Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. 

Let op - er wordt volop geboekt. Stel je beslissing dus niet te lang uit. Elk jaar moeten we mensen teleurstellen die nét te lang hebben gewacht. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Reisquizzen en keuzehulp

De onderstaande keuzehulp reisquizzen kunnen je op weg helpen bij het kiezen van jouw ideale groepsreis! Met zo ontzettend veel te zien in de wereld, is het begrijpelijk dat je even over je keuze moet nadenken waar je dit of volgend jaar naartoe op vakantie wilt. De keuzehulp reisquizzen helpen je daarbij een beetje op weg! Op basis van je voorkeuren en interesses komt er uit de resultaten naar voren welke groepsreis of bestemming waarschijnlijk het beste bij je past. Veel invulplezier!

Algemene keuzehulp - Welke vakantie past bij jou? 

Goed om te weten is dat in deze quiz al onze bestemmingen zitten verwerkt, behalve de wintersportbestemmingen. Deze quiz is dus handig als je op zoek bent naar een groepsreis in de herfst, zomer of lente! Ontdek welke groepsreis het beste bij je past tijdens de welke vakantie past bij jou? reisquiz!

Reisquiz keuzehulp welke vakantie past bij jou

Keuzehulp - Welke winterreis past bij jou?

Speciaal voor de wintersportreizen hebben we een keuzehulp winterreizen voor je gemaakt! Welke groepsreis wintersport past het beste bij jou op basis van je interesses en voorkeuren? Ontdek het tijdens de welke winterreis past bij jou? reisquiz! Deze reisquiz wintersportreizen bestaat uit 15 vragen.

Reisquiz keuzehulp winterreizen

Keuzehulp - Welke Noord-Amerika groepsreis past bij jou?

Ben je juist op zoek naar een leuke rondreis door de Verenigde Staten of Canada? Met diverse rondreizen door de VS en Canada en een kerstreis New York en Washington begrijpen we dat de keuze lastig kan zijn. Om je op weg te helpen met een goed overwogen keuze, hebben we de welke Noord-Amerika groepsreis past bij jou? reisquiz gemaakt! Deze reisquiz Noord-Amerika bestaat uit 15 vragen.

Reisquiz keuzehulp Noord-Amerika

Reisquizzen voor de fun

Naast de keuzehulp reisquizzen hebben we ook een aantal reisquizzen voor de fun gemaakt. Wat quizjes zijn gewoon ontzettend leuk! Ontdek bijvoorbeeld wat voor type vakantieganger je bent of raad de bestemming aan de hand van diverse foto's!

Reisquiz - landenquiz

Ontdek aan de hand van 10 vragen hoe het gesteld is met je algemene landenkennis! Heb jij alle antwoorden goed van deze leuke landenquiz

Landenquiz

Reisquiz - Wat voor type vakantieganger ben jij?

Ontdek tijdens de wat voor type vakantieganger ben jij? reisquiz welke type vakantieganger jij bent! Ben jij de avonturier, de relaxer, de natuurreiziger, de cultuurreiziger of misschien wel de actieveling? Ontdek het aan de hand van 10 leuke vragen!

Reisquiz type vakantieganger

Reisquiz - Waar vind ik mijn nieuwe vakantieliefde / bestie?

Ontdek aan de hand van 15 leuke vragen tijdens welke groepsreizen jij waarschijnlijk je nieuwe vakantieliefde of bestie tegen gaat komen!

Reisquiz - Raad de bestemming! 

Kun jij de Simi reisbestemming raden aan de hand van slecht 1 foto? Je krijgt 19 foto's voorgelegd met daarbij drie antwoordmogelijkheden. Ontdek of je de meeste bestemmingen weet (te raden) tijdens de raad de bestemming reisquiz!

Reisquiz raad de bestemming

Informatieve pagina's groepsreizen

Hopelijk hebben de reisquizzen je een beetje op weg geholpen met het maken van je keuze voor een gezellige groepsreis! Wil je graag meer lezen over de groepsreizen en alles wat daarbij hoort? Hieronder kun je een overzichtje vinden van handige informatieve pagina's over groepsreizen.