Jeugdreizen

Simi organiseert jeugdreizen voor jongeren in verschillende leeftijdsgroepen. Onze jeugd-reizen zijn avontuurlijk van karakter, zijn vaak grensverleggend, maar altijd gezellig en veilig. Onze reisleiding behoort tot de beste van Nederland (zie ook onze ervaringen pagina.

Jeugdreizen zomer 2015

In de zomer van 2015 heb je als jongere keus uit een mooi aantal betemmingen voor onze jeugdreizen. Als je op zoek bent naar actieve jeugd reizen en actieve zomerkampen zit je bij Simi helemaal goed. Hieronder vind je een overzicht van onze jongeren jeugdkampen in de zomer van 2015.

De door Simi georganiseerde jeugdreizen zijn zonder uitzondering lekker actief, afwisselend en geheel verzorgd. Behalve jongerenkampen organiseren we ook zomerkampen voor jongeren van boven de 16 jaar. Dit reisaanbod kun je vinden door bovenaan de pagina te selecteren op leeftijdsgroep.

Jongerenkampen Frankrijk

Voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud organiseren we actieve jeugdreizen in Frankrijk in het bekende plaatsje Mimizan. Tijdens deze surfvakantie in Frankrijk ga je van alles ondernemen. Behalve 8 uur surflessen krijg je tijdens deze actieve zomervakantie ook tijd om zelf nog te windsurfen, maar ga je ook paintballen, beachvolleybal doen, longboarden, stand up paddlen en eindig je de week met een meer dan fantastisch disco-feest met echte wipe-out zone!

Jeugdreizen Zomer jeugdreizen

 


Jeugdreizen Spanje

In Spanje aan de prachtige Costa Brava heb je meestal mooi weer, zit je lekker aan het strand en kun je een aantal verschillende zomerkampen boeken bij Simi Reizen.

Zo kun je kiezen voor een jongeren kamp in L'estartit, een gezellig en bekend badplaatsje aan de Spaanse Costa Brava. Tijdens dit zomer kamp ga je van alles ondernemen met je groep.

Beach & Fun jeugdreis L'estartit

Een perfecte combi-vakantie voor jongeren die veel op het strand willen liggen, maar ook lekker bezig willen zijn. Deze actieve jeugdreis vindt plaats in het stadje L'estartit op een geweldige camping en op loopafstand van het stadje en het strand.

Behalve een snorkelsafari, een dagbezoek aan Barcelona en een watertrekking ga je tijdens deze jeugdreis ook nog echte strandactiviteiten doen tijdens onze Beach & Fun dag, maken we een uitstap naar een groot waterpretpark en ga je achter een speedboat voor een echte bananaride!


Surfvakantie San Vicente Spanje

Een echte surfvakantie waarbij de focus ligt op het leren windsurfen tijdens deze jeugd-reis. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor veel afwisseling. Dit jongerenkamp ligt iets verder van een stadje. Hoewel dit soms jammer is, is het voordeel ervan dat je veel meer tijd als groep samen doorbrengt en een intensere vakantie samen zult ervaren. Uiteindelijk merken we dat deze vakanties vaak het meest gewaardeerd worden door de gezellige groepssfeer.

Tijdens deze vakantie in Spanje ga je in totaal 14 uur windsurfen, maar ook paintball, longboarden, skateboarden en de disco party met wipe-out zone staan op het programma.


Mountain & Beach

Tijdens deze jeugdreizen begin je midden in de bergen in Spanje, maar ga je na een paar intensieve vakantiedagen lekker uitpuffen op het strand en in de zon. Een ideale combinatie-vakantie tussen een actieve vakantie en een jeugd strandvakantie.

Meer informatie:

jongerenreis
jongerenvakanties
singles reizen jongeren
actieve vakanties
groepsreizen jongeren
jongerenreizen