Jongerenkampen

Jongerenkampen

Op zoek naar avontuur, actie, afwisseling en gezelligheid? Ook in de zomervakantie van 2019 organiseert Simi weer een groot aantal uitdagende jongerenkampen. Al onze jongerenkampen zijn grondig georganiseerd en worden met de grootste zorg samengesteld.

Ongeveer de helft van onze reizigers komt alleen, de andere helft komt samen met een vriend of vriendin of in een groepje tot ongeveer 6 personen.

Top jongerenkampen 2019

Actieve jongerenkampen Kroatie
Jongerenkamp Slovenie
Outdoorkamp Frankrijk
Jongerenreis Kroatie Jongeren vakantie slovenie Jongerenvakanties Frankrijk

Er is nog veel meer keus uit avontuurlijke jongeren kampen natuurlijk. Bekijk hiervoor het volledige jongerenkamp aanbod


Jongerenkampen 2019

Of je nu op zoek bent naar een echt actief jongerenkamp of een jongerenvakantie waar je meer vrije tijd hebt, in beide gevallen zijn de jongeren-kampen die door Simi worden aangeboden zeker de moeite waard. Elk kamp is zorgvuldig samengesteld en elke bestemming heeft unieke eigenschappen.

Simi Reizen scoort als reisorganisatie gemiddeld een 8.7 voor de jongerenkampen die we aanbieden. De meest populaire kampen onder jongeren onder de 18 zijn de vakanties naar Kroatie, Frankrijk en Slovenie, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld een rondreis door Zweden en Noorwegen.

Alleen op jongerenkamp?

Geen zorgen, ongeveer de helft van onze jongeren reist alleen. Best even spannend natuurlijk, maar tijdens de busreis en eenmaal onderweg zul je merken dat de spanning al heel snel verdwijnt. Je hebt immers niet voor niks allemaal voor dezelfde jongerenreis gekozen. Maak er een mooi avontuur van en geniet optimaal, want op die manier haal je het meeste uit je vakantie.

Als reiziger kun je trouwens nadat je geboekt hebt online met elkaar kennismaken. Ideaal, want zo kun je je alvast goed voorbereiden op je vakantie en alvast mensen zoeken met wie het goed klikt. Sommige groepen spreken zelfs voor vertrek al af met elkaar om de vakantie helemaal goed te beginnen!

Wil je meer weten? Lees dan hieronder de korte beschrijving en klik even door naar de pagina's, dan zie je gelijk hoe de reis eruit ziet.

Jongerenkampen 15-17 jaar

Frankrijk - dit jongerenkamp is perfect voor wie voor het eerst alleen of met vrienden op reis gaat. Tijdens dit jeugdkamp verblijf je op een gezellige camping op loopafstand van een gezellig stadje. Het is een echt actief zomerkamp, speciaal voor jongeren die niet houden van stilzitten en niks doen. Ga voor actie en avontuur!
Bekijk de jongerenkampen Frankrijk

Kroatie - een ideale vakantie als je voor het eerst een echte jongerenreis wilt beleven. Tijdens deze begeleide jongerenreis staan verschillende activiteiten op het programma, maar we vertrekken vanaf een camping direct aan het strand. Een paar grote stappen en je ligt in zee, zo dichtbij is het. Een ideale vakantie voor ouders die hun kinderen voor het eerst op jongeren reis sturen, maar toch graag hebben dat er iemand een oogje in het zeil houdt als het nodig is.
Bekijk onze jongerenkampen Kroatie

Slovenie - voor de natuurliefhebbende outdoor jongere is dit DE locatie. Een prachtig en betaalbaar land, met heel veel echte outdoor activiteiten inbegrepen bij de prijs. Zo gaan we raften, canyoning doen. paintballen en nog veel en veel meer.
Bekijk de jongerenkampen Slovenie

Zweden jongeren zomerkampen - Zweden is niet de meest voor de hand liggende vakantiebestemming wellicht, maar als je gek bent op natuur en actief bezig zijn is dit zomerkamp perfect geschikt voor jouw vakantie! Je verblijft tijdens deze vakantieweek op een ranch in Zweden en gaat behalve paardrijden ook quadrijden, een kanotocht maken, een elandsafari doen en nog veel meer. Een echte kampeervakantie voor jongeren midden in het prachtige Zweden!

Meer weten over dit Zweden jongerenkamp?

Jongerenkampen jongerenkampen slovenie

Jongerenkampen 19 jaar en ouder

Voor jongeren van 19 jaar en ouder organiseren we nog een groot aantal jongerenreizen en actieve vakanties, onder andere in de Verenigde Staten. Ook de rondreis door Noorwegen en Zweden die we inmiddels al enkele jaren organiseren is erg populair.

Campings jongeren

Op elke camping hebben we een soortgelijk kampement opgezet, speciaal voor onze eigen groep. Het kampement is afgeschermd van de rest van de camping waardoor we helemaal onze eigen spot hebben. Elk kamp is ingericht met een gezellige hangplek, tafels om lekker te eten en een barretje waar extra consumpties gekocht kunnen worden (geen alcohol uiteraard).

De campings waar we staan zijn over het algemeen luxe en hebben vaak meerdere zwembaden en liggen vlakbij het strand. Hierdoor kun je ook buiten het programma om van alles doen. Onze reisleiding is ter plaatse om je te helpen en begeleiden en heeft veel leuke ideeen om je zomerkamp echt helemaal onvergetelijk te maken.

Veilig en betrouwbaar

Simi Reizen is een kleine reisorganisatie waar persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid de hoofdingredienten van ons succes zijn. In 2014 won Simi Reizen maar liefst drie awards: als beste reisorganisatie voor actieve vakanties, reisorganisatie met de beste reisleiding én als aanbieder van de beste jongerenreizen. Een absolute beloning voor ons harde werk, waarbij veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Al onze reisleiding is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en houdt zich aan de regels zoals beschreven in onze handleiding. Daarnaast worden voor elke reisleider de referenties gecontroleerd. Reisleiding wordt meerdere keren per jaar getraind op uiteenlopende gebieden, waarbij probleemoplossend denken, het communiceren met kantoor, omgaan met kinderen en het samenwerken met anderen onderdelen zijn waar aandacht aan besteed wordt, naast veiligheid, groepsprocessen en het organiseren van absolute topvakanties!

Jongerenkampen reisaanbod

Niet alle jongeren zijn op zoek naar hetzelfde soort jongerenkamp. Simi Reizen organiseert daarom uiteenlopende jongeren-kampen, met allemaal 1 ding gemeen: bij geen enkele vakantie wordt er de hele dag gerelaxed! Elke vakantie is ofwel een beetje actief of heel actief.

Echte gezelligheid

De zomerkampen en jongerenkampen van Simi zijn gebaseerd op echte gezelligheid. Voor ons is een jongerenkamp pas echt geslaagd als iedereen met een fantastisch gevoel naar huis gaat. Door onze reisleiders grondig te trainen op verwachte en onverwachte situaties, maar ook door voor het uitvoeren van activiteiten uitsluitend met professionals te werken, weet Simi Reizen al jarenlang hoge ogen te gooien in de reviews van onze reizigers. Vooral de sfeer binnen onze zomerkampen waariin alle jongeren zich prettig en veilig voelen is voor ons erg belangrijk.

Reisleiding

Elk jongeren kamp wordt door onze eigen geselecteerde en getrainde reisleiders begeleid. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de reisleiders aan al onze voorwaarden voldoen en besteden veel tijd en moeite aan het goed trainen van onze reisleiding. De reisleiders zijn bij Simi niet degenen die de outdooractiviteiten uitvoeren, dat wordt uitsluitend gedaan door ervaren en gediplomeerde beroepsgidsen. Onze reisleiding is er om alles in goede banen te leiden, mensen te helpen en de groep bij te sturen waar nodig. Je zult dan ook merken dat de sfeer tijdens onze jongeren-kampen bovengemiddeld goed te noemen is.

Meer informatie:

jongerenreis
jongerenvakanties
singles reizen jongeren
actieve vakanties
groepsreizen jongeren
jongerenreizen

Filmpjes jongerenkampen