Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Boek je reis zodra je eruit bent - gemiddeld stijgen prijzen naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Jeugdkampen

De jeugdkampen van Simi zijn avontuurlijk, actief, afwisselend en boordevol gezelligheid. Niet voor niets waarderen onze deelnemers onze jeugd kampen gemiddeld met een 8.8. Simi organiseert jeugdvakanties en jeugdkampen op bijzondere plekken in heel Europa.

Ook organiseert Simi Reizen rondreizen in bijvoorbeeld Azië en Amerika. Binnen Europa, in Canada en in de VS is er een Simi host aanwezig op locatie. Bij alle andere bestemmingen gaat dat om een lokale gids. Zij zorgen ervoor dat alle reizigers kunnen genieten van een onbezorgde groepsvakantie.

Onze jeugdkampen kun je boeken vanaf een leeftijd van 18 jaar. Ideaal om je schoolperiode mee af te sluiten! Let op: specifiek voor onze adventureweek Frankrijk en de groepsreis Slovenië geldt dat je welkom bent als je in dit jaar 18 wordt.

Jeugdkampen - aanraders!

Slovenië Actief

Slovenië Actief

10 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 1036.5

meer informatie
Kroatië actief

Kroatië actief

10 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 1006.5

meer informatie
Adventureweek Frankrijk

Adventureweek Frankrijk

10 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 986.5

meer informatie

Leeftijdsgroepen

Bij Simi Reizen boek je je vakantie in een bepaalde leeftijdsgroep. We hebben een 18-25 jarigen groep en een 24-32 jarigen groep. Bij de busreizen Kroatië Actief, Slovenië en Frankrijk hebben deze twee leeftijdsgroepen een eigen kampement op de camping. Bij alle andere groepsreizen boek je het jeugdkamp in een gecombineerde 18-32 groep.

De Simi-hosts ter plaatse houden zich bezig met het stroomlijnen van de vakantie en zorgen ervoor dat iedereen op tijd bij de activiteiten is, weten wat er meegenomen moet worden, wat de bedoeling is met het eten enz.

Reisbestemmingen jeugdkampen

Je hebt de keuze uit tal van jeugdkampen in verschillende continenten. We organiseren vakanties in een groot deel van Europa, maar je kunt bijvoorbeeld ook mee naar Marokko, Sri Lanka, Bali, Cuba en Jordanië. Onze reizen zijn ideaal voor jongeren die houden van avontuur en graag een avontuurlijke vakantie meemaken met leeftijdsgenoten. Hieronder beschrijven we de meest populaire jeugdkampen in de afgelopen jaren. 

Jeugdkamp Frankrijk

Frankrijk is van oudsher een topbestemming voor jeugdkampen. Voor onze jeugdkampen zijn we neergestreken in het zuiden van Frankrijk op een prachtige camping midden in de Franse Alpen. Geniet van een onvergetelijke jongerenvakantie met heel veel activiteiten standaard inbegrepen bij de reissom.

De jongeren verblijven op dezelfde camping op loopafstand van het stadje en met een zwembad direct naast de camping. De Frankrijk Adventure Week groepsreis boek je inclusief lekker actieve activiteiten. Geen zorgen, de activiteiten zorgen voor de nodige adrenaline maar je hebt geen ervaring nodig met de verschillende sporten. Alle inbegrepen activiteiten worden overigens geleid door professionele fulltime beroepsgidsen die veiligheid als uitgangspunt hebben. We gaan raften, canyoningen, kanoën en meer. 

Jeugdkampen Frankrijk Adventure Week

Jeugdkamp Kroatië Actief

Lekker genieten aan het strand tijdens deze actieve strandvakantie Kroatië Actief! Inbegrepen bij deze Kroatië vakantie zijn meerdere activiteiten. De jongeren verblijven op een gezellige camping op slechts 30 meter van het strand en genieten van een afwisselende jongerenreis met veel afwisseling en avontuur. Deze reis wordt al jaren gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van een 9 of hoger.

Op het programma staan onder meer snorkelen, zeekajakken, paintballen en canyoning. Daarnaast is er ter plaatse nog van alles bij te boeken. Naast deze actieve strandvakantie, kun je ook gaan voor de Kroatië Deluxe groepsreis met verblijf in een appartement en een ander activiteitenprogramma, of de rondreis Kroatië Eilandhoppen. 

Jeugdkampen Slovenië

Slovenië is als reisbestemming voor jongeren misschien iets minder bekend, maar daarom niet minder geweldig. Het is er ruig, er zijn prachtige bergen en je geniet van een reisprogramma met lekker veel activiteiten standaard inbegrepen zijn bij de reissom. Geniet dus van een intensief en avontuurlijk jeugdkamp op een gezellige camping die gemiddeld een 8.7 scoort en waar een kampvuurtje maken nog gewoon mag en kan! Je hebt de keuze uit twee jeugdkampen Slovenië, de campingreis Slovenië waarbij je slaapt op één camping en vanuit hier verschillende leuke activiteiten onderneemt, of de unieke rondreis Slovenië waarbij je per kajak verschillende mooie plekken bezoekt.

Jeugdkampen Slovenie

Busreizen

Diverse hierboven genoemde jeugdkampen zijn busreizen. Voor het reizen binnen Europa is natuurlijk een geldig identiteitsbewijs of paspoort verplicht. We rijden altijd met twee buschauffeurs en reizen altijd met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen om de rit veilig en goed te laten verlopen.

Zomerkampen

Als aanbieder van jeugdkampen en zomerkampen werken we samen met allerlei aanbieders van activiteiten, accommodatie enzovoorts. Hierbij letten we altijd op de kwaliteit van onze partners. Onze Simi-hosts ter plaatse zorgen er daarnaast voor dat iedereen kan genieten van een ongedwongen en fijne vakantie.

Buiten het georganiseerde activiteitenprogramma om is er tijd om te zwemmen (bij jeugd kampen met een zwembad of strand), een stuk te wandelen, lekker uit te rusten of iets te ondernemen met de groepsgenoten. Daarnaast zijn onze Simi-hosts erg enthousiast in het organiseren van extra activiteiten zoals beachvolleybal, een extra wandeltocht of allerlei avond-activiteiten. Onze meeste kampen vinden plaats in de zomervakantie en beginnen in juli en lopen door tot de eerste week van september. Diverse andere reizen gaan meer het jaar rond. Vrijwel elke maand kun je kiezen uit leuke zomerkampen of groepsreizen.