"Verder kan ik een goede nachtrust erg waarderen maar mocht je me wakker willen maken, dan graag met pizza."

Hey avonturiers! Mijn naam is Iris. Vorig jaar heb ik mijn studie forensische psychologie afgerond, maar eerlijk gezegd ben ik niet klaar voor een 9 tot 5 baan. Ik ga veel liever op reis en laat me graag verrassen door nieuwe landen en culturen. Ik vind het heerlijk om te wandelen, en hoewel ik nogal klein ben hebben mensen altijd moeite om mij bij te houden. Verder kan ik een goede nachtrust erg waarderen maar mocht je me wakker willen maken, dan graag met pizza. Hopelijk zien we elkaar binnenkort op een mooie plek!

Simi host Jaana

"Herinneringen maken is fantastisch."

Hey (toekomstige) Simi reizigers! Ik ben Jaana uit Apeldoorn en ik denk dat de meeste reizigers die mij de afgelopen jaren mee hebben gehad me wel herkennen aan mijn (bijna) altijd veel te enthousiaste karakter. Ik ben super makkelijk vermaakt, alles wat een uitdaging/spelletje is, wat adrenaline oproept of waar ik onder de mensen ben, ben ik helemaal voor in. De laatste jaren is mijn reishart enorm gegroeid, ik ben vroeger als kind nooit naar de camping geweest dus ik heb een hele hoop om in te halen! Ik heb de afgelopen jaren als host voor Simi al heel veel grenzen kunnen verleggen, mezelf kunnen verbazen, herinneringen gemaakt die ik de rest van mijn leven bij me draag en tijdens dit alles heb ik fantastische nieuwe mensen mogen leren kennen. Ik sta weer te popelen om jullie te ontvangen dit jaar, om fantastische nieuwe mensen te leren kennen en avonturen te maken! Ik hoop dat jullie er net zo naar uitkijken!

Simi host Jari

Reisbegeleider Jari

"Voor alle in’s en out’s over een leuke stad moet je bij mij wezen!"

Hoi hoi, ik ben Jari en reisleider voor Simi sinds 2022. Ik kom uit het prachtige Leiden. Verder hou ik van mountainbiken, natuur en natuurlijk van reizen (duh haha). Mijn lievelingsland is Griekenland vanwege de geschiedenis maar vooral ook het eten. Ik heb verschillende reizen al geleid voor Simi zoals Bulgarije, Frankrijk en Griekenland. Lapland is mijn favoriete Simi bestemming. Zie ik jullie daar?

Simi host Jessica

"Voor goede vakantiefoto’s moet je bij mij zijn."

Hoi reiziger! Ik ben Jessica, 23 jaar uit Den Haag (lees: het hele jaar lekker aan het strand). Tijdens onze reis gaan Simi en ik ons best doen om je de allerleukste reis ooit te laten beleven. Naast reisleider werk ik als fotograaf, dus je weet al: voor goede vakantiefoto’s moet je bij mij zijn ;). Zit ik niet achter een camera, dan sta ik op de dansvloer, lees ik een boek of daag ik je uit voor een spelletje. Dus neem je favorieten mee & let’s go!

Simi host Johanna

"Samen de wereld ontdekken en mooie herinneringen maken, is waar ik voor leef!"

Hey! Ik ben Johanna uit het zonnige Zeeland. Momenteel woon ik in Utrecht, waar ik communicatie- en informatiewetenschappen studeer. Naast de studie ben ik graag actief bezig. Zo ga ik vaak zwemmen, (hard)lopen, fietsen of skeeleren. Ook ben ik meerdere keren per week te vinden op de survivalbaan van mijn studentensportvereniging. Daarnaast heb ik een grote passie voor reizen. Van Marokko tot Hong Kong, van Noorwegen tot Australië, ik neem elke kans om de wereld te zien. Het liefst dompel ik mezelf helemaal onder in de natuur en cultuur van het land. Ik ben altijd in voor gezelligheid, een spelletje of een goed gesprek. Samen de wereld ontdekken en mooie herinneringen maken, is waar ik voor leef!

Simi host Jolijn

Reisbegeleider Jolijn

"Voor iedere reis maak ik dan ook een must eat-lijstje met plaatselijke gerechten en lekkernijen."

Ciao Simi-reizigers! Mijn naam is Jolijn, en ik ben blij dat ik dit seizoen weer mee ga als host voor Simi Reizen. Ik woon momenteel in de bruisende stad Groningen, waar ik werk als kunsteducatie medewerker voor een culturele instelling. Een goede reis is voor mij een mix tussen cultuur, natuur, actie, lekker eten en leuke mensen om me heen. Of ik nu door drukke straten slenter, hike door de bergen, kampeer, iconische monumenten bewonder of kajak over prachtige rivieren, ik ben overal voor in. Daarnaast is een reis voor mij niet compleet zonder lekker eten! Voor iedere reis maak ik dan ook een must eat-lijstje met plaatselijke gerechten en lekkernijen. Verder ben ik altijd in voor een spelletje, maar pas op ik ben bloedje fanatiek… Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op een van de Simi reisbestemmingen!   

Simi host Katherina

"Mijn koffer is gepakt, hopelijk zie ik je snel!"

Hey Simi’s, ik ben Kathrina! In het dagelijks leven werk ik op een middelbare school als wiskundedocent en decaan. Het grote voordeel van werken in het onderwijs zijn natuurlijk de vakanties; ideaal om deze te gebruiken als reisbegeleider bij Simi! Een mooie vakantie verzorgen voor een gezellige groep reizigers op prachtige locaties, dat klinkt toch perfect?! Actief bezig in de buitenlucht of cultuur snuiven in historische steden, ik vind het allemaal even leuk. Mijn koffer is gepakt, hopelijk zie ik je snel!

Simi host Kim

"Ik hoop dit enthousiasme met jullie te kunnen delen en ga graag samen fantastische weken tegemoet!"

Hallo Allemaal! Mijn naam is Kim en ik kom uit Nijmegen. Ik heb onwijs veel zin om ook dit jaar weer voor Simi Reizen aan de slag te gaan! Heerlijk namelijk om jullie, als nieuwe of doorgewinterde Simi-reizigers, te leren kennen, met jullie op pad te gaan, activiteiten te ondernemen en jullie mooie stukjes van de wereld te laten ontdekken! Voor mij is leuk om ervoor te zorgen dat jullie reis soepeltjes verloopt en dat jullie er alles (én misschien zelfs nog wat meer) uit kunnen halen. Als reisleider ben ik dan ook altijd druk om dit te bereiken. Daarnaast ben ik altijd in voor gezelligheid, maar wanneer we aan wedstrijdjes gaan beginnen, zul je zien hoe fanatiek ik kan zijn. Met mijn sporten (turnen, padel, mountainbiken) ga ik altijd voor de winst en ook in mijn reisleiden zal je dit terug gaan zien! Ik hoop dit enthousiasme met jullie te kunnen delen en ga graag samen fantastische weken tegemoet!

Simi host Laura

"Mijn vrienden zouden mij omschrijven als iemand die enthousiast en creatief is."

Heyla, mijn naam is Laura en ik kom uit Brugge. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als iemand die enthousiast en creatief is. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of maak ik unieke stukjes keramiek. Tijdens reizen zoek ik graag het avontuur op, maar daarnaast geniet ik ook van de prachtige steden. Als jullie reisleider bij simi kunnen jullie altijd bij mij terecht voor een gezellig praatje of een toffe activiteit. Ik kijk er enorm naar uit om een onvergetelijk avontuur aan te gaan met jullie!

Simi host Liam

"Ik neem mijn karaoke set mee. Wordt gezellig!"

Hoi hoi, ik ben Liam en ik woon in het mooiste dorp van Zeeland, Wemeldinge. Op dit moment volg ik de opleiding tot vliegtuigtechnicus. Ik ben graag actief in mijn vrije tijd. Eens in de zoveel tijd wissel ik van sport omdat ik graag alles wil ontdekken. Daarom doe ik ook dit werk, zodat ik de wereld toch een beetje kan ontdekken en jullie leuke reizigers mee kan nemen op deze ontdekking. Mijn favoriete activiteit van onze vakanties is raften, omdat we dan gezellig met z'n allen in een boot zitten en ondertussen gezellig liedjes kunnen zingen. Als we hiermee klaar zijn vind ik het altijd leuk om mee te kijken hoe jullie koken zodat ik er daarna volop van kan genieten na zo een avontuurlijke dag. Daarna gaan we nog lekker een potje volleyballen en om onze dag af te sluiten bij het kampvuur en weerwolven. Zie ik jou deze zomer? Ik kijk er naar uit om jullie te zien! Ik neem mijn karaoke set mee. Wordt gezellig! 

Simi host Lisa

"Eerst nog even het schooljaar afmaken als muziekdocent op een middelbare school in Utrecht."

Hoi, mijn naam is Lisa en komende zomer ga ik voor het eerst als reisleider mee met Simi. Eerst nog even het schooljaar afmaken als muziekdocent op een middelbare school in Utrecht. Ik hou van muziek maken, het liefst samen met anderen. Ook doe ik graag pilates en ik vind dansen erg leuk. Het lijkt mij heel gezellig om je te ontmoeten en een mooie vakantie samen te beleven. Lekker een nieuwe cultuur ontdekken, relaxen in de zon en natuurlijk gezelligheid opzoeken. En als je vragen hebt of even hulp nodig hebt ben ik er natuurlijk voor je!

Simi host Lisanne

"Heel de dag buiten zijn, bewegen en de groep een fijne tijd geven."

Hoi! Ik ben Lisanne Colijn (21) en studeer Humanistiek op de uni. Ik woon op kamers in Utrecht en werk bij Thuiszorg als huishoudelijk hulp. Daarnaast zit ik op rugby bij RUS (rugbyende Utrechtse studenten). Ik rugby net als mijn vader en broertje al heel lang en ben jeugdtrainer geweest bij REL (in Etten-Leur). Ik heb toen meerdere jeugdtrips begeleid. Zo leuk! Heel de dag buiten zijn, bewegen en de groep een fijne tijd geven. Ik hoor vaak dat ik lief ben, enthousiast, betrouwbaar en sportief. Daarom voelt het voor mij heel goed en passend om host te zijn bij Simi. Liefs, van mij.

Simi host Lotte

"Je kan mij tegen komen op allemaal verschillende reizen!"

Halloo ik ben Lotte, jullie super enthousiaste reisbegeleider! Stil zitten is echt totaal niks voor mij, je zal mij altijd in de weer zien! Je kan mij tegen komen op allemaal verschillende reizen! Ik heb al reizen begeleid naar Kroatië, Californië en Ierland! Wie weet kom je mij tegen en gaan wij een leuke tijd tegemoet!

Simi host Maggi

"Durf je een spelletje tegen mij te spelen?"

Hallo Simi reizigers! Mijn naam is Maggi en ik kom uit Ermelo. In het dagelijkse leven kun je mij vinden als leerkracht in het basisonderwijs. Daarnaast kun je me ook vinden op de atletiekbaan. Sprinten & polstokken dat is wat ik graag doe. Fanatiek ben ik dan ook zeker! Durf je een spelletje tegen mij te spelen? Reizen is super gaaf! Nieuwe mensen leren kennen, herinneringen maken en nieuwe plekken bezoeken, dat ligt helemaal in mijn straatje. Ik heb er enorm zin in om jou een topvakantie te bezorgen!

Simi host Marieke

"Op de campings heb ke kans op een toiletgebouw concert, want ik zing graag onder de douche."

Hallo allemaal! Ik ben Marieke en een van mijn grootste passies is muziek. Daarom kun je me vaak vinden in orkesten op de cornet- of trompetpartij. Verder heb je op de campings kans op een toiletgebouw concert, want ik zing graag onder de douche. Al sinds de studiekeuzetesten op de middelbare school was 1 ding duidelijk: Mijn toekomstige werkveld moest te maken hebben met muziek, creativiteit, coaching, management, recreatie, docentschap, entertainment of mensenwerk. Ik vind het super leuk om met een groep onbekende mensen op reis te gaan. Iedere reiziger is uniek en dat zorgt ervoor dat elke reis weer een verassing zal zijn. Soms hoor je over hobby’s waar je nog nooit van gehoord hebt en zo leer je dus weer nieuwe dingen, tof! Zelf vind ik het heerlijk om te wandelen door de natuur en de bergen. En dan het liefste het meest avontuurlijke pad. De rest van mijn hobby’s mag je gaan ontdekken op reis. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Jij ook? Random feitjes: Nerd voor sterren kijken, droge humor is zeer welkom en ik heb een kinderliedje geschreven. Tot gauw!

Simi host Marieke

"Mijn meeste reizen zijn richting de bergen, maar het liefst ga ik veel verschillende avonturen aan."

Hoi! Mijn naam is Marieke en ik studeer fysiotherapie in Nijmegen. Daar woon ik op een knusse kamer van 14 m2 met meer planten dan meubels. Maar het liefst verblijf ik met een tentje in de natuur. In mijn hele leven ben ik zo veel mogelijk weg uit Nederland. Mijn meeste reizen zijn richting de bergen, maar het liefst ga ik veel verschillende avonturen aan. Daarnaast haal ik mijn blijdschap uit dieren, waarbij honden favoriet zijn natuurlijk. Vanaf mijn 17e jaar wist ik dat ik anderen mooie herinneringen wil laten maken tijdens vakanties, net zoals ik die heb ervaren. Vandaar dat ik met volle energie deze zomer in ga als host. Tot dan!

Simi host Marlis

Reisbegeleider Marlis

"Mijn beste skill is vals zingen en ik gebruik dit graag om de deelnemers mee wakker te zingen voor een vrolijk begin van de dag."

Hallo reizigers, ik ben Marlis. Je zult mij het vaakst tegenkomen op de campingreizen. Ik houd van actief bezig zijn, het liefste in de bergen of in de bossen. Op / in het water ben ik ook graag. Ik vind hydrospeed / bellyak, hiken en middagdutjes het leukste om te doen. Van de gezelligheid in de groep word ik vrolijk. Ik vind het leuk om extra (avond)activiteiten te organiseren als quizzen en speurtochten. Ik ben best wel een stuiterbal dus ik ben moeilijk te missen. Ik ben niet een uitgaanstype maar houdt wel van een feestje. Mijn beste skill is vals zingen en ik gebruik dit graag om de deelnemers mee wakker te zingen voor een vrolijk begin van de dag.

Simi host Marnix

"The best view comes after the hardest climb."

Het herinnert me eraan dat soms de meest waardevolle ervaringen in het leven komen na uitdagingen en inspanningen. Het moedigt me aan om door te zetten, obstakels te overwinnen en te blijven streven naar groei en avontuur. Mijn naam is Marnix, een gepassioneerde reiziger die dol is op avontuur, natuur en fotografie. Ik heb altijd al een grote liefde gehad voor de natuurlijke schoonheid van onze planeet en het vastleggen ervan door middel van fotografie. Als Simi host combineer ik mijn passies en breng ik mensen samen om met z'n allen te genieten van onvergetelijke reiservaringen. Ik wil anderen inspireren en laten genieten van de prachtige wereld om ons heen. Ik geloof dat reizen niet alleen draait om het bezoeken van adembenemende plekken, maar ook het delen van verhalen, het maken van nieuwe vriendschappen en het ontdekken van nieuwe culturen. Ik kijk ernaar uit om met jullie op ontdekkingsreis te gaan. 

Simi host Max

"Het kan mij (tot op zekere hoogte) niet primitief genoeg."

Hi! Mijn naam is Max, ik kom uit Alkmaar en woon momenteel in Tilburg waar ik de master in Strategische Management volg. Waar avontuur is, daar ben ik. Ik hou ontzettend van kamperen en het kan mij (tot op zekere hoogte) niet primitief genoeg, in een tentje zonder stroom is daarom geen probleem voor mij. Daarentegen hou ik ook van de ‘luxere’ vakanties, om in een comfortabel hotel te slapen en rond te reizen om de mooiste plekjes van een land te ontdekken. Waarom ik werk als Simi host? Ik vind het ontzettend leuk om reizigers die elkaar niet kennen, te vormen tot een hechte groep en een onvergetelijke reis te bezorgen. Daarnaast kan ik je voorzien van de leukste feiten over een land en op onze reis zal ik zal zeker een pubquiz organiseren. Ik heb ontzettend veel zin om met jullie op reis te gaan naar één van de Simi-bestemmingen!

Simi host Melvin

"Ik ben gek op reizen in wat voor vorm dan ook."

Hoi allemaal, mijn naam is Melvin. Ik ben gek op reizen in wat voor vorm dan ook. Zo vind ik het leuk om allerlei sportieve activiteiten te doen op vakantie, maar ik kan ook helemaal op gaan in de cultuur van een nieuwe bestemming. In het dagelijks leven hou ik mij bezig als marketeer in de reiswereld en nu kijk ik er naar uit om met jullie nieuwe bestemmingen te gaan ontdekken. Op naar een mooie vakantie. Tot snel!

Simi host Merel

"Ik bevind mij graag in grote groepen en sta altijd te trappelen voor buitenactiviteiten."

Hey allemaal, mijn naam is Merel. Ik woon in Nijmegen, maar het liefste lig ik in een tentje in de natuur. Ik bevind mij graag in grote groepen en sta altijd te trappelen voor buitenactiviteiten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen of te fietsen. Daarnaast organiseer en speel ik graag wedstrijdjes en spelletjes. Helaas kan ik niet goed tegen mijn verlies dus zal ik er alles aan doen om te winnen. Hopelijk tot snel!

Simi host Meri

"Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en houd van nieuwe mensen ontmoeten."

Hoi, ik ben Meri. Leuk om kennis te maken! Ik ben een vrolijke en spontane meid uit het gezellige Brabantse Bakel. Ik haal graag het beste uit mijzelf en anderen. Mijn vrije tijd is gevuld met muziek maken, scouting, tennissen, creatief bezig zijn, lekkere hapjes en drankjes doen met leuke mensen en natuurlijk REIZEN! Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en houd van nieuwe mensen ontmoeten. Maar bovenal geniet ik van het leven, doe je mee?

Simi host Parel

"Ik vind het altijd fantastisch fascinerend hoe hecht een groep in korte tijd met elkaar kan worden."

Hallo reizigers! Mijn naam is Parel (echt waar) en ik kom uit Groningen. Als je mij blij wilt maken, moet je mij een berg op laten lopen, een raft in gooien of een canyon laten verkennen. Bijgekomen van de actie kan ik enorm genieten van kampvuurspelletjes met zoveel mogelijk gezellige mensen, hoewel ik niet altijd even goed tegen mijn verlies kan. Gelukkig kan er altijd een tweede (en derde) potje gespeeld worden. Na twee jaar mee geweest te zijn met Simi Reizen als deelnemers, wist ik dat ik mijn enthousiasme voor de toffe avonturen die je hier kunt beleven wilde delen met andere reizigers. Ik vind het altijd fantastisch fascinerend hoe hecht een groep in korte tijd met elkaar kan worden en ik wil hier als host zoveel mogelijk aan bijdragen. Ik hoop jullie allemaal aan te kunnen steken met mijn enthousiasme en hiermee een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Simi host Roy

"Een dag doorbrengen in een grote stad of een bergbeklimmen… overal stopt mijn auto."

Hey reiziger! Mijn naam is Roy en ik kom uit Ermelo. In het dagelijks leven werk ik op een basisschool als leerkracht. Ik ben super dol op roadtrippen en ga graag het avontuur tegemoet. Een dag doorbrengen in een grote stad of een bergbeklimmen… overal stopt mijn auto. Mijn favoriete roadtrips waren toch echt wel IJsland en Mexico. In mijn vrije tijd doe ik nog aan zaalvoetbal en dansen. Ik ben dol op goede gesprekken en gezelligheid. Wie weet zie ik jou deze zomer wel? Dan gaan we er een onvergetelijke reis van maken!

Simi host Ryan

"Ik hou heel erg van muziek, sport en ben een enorme geschiedenisfanaat!"

Hallo! Ik ben Ryan en reisbegeleider bij Simi! Ik hou heel erg van muziek, sport en ben een enorme geschiedenisfanaat! In het dagelijks leven ben ik docent in het speciaal onderwijs. Kom je bij mij? Dan weet ik zeker dat we de reis geweldig gaan maken. Nieuwe mooie herinneringen incoming!!!

Simi host Ryan

Reisbegeleider Ryan

"Ik hoop je op locatie te zien en dan gaan we er met zijn allen een onvergetelijke vakantie van maken!"

Hallo lieve mensen! Mijn naam is Ryan en hopelijk reis je binnenkort met mij mee samen met Simi. Ik heb een enorme wanderlust en heb zelfs een aantal jaar in het buitenland gewoond. Momenteel wonend in het pittoreske Wageningen, waar je lekker actief kan zijn in de Veluwe of in de Uiterwaarden, sta ik altijd klaar om iets actief te doen. Daarnaast ben ik ook niet vies van een rustig dagje strand, waarmee je met mij hopelijk een gebalanceerde en vooral leuke vakantie kan verwachten. Ik hoop je op locatie te zien en dan gaan we er met zijn allen een onvergetelijke vakantie van maken!

Simi host Sander

"Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en met allemaal verschillende karakters om te gaan."

Hallo reizigers! Mijn naam is Sander en ik kom uit de parel van het zuiden, namelijk Breda. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en met allemaal verschillende karakters om te gaan. Een aantal jaar geleden ben ik zelf met een reis van Simi meegegaan. Als ik met vrienden op vakantie ga houd ik er van om alles te plannen en te organiseren. Daarom leek het mij de perfecte match om host bij Simi te worden.

Simi host Sjoerd

"Life is a journey, make the best of it. The world is your playground."

Heey reizigers, In het dagelijks leven zit ik de hele dag op kantoor, maar in mijn vrije tijd en tijdens de Simi reizen ga ik er graag op uit om nieuwe bestemmingen te ontdekken en actieve activiteiten te doen zoals hiken, duiken en parachutespringen. Ik sta altijd open voor een wandeling met een leuk praatje of een potje beachvolleybal. Mocht je ooit een Amerika of Canada reis met mij maken, dan heb ik de perfecte country classics playlist voor onderweg. Laten we samen het avontuur aangaan, ik heb er nu al zin in!

Simi host Solance

"Als avonturier ben ik altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en culturele ontdekkingen."

Hallo Simi reizigers! Ik ben Solance Kroeskamp, 22 jaar oud en afkomstig uit Eemnes. Reizen is mijn passie en ik vind het geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe bestemmingen te verkennen. Als avonturier ben ik altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en culturele ontdekkingen. Ik vind het daarom ook geweldig om de mooie reizen van Simi te mogen begeleiden. Ik geniet ervan om anderen te helpen bij het creëren van onvergetelijke herinneringen en het delen van mijn enthousiasme voor reizen. Ik ben altijd in voor een leuk feestje, lekker eten en gezellige spelletjes. Ik kijk ernaar uit om met jullie een onvergetelijke reis te beleven en hoop jullie snel te zien. 

Simi host Thomas

"Zo vrij als een vogel vliegen over plekken waar je normaal niet zo snel komt."

Hallo lezer, ik ben Thomas! Ik studeer bedrijfskunde in Nijmegen waar ik ook al een aantal jaar woon. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en geef ik ook voetbaltraining. In vakanties ben ik zoveel mogelijk in de natuur om mijn favoriete hobby te beoefenen: paragliden. Zo vrij als een vogel vliegen over plekken waar je normaal niet zo snel komt. Verder maak je me erg blij met lekker eten, maar wie wordt er nou niet blij van een lekkere risotto na een lange dag buiten?

Simi host Tibo

"Bij een reis horen natuurlijk spelletjes, neem jij er ook een mee?"

Hey reiziger! Ik ben Tibo, pas afgestudeerd als technisch ingenieur. Voor improvisatieklusjes mag je dus altijd bij me aankloppen (heel handig op reis :). Verder sta ik met beide benen op de grond, hou ik van avontuur en ontdekken, maar rust en natuur hoeven ook niet te ontbreken. Het liefst zou ik nog lang en ver willen reizen voor het serieuze leven begint. En bij een reis horen natuurlijk spelletjes, neem jij er ook een mee? Ik word trouwens heel enthousiast van avontuurlijke verhalen! Wie weet is het volgende avontuur wel bij mij in de groep. Ik kan niet wachten om je te verwelkomen. See you soon!

Simi host Tristan

‘Avontuurlijke reiziger opzoek naar nieuwe ervaringen’

Hallo allemaal, Ik ben Tristan, en ik kan niet wachten om jullie te verwelkomen op een avontuurlijke reis met Simi Reizen! Mijn passie is het enthousiasmeren en motiveren van anderen, vooral als het gaat om hiken. Samen met een leuke groep de uitdaging aangaan om prachtige bergen te beklimmen, te zwemmen in gletsjermeren en de zonsopgang te bewonderen over een adembenemende vallei, daar leef ik voor. Sportief van aard, hou ik ook enorm van muziek. Laten we samen genieten van de natuur, de cultuur en de prachtige steden die we gaan verkennen. Tot snel!

Simi host Valerie

"Een reisbegeleider die enthousiast, positief en bom vol energie zit."

Hola reisgenoten! Mijn naam is Valerie, 22 jaar en ik kom uit Nijmegen. Ik heb in Maastricht de bachelor Hotel Management afgerond en ondertussen woon, leef en werk ik in Rotterdam. In Rotterdam werk ik bij een bedrijf wat zich focust op cocktails. Daarnaast geniet ik er enorm van om een goed potje te hockeyen, hard te lopen en te squashen. Een reisbegeleider die enthousiast, positief en bom vol energie zit. Graag ga ik met jullie het avontuur aan en een onvergetelijke reis tegemoet!

reisleider meme

Meer informatie over:

singlereizen
jongerenvakanties

jongerenreizen

studentenvakanties