Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. 

Let op - er wordt volop geboekt. Stel je beslissing dus niet te lang uit. Elk jaar moeten we mensen teleurstellen die nét te lang hebben gewacht. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Strandvakanties jongeren

Zon, zee en strand zijn voor sommige mensen ontzettend belangrijke ingrediënten voor een goede zomervakantie. Op deze pagina vind je een aantal van onze mooiste strandvakanties voor jongeren. Een strandvakantie bij Simi is nooit een standaard strandvakantie, maar altijd een vakantie waar een groot aantal activiteiten al inbegrepen zijn. Ideaal, want zo leer je de mensen uit je groep veel beter kennen. Doordat we standaard activiteiten met de hele groep hebben, zijn onze groepsreizen ook altijd super gezellig en verleg je snel je grenzen. 

Strandvakanties - groepsreizen

Kroatië actief

Kroatië actief

11 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 956,50

meer informatie
Groepsreis Griekenland

Groepsreis Griekenland

10 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 1686,50

meer informatie
Kroatië Deluxe

Kroatië Deluxe

8 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 1506,50

meer informatie

Bovenstaande strandvakanties zijn allemaal enorm mooie reizen en brengen je direct naar het strand. Mooi weer, zonnetje erbij, een lekkere cocktail en genieten maar. Bij een strand-vakantie met Simi Reizen ga je overigens meer doen dan alleen aan het strand liggen en uitgaan, er is regelmaitg een extra activiteit die bij de reissom inbegrepen is.

Strandvakantie Kroatie - actief of deluxe?

Als je voor het mooie Kroatië gaat heb je verschillende opties. Als je een echte groepsreis zoekt en een beetje actief bent raden we je Kroatië Actief aan. Met camping en busreis, maar wel aan het strand en met top activiteiten is dit een blijvende topper in ons reisaanbod. 

Hou je iets meer van luxe en comfort? Dan is Kroatië Deluxe met vliegreis en gezellig modern appartement meer iets voor jou. Beide accommodaties liggen nog geen 100 meter van elkaar af, beiden in het mooie Stobrec, net buiten Split. Split is een ideale en hippe vakantiebestemming voor jongeren. Er is veel te doen, veel te zien, het is lekker weer en je kunt genieten van zowel lekker aan het strand liggen als een aantal standaard inbegrepen excursies. Zo maken we een bootexcursie, hebben we een Simi Summer Party gepland en maken we er altijd een gezellige groepsreis van. 

Meer weten over de Kroatië groepsreizen?

Griekenland singlereizen

Ook tijdens de Griekenland reis heb je tijd om het strand te bezoeken. Kies uit twee verschillende rondreizen. De singlereis Griekenland brengt je naar het noorden van het land. We gaan hierbij over land, maar hebben steeds voldoende tijd om ook het strand te bezoeken en lekker te genieten van het zonnetje, de lage prijzen en de mooie natuur. Het hotel in Keramoti ligt op slechts 700 meter van het strand.

Strandbestemmingen Europa

Behalve de bovenstaande reizen hebben we in Europa nog enkele reizen waar stranddagen bij zitten. Ook tijdens de Balkan reis kun je in Montenegro het strand bezoeken in de stad Budva. Daarnaast kun je in Noord-Macedonië verschillende beachbars bezoeken bij het meer van Ohrid. Vakanties moeten immers niet alleen maar rennen van plek naar plek zijn, maar ook genoeg tijd bieden om even te relaxen en bij te komen na een jaar hard werken of studeren. 

Verre bestemmingen met meerdere stranddagen

Als je liever verder weg gaat hebben we op dit moment twee strandvakanties. Echt strandvakanties zijn het trouwens niet, maar het zijn wel groepsreizen waarbij we enkele dagen aan het strand verblijven. Zo kun je kiezen uit een jongerenreis Sri Lanka, een aanrader voor wie houdt van cultuur, andere landen wil ontdekken en kennis wil maken met een heel ander land. Tijdens de rondreis verblijven we enkele dagen aan de kust, waar we onder andere een introductie golfsurfen krijgen. 

Een tweede optie is een rondreis Costa Rica. Doordat Costa Rica aan niet 1, maar 2 oceanen ligt en het hele jaar door lekker warm is, is dit een ideale reisbestemming voor jongeren die op zoek zijn naar een combinatie van een strandvakantie en een actieve rondreis. Costa Rica heeft een grote afwisseling, waarbij je zowel in het tropisch regenwoud komt, maar ook kunt genieten van heerlijke stranddagen, bijvoorbeeld in het plaatsje Cahuita.

Daarnaast combineren we ontdekken, avontuur en strand bij al onze Azië rondreizen, bijvoorbeeld de Jordanie groepsreis, Bali rondreis, Thailand rondreis en de Vietnam groepsreis.

Rondreis Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2506,50

meer informatie
Groepsreis Costa Rica

Groepsreis Costa Rica

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2956,50

meer informatie
Groepsreis Thailand

Groepsreis Thailand

15/16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2386,50

meer informatie

Strandvakanties met Simi

Een echte 100% strandvakantie zul je bij Simi niet snel vinden. Al onze reizen zijn groepsreizen, waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen elkaar een beetje leert kennen tijdens de reis. Dat doe je niet alleen door aan het strand te liggen, maar juist ook door als groep dingen te ondernemen. 

Kenmerken van onze groepsreizen:

 • Altijd inclusief vervoer (bus of vliegtuig)
 • Altijd inclusief alle lokale transfers
 • Altijd inclusief een pakket activiteiten
 • Altijd een echte groepsreis
 • Altijd lokale gidsen of Nederlandstalige Simi-hosts
 • Altijd een combi tussen actief, natuur, cultuur en ontspanning
 • 98% van de reizen gaat door

Specialist in groepsreizen voor jonge mensen

Als je bij Simi een reis boekt, reis je altijd met mensen tussen de 18 en 32 jaar. Hoewel we prima snappen dat iemand van 22 wellicht een heel ander leven heeft dan iemand van 32, weet je wel dat de mindset van alle mensen die met ons op reis gaan "jong" is. 

Singlereis of groepsreis?

Bij Simi maken we niet echt onderscheid tussen een singlereis of een groepsreis: we noemen het groepsreizen waar toevallig veel mensen solo reizen. Dat is ook hoe het in de praktijk is. Een deel van de mensen reist met een vriend of vriendin, een groot deel reist alleen. Iedereen boekt echter een groepsvakantie met het doel om er met de hele groep een onvergetelijke reis van te maken. 

Wanneer boeken?

Voor veel van onze strandvakanties geldt hoe vroeger hoe beter. Met name de weken in het hoogseizoen tussen half juli en half augustus lopen altijd snel vol en zijn erg populair. We raden je aan hier niet al te lang mee te wachten. 

Wat voor mensen boeken groepsreizen met jullie?

Eigenlijk iedereen die tijdens zijn vakantie veel wil zien en beleven, kennis wil maken met nieuwe mensen en het leuk vindt om met een groep gelijkgestemden te reizen. Je hoeft dus absoluut niet single te zijn of alleen te boeken. Er boeken regelmatig stellen, vrienden of kleine groepjes een reis. Doordat alles voor je geregeld is onderneem je veel. Je bent daarnaast met andere mensen op pad, waardoor veel nieuwe fantastische vriendschappen ontstaan.