Leukste kampeervakanties jongeren zomer 2023

Leukste kampeervakanties jongeren zomer 2023

Groepsreizen Europa Singlereizen Alleen op reis

Simi Reizen heeft meerdere Groepsreizen Europa, maar de meest avontuurlijke vakanties blijven toch de kampeer groepsreizen. Zo kun je kiezen uit strandvakanties, rondreis vakanties en kampeervakanties. Voor elke bestemming heeft Simi de beste overnachtingslocaties uitgekozen. Je zit dan niet alleen in de prachtige natuur, maar er is ook genoeg te doen! Je zult je niet snel vervelen op een camping en vaak zijn er ook nog eens leuke optionele activiteiten te ondernemen. Hoewel dat niet nodig is, want bij Simi Reizen geniet je altijd van een vakantie inclusief een activiteitenpakket.

Net zoals bij alle reizen van Simi, breng je de vakantie door met leeftijdgenoten, en maak je echt een top kampeervakantie jongeren mee. De sfeer op een camping ligt altijd hoog en je zult merken dat je al snel veel vrienden maakt op deze kampeer groepreizen. Samen met je groep onderneem je diverse toffe activiteiten, waarna je 's avonds gaat koken en bij sommige reizen zelfs de mogelijkheid hebt om marshmallows te roosteren boven het kampvuur. Dit maakt dat de groeps kampeerreizen altijd heel knus zijn! 

Maar hoe weet je nu welk van de groeps kampeerreizen het beste bij je past? Er zijn een aantal kampeervakanties jongeren waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit de Europese locaties: Slovenië, Italië, Kroatië, Frankrijk en Noorwegen-Zweden. Om je een eindje op weg te helpen wordt er bij elke vakantie kort verteld over wat je gaat doen en wat de charme van deze reis is. En hopelijk zien we je dan binnenkort terug in een van onze kampeer groepsreizen ;-).

Rondreis kampeervakanties

Ben je iemand die er niet van houdt om zich op één locatie te vestigen en wil je als je op vakantie gaat een land ècht ontdekken? Dan zijn de rondreis kampeervakanties wat voor jou! Er zijn twee reizen die allebei op hun eigen unieke manier een land verkennen! Je zult snel merken dat je dit soort reizen niet snel zelf zult organiseren en dat de rondreis kampeervakanties altijd bijzondere ervaringen opleveren!

Kampeervakantie Noorwegen-Zweden

Deze kampeer groepsreis is eentje die je niet snel alleen zal maken. Misschien denk je bij Noorwegen en Zweden aan sneeuw, noorderlicht en knusse hutjes. Maar in de zomer kun je het echte Noorwegen-Zweden in een rondreis leren kennen. 

Deze reis is voor mensen die houden van verkennen en niet bang zijn om een eindje te hoeven lopen naar de volgende locatie. Je trotseert de Noorse en Zweedse natuur in 9-persoonsbusjes. Je komt aan in Oslo, maar steekt al snel de Zweedse grens over om jezelf klaar te maken voor een overnachting midden in de Zweedse natuur. Tijdens deze reis ben je niet alleen maar aan de wandel, maar je maakt ook nog eens een tweedaagse kanotocht, brengt een bezoek aan de hoogste waterval van Zweden en je ziet prachtige nationale parken. Ook maak je een klim op een rots die zich op 700 meter hoogte bevindt! Je overnacht op de meest bijzondere locaties en wordt wakker met het mooiste uitzicht over onbewoonde landschappen. Dit is een reis die je moet doen als je dol bent op kamperen en ontdekken!

Overnachting - Noorwegen-Zweden

Slovenië unieke rondreis

Simi heeft twee Slovenië reizen, maar om dit land op de meest bijzondere manier te ontdekken is in... je kunt het misschien al raden: kajaks! Slovenië is een bijzonder land en daarom zonde dat het nog zo niet mega bekend is. Tijdens deze kampeer groepsreis duik je vijf dagen het water op. Je leert hierbij tegen de stroming in kajakken en op zijn tijd wordt het nog best een uitdaging om jezelf door het water heen te vechten! Na deze 5 dagen op het water kun je jezelf wel een echte kano-pro noemen! Geen zorgen: je hebt voor deze groepsvakantie helemaal geen ervaring nodig. 

Onderweg kom je veel afwisselende wateren tegen en je zult gauw merken dat Slovenië een diverse natuur kent. Je overnacht op drie verschillende campings. Hier kun je 's avonds heerlijk bijkomen van je avontuur in een unieke omgeving. De volgende ochtend of na enkele ochtenden is het dan tijd om je tenten weer af te breken en je klaar te maken voor een volgend avontuur! Want deze reis wordt namelijk steeds uitdagender en goede teamwork is hiervoor wel een vereiste ;-). 

Slovenië unieke rondreis

Strand kampeervakanties

Of ben je misschien toch iets meer een strandhanger en lijkt dat rondreizen je maar niks? Jij zit liever met een cocktail te bakken in de zon in een wat drukkere omgeving. Maar toch houd je het avontuurlijke element in de vakantie door op knusse campings te overnachten en je 's ochtends klaar te maken voor avontuurlijke activiteiten! Je hebt weer de keuze uit twee leuke kampeervakanties jongeren!

Strandvakantie Italië

Je verblijft hier op een vaste locatie in de regio Toscane. Naast het ondernemen van leuke activiteiten ben je bezig met het opspeuren van de culinaire hoogtepunten van de Italië kampeervakantie! De planning van deze vakantie zit iets minder vol dan de groeps kampeerreizen die hiervoor zijn besproken. Je hebt tijdens deze reis drie vrije dagen in een leuke omgeving om zelf activiteiten te ondernemen of om lekker op het strand te hangen.

Deze reis is de perfecte afweging tussen actief en culinair Italië, want naast het ondernemen van leuke wateractiviteiten zoals suppen en windsurfen breng je ook een bezoek aan een olijfboerderij en een prachtige stad. En dat allemaal terwijl je een paar meter verwijderd zit van het strand. Ga dan lekker op je vrije dag volleyballen met je reisgenoten of een lekker cocktailtje drinken in de stad! Het is ten slotte vakantie ;-). Vergeet dan ook niet een leuke outfit samen te stellen voor de Simi Summer Party!

Castiglione - Italië strandvakantie

Kroatië Actief

Terwijl de Italië strandvakantie iets meer relaxen is, is het programma van de Kroatië Actief iets voller, met meer inbegrepen activiteiten. Je verblijft op een camping in Stobrec, vlakbij Split, die zich op slechts 30 meter van de zee bevindt, deze camping is voorzien van een restaurant en een bar en ligt bij een boulevard met verschillende leuke eet- en drinktentjes. Samen met je reisgenoten kun je dus heerlijk aan het strand liggen, maar ook leuke activiteiten ondernemen in de directe omgeving!

Activiteiten die zijn inbegrepen zijn: paintball, snorkelen, canyoning en beachvolleybal! Na deze gezellige activiteiten kun je samen met je reisgenoten heerlijk een drankje doen op de boulevard en uitgaan in de dichtbij gelegen stad Split dat een gezellige sfeer kent! Ook tijdens de Kroatië kampeer groepsreizen heb je een knallend avondje: de Simi Summer Party!

Simi Summer Party - Kroatië

Kampeervakanties midden in de natuur

Of ben je op zoek naar groeps kampeerreizen waarbij je midden in de natuur verblijft en lekker veel outdoor activiteiten gaat doen? Op deze campings is de sfeer altijd top, omdat je echt met elkaar zit in een rustige omgeving. Je komt als groep snel bij elkaar en ziet hoe knus en heerlijk het is om op een camping te verblijven in een prachtige onbekende omgeving.

Frankrijk Adventure Week

Een zeer populaire reis en een begrijpelijke keuze is de Frankrijk Adventure Week. Tijdens de Frankrijk kampeer groespreizen bevind je je wat dichter bij huis, maar toch verblijf je in een mooi stuk natuur vlakbij een authentiek dorpje. We slapen middenin de Franse Alpen. Deze kampeervakanties jongeren zijn iets intensievere vakanties met leuke spannende activiteiten. Je maakt kennis met diverse wateractiviteiten en met het dorpje Guillestre!

Activiteiten waar je kennis mee gaat maken deze zomer zijn raften, hydrospeed, canyoning en kanoën! Deze reis is echt voor de avonturier, de gezelligheidsmensen en de actieveling. Hoewel Guillestre een klein dorpje is, zijn er ook een paar leuke Franse barretjes te bezoeken. Dus als je een keer geen zin hebt om te koken kun je samen met je reisgenoten heerlijk uit eten!

Wateractiviteit - Frankrijk Adventure Week

Jongerenvakantie Slovenië

Pfff, nog een Slovenië reis? Ja, zeker! Het is immers een zeer bijzonder land met een afwisselend landschap! Je verblijft tijdens deze groeps kampeerreizen op een knusse natuurcamping, gelegen aan een klein riviertje. Slovenië kenmerkt zich door het hebben van sprookjesachtige bossen en meren, met geheimzinnige grotten. Dit afwisselende landschap zorgt ervoor dat de activiteiten die je hier onderneemt in een te gekke omgeving zijn! 

De volgende activiteiten die je gaat ondernemen zijn kajakken, een bushcraft workshop, canyoning, een e-biketocht door de natuur, raften, een fotospeurtocht in Bled en een slackline workshop. Genoeg om te beleven dus! Voor het raften en de fotospeurtocht bezoek je het meer Bled. Wat je echt het gevoel geeft dat je in sprookjesland bent, kijk zelf maar!

Boottocht Bled - Slovenië

Met Simi mee op kampeervakanties jongeren

Of je nu een kampeermens bent of niet, de sfeer op deze kampeervakanties jongeren is altijd levendig, avontuurlijk en gezellig! Campings brengen toch altijd een knus gevoel met zich mee en zorgen er meestal voor dat de band met je reisgenoten snel ontwikkelt. Zeker als je voor het eerst alleen op reis gaat zijn onze groeps kampeerreizen echt een aanrader! En het is geen probleem als je voor het eerst gaat kamperen, je bent vast niet de enige en Simi heeft genoeg kampeertips voor je! Of je nu heerlijk in de natuur wilt zitten of toch in een iets drukkere omgeving, Simi heeft de gezelligste campings uitgekozen. Houd je meer van een relaxte vakantie of ben je iemand die om 7 uur 's ochtends al klaar staat voor de volgende activiteit?

Bij Simi Reizen heb je genoeg keuze om de vakantie te kiezen die het beste aansluit op jouw wensen. Deze  groeps kampeerreizen zijn dan ook altijd inclusief vervoer, verblijf en toffe activiteiten! Dus, heel veel zin om op kampeervakantie te gaan deze zomer, en verlaten de reisplannen nooit de groeps-app met vrienden? Of wil je graag nieuwe leeftijdsgenoten leren kennen? Dan kun je met Simi mee op reis met andere vakantiegangers die het avontuur ook alleen trotseren! Meer dan de helft van de reizigers reist alleen mee. We horen vaak van prachtige vriendschappen na afloop van een reis!