Rondreizen Amerika en Canada

Rondreis Canada en Noord-West Amerika 14 dagen

Rondreis groepsreis Californie 14 dagen

Jongerenreis Amerika  Jongerenvakanties amerika 

Kies uit twee uiteenlopende groepsreizen naar de Verenigde Staten en Canada. De rondreis door Canada en Noord-west Amerika voert je langs de meest fantastische nationale parken. Je komt in kleine stadjes, maar ook langs plekken waar je helemaal niemand tegenkomt. Met het bezoek aan nationale parken zoals Banff, Jasper, Glacier en natuurlijk Yellowstone kijk je tijdens deze groepsvakantie je ogen uit, gegarandeerd!

De tweede groepsreis die je kunt kiezen voert je door het fantastische Californie. We beginnen en eindigen de rondreis in Los Angeles, maar bezoeken ook het Sequoia National Forest, Yosemite National Park en grote steden als San Francisco en Los Angeles tijdens deze groepsvakantie.


Voor reizen naar de USA met Simi gelden de volgende voorwaarden:

1. Wij hechten waarde aan het bezorgen van echt onvergetelijke groepsreizen. Voor de jongerenvakanties Amerika is een informatie-bijeenkomst voorafgaand aan de reis. Zeker met een reis op 10.000 kilometer afstand van huis vinden wij het ontzettend belangrijk dat de groep al voor vertrek een idee heeft. Dat maakt de voorpret ook groter!

2. Voor reizen naar de USA is het aanvragen van een ESTA (visum) verplicht. Je bent als reiziger zelf verantwoordelijk voor het correct regelen hiervan. Wij kunnen hierbij natuurlijk wel ondersteunen.

3. Voor reizen naar Canada is het aanvragen van een ETA (visum) verplicht. De kosten hiervoor bedragen 7 CAD.


Waarom jongeren groepsreizen naar Amerika?

Europa heeft natuurlijk enorm veel te bieden op het gebied van allerlei soorten vakanties. Echter, wie wel eens in Amerika op vakantie geweest is weet dat er enorm veel verschillen zijn. Letterlijk alles is groter, de afstanden kunnen enorm zijn en elke staat heeft, net als elk land binnen Europa, weer eigen unieke natuur en bezienswaardigheden.

Rondreizen Amerika en Canada 2017

Groepsreis Californie

14-daagse rondreis door bruisend Californie. Bezoek de hoogtepunten van deze prachtige staat en geniet van ultieme natuur en echte wereldsteden. Een afwisselende groepsvakantie en rondreis langs de mooiste plekken van Californie, met als hoogtepunten: San Francisco, Los Angeles, Yosemite en het Sequoia National Forest. Ga voor een avontuurlijke, afwisselende jongeren groepsreis met leeftijdsgenoten.

Groepsrondreis Canada en het Noorden van de VS

Deze groepsreis begint en eindigt in Canada en staat geheel in het teken van natuur. We beginnen de reis in Calgary en reizen via Banff en Jasper naar het noorden van de VS waar we een aantal bijzondere nationale parken bezoeken zoals Yellowstone National Park, de Grand Tetons en Glacier National Park. Een aanrader voor natuurliefhebbers die een mooie rondreis willen maken die niet alleen maar door toeristische gebieden gaat.


ESTA - visum

Voor het reizen naar de Verenigde Staten is het verplicht om vooraf toestemming te verkrijgen. Deze pre-screening is bedoeld om een soort toelating vooraf te krijgen. ESTA is uitsluitend online aan te vragen en kost 14$ op dit moment. Deze kosten kun je uitsluitend met een creditcard betalen. Heb je deze niet zelf, vraag dan iemand in je directe omgeving om het voor te schieten. Meer weten over ESTA?


Voor wie zijn deze jongeren-reizen geschikt?

Ben je iemand die heel veel waarde hecht aan zekerheid en voorspelbaarheid? Dan raden we je 1 van onze actieve jongeren vakanties binnen Europa aan. De reizen zoals we die in Amerika zullen organiseren vereisen nu eenmaal wat felxibiliteit. Houd er daarnaast rekening mee dat we minimaal 13 uur onderweg zijn met het vliegtuig en onderweg 1 overstap hebben. Dat gaat allemaal vanzelf en we leggen je vooraf uit wat er dan gebeurt, maar houd er wel rekening mee.

Over Amerika als vakantieland

In veel opzichten is Amerika als vakantieland aardig goedkoop. Er zijn veel grote shopping centres waar je tegen hele scherpe prijzen kleding en schoenen kunt kopen, maar ook om uit eten te gaan ben je lang niet zoveel kwijt als in Nederland. Groot voordeel is dat het ook nog eens snel gaat! Tip: als je cola bij je eten bestelt wordt het vrijwel overal gratis bijgevuld!

Amerika is over het algemeen een heel veilig land, waar je je als toerist niet druk hoeft te maken. Wij kiezen voor reizen in gebieden die bij toeristen populair zijn, maar kiezen ook voor reizen die niet heel standaard zijn.

Er wordt in Amerika met de dollar betaald. De koers hiervan wisselt per dag en kan soms heftig schommelen. De verwachting is dat de koers in 2017 weer iets gunstiger wordt voor Europeanen, waardoor alles in feite goedkoper wordt op vakantie.

Jongerenreizen Amerika Groepsreis Amerika

Rondreizen Amerika groepen

Een groepsvakantie Amerika staat bij veel mensen wel op het verlanglijstje en terecht! Het is een prachtig continent met ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Tijdens onze groepsvakanties Amerika kun je momenteel kiezen uit twee verschillende reizen. Beide reizen zijn vervolgens ook nog eens met elkaar te combineren. Ideaal, want zo heb je een lange vakantie tegen een zeer betaalbaar bedrag!

Rondreizen Amerika 2017

Amerika is nog steeds enorm aantrekkelijk voor een groepsvakantie. Hoewel onze reizen geen echte singlereizen zijn, worden onze Amerika rondreizen wel veel door singles geboekt. In 2017 kun je kiezen uit de rondreis Amerika waarbij je meer de natuur in gaat, of je kunt kiezen voor een rondreis door Californie met hoogtepunten als de Golden Gate Bridge, Venice Beach en Yosemite National Park.

De rondreizen Amerika die door Simi worden georganiseerd zijn anders. Je reist veel flexibeler dan met een touringcar of standaard bus waarbij je alleen maar highlights ziet. Bij een rondreis met Simi heb je meer flexibiliteit en meer mogelijkheid om je groepsreis in te vullen aan de hand van je eigen wensen.

Single of alleenreizend een Amerika reis doen?

Het grootste deel van de mensen die deze groepsreizen boeken reizen alleen. Doordat je twee weken echt met elkaar op pad gaat leer je elkaar natuurlijk goed kennen. Hoewel alleen reizen altijd wel even spannend is, is het in onze ervaring ook een extra uitdaging en net iets avontuurlijker. Bij Simi kun je vooraf op veel manieren al kennismaken met je reisgenoten.

Je ontvangt een inlogcode en wachtwoord en kunt daarmee via het forum of via whatsapp alvast kennis met elkaar maken. Sommige groepen spreken zelfs voor vertrek al af. Hoewel onze reis geen echte singlereis is, wordt deze groepsreis vooral geboekt door jongeren tussen de 22 en 30 jaar oud die alleen reizen.

Door onze manier van reizen beleef je een echte groepsreis, maar heb je ook de flexbiliteite om dingen zelf in te vullen op momenten dat het kan.

Meer:

Jongerenreis
Singlereizen
Groepsreizen