Strandvakanties jongeren

Strandvakanties jongeren

Zon, zee en strand zijn voor sommige mensen ontzettend belangrijke ingredienten voor een goede zomervakantie. Op deze pagina vind je een aantal van onze mooiste strandvakanties voor jongeren. Een strandvakantie bij Simi is nooit een standaard strandvakantie, maar altijd een vakantie waar een groot aantal activiteiten al inbegrepen zijn. Ideaal, want zo leer je de mensen uit je groep veel beter kennen. Doordat we standaard activiteiten met de hele groep hebben, zijn onze groepsreizen ook altijd super gezellig en verleg je snel je grenzen. 

Strandvakanties - groepsreizen

Kroatie deluxe jongerenreis

8 Daagse Actieve Vakantie
 • Verblijf in Appartement
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
 • vanaf 969,00 €

meer informatie

Groepsvakantie Tenerife

8 Daagse Actieve Vakantie
 • Verblijf in hostels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
 • vanaf 1 349,00 €

meer informatie

Groepsreis Turkije

8 Daagse Actieve Vakantie
 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
 • vanaf 1 249,00 €

meer informatie

Bovenstaande strandvakanties zijn allemaal enorm mooie reizen en brengen je direct naar het strand. Mooi weer, zonnetje erbij, een lekkere cocktail en genieten maar. Bij een strand-vakantie met Simi Reizen ga je overigens meer doen dan alleen aan het strand liggen en uitgaan, er is regelmaitg een extra activiteit die bij de reissom inbegrepen is.

Strandvakantie Kroatie - actief of deluxe?

Als je voor het mooie Kroatie gaat heb je verschillende opties. Als je een echte groepsreis zoekt en een beetje actief bent raden we je Kroatië actief aan. Met camping en busreis, maar wel aan het strand en met top activiteiten is dit een blijvende topper in ons reisaanbod. 

Hou je iets meer van luxe en comfort? Dan is Kroatië deluxe met vliegreis en gezellig modern appartement meer iets voor jou. Beide accommodaties liggen nog geen 100 meter van elkaar af, beiden in het mooie Stobrec, net buiten Split. Split is een ideale en hippe vakantiebestemming voor jongeren. Er is veel te doen, veel te zien, het is lekker weer en je kunt genieten van zowel lekker aan het strand liggen als een aantal standaard inbegrepen excursies. Zo maken we een daguitstap naar Krka nationaal park, hebben we een Simi Summer Party gepland en maken we er altijd een gezellige groepsreis van. 

Meer weten over de Kroatië groepsreizen?

Jongerenreizen Kroatie Jongerenvakantie Kroatie


Bergen en strand in Spanje. 

Ook voor de jongerenreizen Spanje heb je meerdere mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een reis naar Spanje en Andorra, waarbij je verschillende activiteiten onderneemt en eindigt vlakbij het strand in Barcelona. Een soort rondreis, maar met een aantal relaxte dagen in het mooie Barcelona aan het einde. 

Een tweede mogelijkheid is om een actieve vakantie in de Pyreneeen te combineren met een strandvakantie aan de Spaanse kust. De eerste dagen staan in het teken van actief bezig zijn, elkaar leren kennen en mooie dingen ondernemen. Het tweede deel van de vakantie bestaat juist uit het relaxen, een beetje uitgaan en genieten van het strand. 

Meer weten over de jongerenreizen Spanje? 

Jongerenvakanties Spanje Spanje jongerenreizen


Spanje Actief jongerenreizen

Een combinatie van een strandvakantie en actieve vakantie. We beginnen in eerste instantie in de bergen, waar een groot aantal (inbegrepen) activiteiten op het programma staan. Zo gaan we kajakken, paardrijden, raften en canyoning doen. We verblijven in totaal 6 dagen in de bergen, waarna we verde reizen naar het strand, waar we de laatste dagen van de vakantie kunnen relaxen op het strand. Deze jongerenvakantie is ideaal voor wie wel wat wil doen tijdens de vakantie, maar toch ook niet zonder een beetje strand kan. 

Daarnaast is Spanje natuurlijk een heerlijk vakantieland. Deze reis is een busreis en wordt aangeboden in de leeftijdsgroepen 16-17 en 18-22. Mocht je ouder zijn en toch mee willen, dan kan dat gewoon door je in te schrijven bij de 18-22 groep.

Jongerenreizen Spanje Spanje strandvakanties


Groepsreizen Turkije

Tijdens de groepsreis naar Turkije staan een aantal leuke, uitdagende excursies op het programma. Deze reis is inclusief retourvlucht, een mooi hotel met zwembad en bar, jeep safari, boottocht en meer. Al met al een heel complete reis in Fethiye, vor wie wel wat wil ondernemen tijdens de vakantie, maar voor wie het allemaal niet te extreem hoeft. En hoewel we vanuit ons hotel niet direct op het strand liggen, ben je er zo met een busje. 

Jongerenreizen Turkije

jongerenreizen turkije Jongerenvakanties turkije


Groepsreizen Tenerife

Tenerife is een aanrader voor wie een echt avontuurlijke jongerenreis zoekt, maar tegelijk ook houdt van relaxen en het strand. We hebben een spectaculair reisprogramma voor je samengesteld met uitdagende en avontuurlijke activiteiten. Zo zit een parapente-sprong standaard in het programma, gaan we downhill mountainbiken en eindigen aan het strand, gaan canyoningen, kajakken en snorkelen en hebben daarbuiten de tijd om te genieten van de mooie stranden en top activiteiten die je kunt ondernemen op Tenerife. Een jongerenreis voor mensen die zoeken naar uitdaging! 

Meteenerife? 

Tenerife jongerenreis Tenerife


Verre bestemmingen met meerdere stranddagen

Als je liever verder weg gaat hebben we op dit moment twee strandvakanties. Echt strandvakanties zijn het trouwens niet, maar het zijn wel groepsreizen waarbij we enkele dagen aan het strand verblijven. Zo kun je kiezen uit een jongerenreis Sri Lanka, een aanrader voor wie houdt van cultuur, andere landen wil ontdekken en kennis wil maken met een heel ander land. Tijdens de rondreis verblijven we enkele dagen aan de kust, waar we onder andere een introductie golfsurfen krijgen. 

Een tweede optie is een rondreis Costa Rica. Doordat Costa Rica aan niet 1, maar 2 oceanen ligt en het hele jaar door lekker warm is, is dit een ideale reisbestemming voor jongeren die op zoek zijn naar een combinatie van een strandvakantie en een actieve rondreis. Costa Rica heeft een grote afwisseling, waarbij je zowel in het tropisch regenwoud komt, maar ook kunt genieten van heerlijke stranddagen, bijvoorbeeld in het plaatsje Cahuita.

Strandvakanties met Simi

Een echte 100% strandvakantie zul je bij Simi niet snel vinden. Al onze reizen zijn groepsreizen, waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen elkaar een beetje leert kennen tijdens de reis. Dat doe je niet alleen door aan het strand te liggen, maar juist ook door als groep dingen te ondernemen. 

Kenmerken van onze groepsreizen:

 • Altijd inclusief vervoer (bus of vliegtuig)
 • Altijd inclusief alle locale transfers
 • Altijd inclusief een pakket activiteiten
 • Altijd een echte groepsreis
 • Altijd Nederlandstalige reisleiding
 • Altijd een combi tussen actief, natuur, cultuur en ontspanning
 • 98% van de reizen gaat door

Specialist in groepsreizen voor jonge mensen

Als je bij Simi een reis boekt, reis je altijd met mensen tussen de 16 en 35, opgedeeld in leeftijdsgroepen. Hoewel we prima snappen dat iemand van 24 wellicht een heel ander leven heeft dan iemand van 34, weet je wel dat de mindset van alle mensen die met ons op reis gaan "jong" is. 

Singlereis of groepsreis?

Bij Simi maken we niet echt onderscheid tussen een singlereis of een groepsreis: we noemen het groepsreizen waar toevallig veel mensen solo reizen. Dat is ook hoe het in de praktijk is. Een deel van de mensen reist met een vriend of vriendin, een groot deel reist alleen. Iedereen boekt echter een groepsvakantie met het doel om er met de hele groep een onvergetelijke reis van te maken. 

Wanneer boeken?

Voor veel van onze strandvakanties geldt hoe vroeger hoe beter. Met name de weken in het hoogseizoen tussen half juli en half augustus lopen altijd snel vol en zijn erg populair. We raden je aan hier niet al te lang mee te wachten.