Jeugdreizen

Simi organiseert jeugdreizen voor jongeren in verschillende leeftijdsgroepen. Onze jeugd-reizen zijn avontuurlijk van karakter, zijn vaak grensverleggend, maar altijd gezellig en veilig. Onze reisleiding behoort tot de beste van Nederland (zie ook onze ervaringen pagina.

De jeugdreizen van Simi kunnen geboekt worden vanaf 15 jaar oud, maar niet allemaal. De jeugd reizen die openstaan voor jongeren vanaf 15 jaar zijn de jongerenreizen Slovenie, de jongerenreizen Frankrijk en de jeugdreizen Kroatie. Alle andere reizen zijn alleen te boeken voor jongeren van 16 jaar en ouder.

Een jeugdreis met Simi betekent een onbezorgde, gezellige vakantie met uitstekende reisleiders die een oogje in het zeil houden waar nodig en precies weten hoe ze van elke vakantie een feestje kunnen maken.

De jeugd-reizen van Simi zijn vooral geschikt voor jongeren die een beetje avontuurlijk en niet te bang aangelegd zijn. Of je nu alleen reist of met vrienden, in alle gevallen weten wij zeker dat je een topvakantie zult beleven!

Jeugdreizen zomer 2016

Actieve strandvakanties Kroatie
Jongerenvakantie Slovenie
Outdoorvakanties Frankrijk
Jongerenreis Kroatie Jongeren vakantie slovenie Jongerenvakanties Frankrijk

In de zomer van 2016 heb je als jongere keus uit een mooi aantal betemmingen voor onze jeugdreizen. Als je op zoek bent naar actieve jeugd reizen en actieve zomerkampen zit je bij Simi helemaal goed. Hieronder vind je een overzicht van onze jongeren jeugdkampen in de zomer van 2015.

De door Simi georganiseerde jeugdreizen zijn zonder uitzondering lekker actief, afwisselend en geheel verzorgd. Behalve jongerenkampen organiseren we ook zomerkampen voor jongeren van boven de 16 jaar. Dit reisaanbod kun je vinden door bovenaan de pagina te selecteren op leeftijdsgroep.

Jongerenkampen Frankrijk

De jeugdreizen Frankrijk zijn voor jongeren van 15 jaar en ouder de meestgeboekte reizen. Dit heeft er vooral mee te maken dat Frankrijk vaak wat bekender terrein is, de afstand vanaf Nederland niet zo enorm en de reis zelf nog het meeste weg heeft van een jongerenkamp zoals ze dat al vaak kennen.

Je hebt keus uit maar liefst drie reisprogramma's, elk met eigen activiteiten. Het grootste deel van de activiteiten is inbegrepen bij de prijs. Als je dus niet teveel extra uit wilt geven is dat ook totaal niet nodig, want het programma zelf is intensief genoeg voor de meeste jongeren.

Frankrijk actief: deze reis heeft eigenlijk alles in zich voor een leuke jeugdreis. We vertrekken met de touringcar vanuit Nederland en reizen 's nachts door België en Frankrijk naar onze eindbestemming Guillestre in de Franse Alpen. Een echte reisbestemming voor wie houdt van een actieve vakantie. Op het programma staan onder andere raften, canyoning en de Simi Survival Challenge waarmee we de outdoorvakantie afsluiten.

Frankrijk actief PLUS: in grote lijnen hetzelfde programma, maar alle activiteiten zijn net een stapje intenser. Je hoeft niet per se ervaring te hebben, maar belangrijk is wel dat je niet bang aangelegd bent en goed luistert naar de instructies.

Canyoningweek Frankrijk: deze week richt zich vooral op canyoning, maar heeft ook andere buitensport activiteiten op het programma. Ideaal voor wie houdt van de thrill van canyoning!

Jeugdreizen 2016 jeugdreis

 


 

Jeugdreizen Kroatie

De jongerenreizen Kroatie staan alleen open voor jongeren van minimaal 15 die ook in 2016 echt 16 worden. Deze vakantie is ideaal als tussenstap voor een geheel zelfstandige jeugdreis. Onze reisleiding zorgt voor een gezellige sfeer tijdens deze groepsvakantie. We verblijven tijdens deze jongeren vakantie op een prachtcamping direct aan het strand.

Mooi weer, heel veel gezelligheid en een vakantie die het midden houdt tussen een actieve vakantie en een strandvakantie zijn de belangrijkste ingredienten voor deze populaire jongeren reis. Houd er wel rekening mee dat het een eindje rijden is naar Split in Kroatie, maar dan heb je ook wat!

Jeugdreis kroatie Kroatie jeugdkamp

 


 

Jeugdreis Slovenie

Slovenie is een ontzettend mooi land voor een actieve of sportieve vakantie. Al enkele jaren bieden we hier dan ook onze jeugdreizen aan. Vanaf een levendige, gezellige camping in Slovenie ondernemen we tijdens deze 11-daagse jongerenreis allerlei uitdagende activiteiten. Wat dacht je van een potje paintball, raften op een snelstromende rivier of bellyak, een soort bodyboarden op de rivier. Een avontuurlijke jeugdreis met heel veel afwisseling en op een prachtcamping waar je 's avonds nog gewoon een kampvuurtje mag en kan maken.

Slovenie jeugd reis Slovenie

Waarom met Simi op jeugdreis?

Als je op zoek bent naar een vakantie kun je natuurlijk op veel plekken terecht. Toch durven wij wel te zeggen dat bij het kiezen van een reis van Simi Reizen je kiest voor het avontuur, gezelligheid en een top groepssfeer, professioneel georganiseerde activiteiten en een bedrijf waar veiligheid hoog in het vaandel staat.

Niet voor niets won Simi in 2014 en 2015 verschillende prijzen. Zo zijn we verkozen tot beste jongeren reisorganisatie van Nederland door Reisgraag.nl in zowel 2014 als 2015, zijn we verkozen tot beste aanbieder van actieve vakanties door Reisorakel.nl in 2014 en 2015 en zijn we in 2014 ook de reisorganisatie met de beste reisleiding geweest.

Door een sterke focus op professionaliteit en het samenwerken met professionele gidsen, aangevuld met onze eigen reisleiding die zich bezig houdt met de groep en de sfeer binnen de groep hebben we een ijzersterke combinatie van factoren die ervoor zorgen dat onze reizen al jaren consequent minimaal een 8,5 scoren onder onze reizigers.

Filmpjes jeugdreizen

Niks zo handig als een paar goede filmpjes die de sfeer tijdens onze jongerenreizen goed weergeven.

 

Meer informatie:

jongerenreis
jongerenvakanties
singles reizen jongeren
actieve vakanties
groepsreizen jongeren
jongerenreizen