Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Boek je reis zodra je eruit bent - gemiddeld stijgen prijzen naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Jeugdreizen

Simi organiseert jeugdreizen voor jongeren in verschillende leeftijdsgroepen. Onze jeugd-reizen zijn avontuurlijk van karakter, zijn vaak grensverleggend, maar altijd gezellig en veilig. Onze Simi-hosts behoren tot de beste van Nederland (zie ook onze ervaringen pagina).

De jeugdreizen van Simi kunnen geboekt worden vanaf 17 jaar oud als het gaat om reizen naar Frankrijk of Slovenië. Veel van onze reizigers boeken samen met een vriend of vriendinnetje of een groepje, maar ook jongeren die alleen reizen komen veel voor. Voor alle overige reizen geldt een strikte leeftijdsgrens van 18 jaar op het moment van vertrek. 

Een jeugdreis met Simi betekent een onbezorgde, gezellige vakantie met uitstekende Simi-hosts die een oogje in het zeil houden waar nodig en precies weten hoe ze van elke vakantie een feestje kunnen maken.

De jeugd-reizen van Simi zijn vooral geschikt voor jongeren die een beetje avontuurlijk en niet te bang aangelegd zijn. Of je nu alleen reist of met vrienden, in alle gevallen weten wij zeker dat je een topvakantie zult beleven!

Jeugdreizen zomer Europa

Bij Simi Reizen kun je mee met diverse leuke jeugdreizen in de zomer. 

Kroatië actief

Kroatië actief

10 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 1006.5

meer informatie
Groepsreis Griekenland

Groepsreis Griekenland

10 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 1656.5

meer informatie
Noorwegen en Zweden

Noorwegen en Zweden

15 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 1956.5

meer informatie

Jeugdreizen Griekenland

Een van onze bestemmingen is het prachtige Griekenland! Ontdek het noorden van Griekenland tijdens een 10-daagse rondreis die begint in Thessaloniki.

Jeugdreizen Kroatië

Nog zo'n mooie reisbestemming is Kroatië. Bij deze reisbestemming heb je de keuze uit drie leuke jeugdreizen Kroatië: de Kroatië Actief groepsreis, de relaxvakantie Kroatië Deluxe en de Kroatië Eilandhoppen rondreis. De eerstgenoemde jeugdvakantie is te boeken vanaf 16 jaar en de andere twee jeugdreizen vanaf 18 jaar. 

Jeugdreizen Noorwegen en Zweden

De jeugdreis Noorwegen en Zweden combineert twee mooie bestemmingen. Tijdens deze 15-daagse rondreis, te boeken vanaf 18 jaar, onderneem je onder andere een tweedaagse kanotocht, maak je diverse wandeltochten mee door de natuur en bezoek je nationale parken.

Jeugdreizen actieve outdoorvakanties

Ook als je op zoek bent naar een echt actieve outdoorvakantie kun je uitstekend terecht bij Simi Reizen! Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit de jeugdreis Frankrijk Adventure Week en de groepsreis Slovenië. Ook de eerder genoemde Kroatië Actief groepsreis is een voorbeeld van een lekkere actieve outdoorreis jeugdreis.

Jeugdreizen wandelen

Op zoek naar een echte wandelvakantie binnen Europa? Overweeg dan de jeugdreis Oostenrijk, groepsvakantie Schotland of groepsreis Ierland! Bij alle drie de jeugdreizen is het tijd om de wandelschoenen erbij te pakken, want zijn diverse wandeltochten inbegrepen bij je reissom!

Jeugdreizen stedentrips

Indien een stedentrip meer jouw ding is, dan is de jeugdreis Italië zeker een suggestie.

Verre jeugdreizen het jaar rond

Met Simi Reizen reis je heel de wereld rond!

Groepsreis Thailand

Groepsreis Thailand

16 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 2356.5

meer informatie
11-daagse rondreis Jordanie

11-daagse rondreis Jordanie

10 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 2006.5

meer informatie
Canada Only

Canada Only

16 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 2906.5

meer informatie

Bijna het gehele jaar door vertrekken er verre groepsreizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen.

VS & Canada groepsreizen

In de Verenigde Staten en Canada biedt Simi Reizen diverse avontuurlijke rondreizen aan. Ideaal aan deze jeugdreizen VS en Canada is dat je per SUV (auto) de gebieden gaat ontdekken. Wij hebben alles al voor je uitgestippeld, maar je mag de dag dus aan de hand van de tips van de reisbegeleider en in overleg met je reisgenoten zelf bepalen! In de winter kun je mee naar New York en Washington, ditmaal niet met de auto. 

Azië jeugdreizen

In Azië heb je ontzettend veel mogelijkheden met Simi Reizen. Behaal je PADI (duiken) op de Malediven, ontdek de parels van Bali, ontdek de steden en de natuur van Sri Lanka, zie een van de wereldwonderen in Jordanië, of wordt het Thailand of Vietnam? We raden je aan een Azië jeugdreis tijdig te boeken, want ook deze groepsreis Azië zitten vaak tijdig al vol!

Afrika rondreizen

In Afrika heeft Simi Reizen twee soorten Marokko groepsreizen! Je kunt Marokko vinden op slechts vier uur vliegen van Nederland en toch waan je jezelf in een totaal andere wereld. Tijdens de jeugdreizen Marokko ontdek je Marrakech en maak je diverse mooie hike tochten mee. Je kunt mee in de winter en in de zomer. Indien je mee gaat met de winterse Marokko groepsreis breng je ook een bezoek aan de Sahara!

Midden- en Zuid-Amerika groepsreizen

In Midden- en Zuid-Amerika heb je met Simi Reizen drie mogelijkheden! Ontdek de lekkere cocktails, dans de salsa, zwem in het super heldere water en ontdek de bruisende steden tijdens de groepsreis Cuba. Of ga voor de jeugdreis Colombia! Maak de mooiste foto's bij de waxpalmen, bezoek het strand en de steden! Je derde optie is de mega populaire jeugdreis Costa Rica, die altijd snel vol zit. Ook bij deze jeugdreis onderneem je uiteenlopende activiteiten.

Waarom met Simi op jeugdreis?

Als je op zoek bent naar een vakantie kun je natuurlijk op veel plekken terecht. Toch durven wij wel te zeggen dat bij het kiezen van een reis van Simi Reizen je kiest voor het avontuur, gezelligheid en een top groepssfeer, professioneel georganiseerde activiteiten en een bedrijf waar veiligheid hoog in het vaandel staat.

Niet voor niets won Simi de afgelopen jaren verschillende prijzen. Zo zijn we verkozen tot beste jongeren reisorganisatie van Nederland door Reisgraag.nl in opeenvolgende jaren, zijn we verkozen tot beste aanbieder van actieve vakanties door Reisorakel.nl en zijn we ook de reisorganisatie met de beste reisbegeleiding geweest.

Door een sterke focus op professionaliteit en het samenwerken met professionele gidsen, aangevuld met onze eigen Simi-hosts die zich bezig houden met de groep en de sfeer binnen de groep hebben we een ijzersterke combinatie van factoren die ervoor zorgen dat onze reizen al jaren consequent minimaal een 8,5 scoren onder onze reizigers.

Voor het eerst zonder ouders op vakantie?

Yes, die tijd gaat er ook zijn: de tijd dat je zelfstandig of met vrienden op reis gaat. Of je nu alleen of met vrienden een groepsreis bij Simi boekt: je kunt er altijd vanuit gaan dat er deskundige Simi-hosts aanwezig zijn. Vaak zijn dat mensen in hun twintiger jaren die vaak al meerdere jaren ervaring hebben in het begeleiden van onze jeugdreizen. Groot voordeel is dat ze ver genoeg van de reiziger afstaan om professioneel te kunnen werken, maar niet zo ver dat niemand meer iets van ze aanneemt. 

Voor je ouders is het ook een prettig idee dat je niet helemaal aan je lot overgelaten bent en dat er Simi-hosts aanwezig zijn die nog een beetje kunnen bijspringen waar nodig. Daarnaast zijn de meeste van onze reizen actieve jeugd reizen en heb je dus ook nog eens een heel programma met activiteiten erbij. 

Tips voor alleenreizende jongeren:

  • Don't worry! Je zult niet de enige zijn die alleen reist. Tijdens onze jeugdreizen voer je het hele programma als groep samen met elkaar uit. Je zult elkaar dus goed leren kennen en onze ervaring is dat het altijd ontzettend gezellig is.
  • Maak vooraf kennis. Je krijgt van ons een inlogcode en wachtwoord en kunt alvast online kennismaken met je reisgenoten. Je kunt zelfs al een whatsapp-groep beginnen om elkaar wat beter te leren kennen.
  • Ja, het is spannend. Je mag rustig toegeven dat je het spannend vind om alleen op reis te gaan. Maar, bedenk ook dat ongeveer de helft van onze reizigers gewoon alleen reist. Die vinden het ook allemaal spannend en zijn ook blij niet de enige te zijn die alleen op pad gaat.
  • Wees trots! Alleen een jongeren kamp boeken is spannend, maar ook wel heel erg avontuurlijk. Wees dus trots op de vakantie die je geboekt hebt en geniet!

Filmpjes jeugdreizen

Niks zo handig als een paar goede filmpjes die de sfeer tijdens onze jongerenreizen goed weergeven.

 

Meer informatie:

jongerenreis
jongerenvakanties
singles reizen jongeren
actieve vakanties
groepsreizen jongeren
jongerenreizen