Hulp nodig bij het kiezen van de reis die het best bij jou past? Doe de test! Voor de meeste vakantielanden is een vaccinatiebewijs, PCR-test of sneltest (antigeentest nodig). Controleer de website van Nederland Wereldwijd. Houd daar rekening mee bij het boeken.

Jongerenkampen

Jongerenkampen

Op zoek naar avontuur, actie, afwisseling en gezelligheid? Ook in de zomervakantie van dit jaar organiseert Simi weer een groot aantal uitdagende jongerenkampen. Al onze jongerenkampen zijn grondig georganiseerd en worden met de grootste zorg samengesteld.

Ongeveer de helft van onze reizigers komt alleen, de andere helft komt samen met een vriend of vriendin of in een groepje tot ongeveer 6 personen.

Top jongerenkampen 

Frankrijk Actief

10 Daagse Actieve Vakantie
 • Verblijf op camping
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Eten niet inbegrepen of deels
 • vanaf 699,00 €

meer informatie

Kroatie Actief

11 Daagse Actieve Vakantie
 • Verblijf op camping
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Eten niet inbegrepen of deels
 • vanaf 839,00 €

meer informatie

Er is nog veel meer keus uit avontuurlijke jongeren kampen natuurlijk. Bekijk hiervoor het volledige jongerenkamp aanbod


Jongerenkampen 

Voor mensen tussen de 18 en 39 organiseren we een groot aantal reizen, zowel binnen als buiten Europa. 

Of je nu op zoek bent naar een echt actief jongerenkamp of een jongerenvakantie waar je meer vrije tijd hebt, in beide gevallen zijn de jongeren-kampen die door Simi worden aangeboden zeker de moeite waard. Elk kamp is zorgvuldig samengesteld en elke bestemming heeft unieke eigenschappen.

Simi Reizen scoort als reisorganisatie gemiddeld een 8.7 voor de jongerenkampen die we aanbieden. De meest populaire kampen onder jongeren onder de 18 zijn de vakanties naar Kroatie, Frankrijk en Slovenie, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld een rondreis door Zweden en Noorwegen.

Alleen op jongerenkamp?

Geen zorgen, ongeveer de helft van onze jongeren reist alleen. Best even spannend natuurlijk, maar tijdens de busreis en eenmaal onderweg zul je merken dat de spanning al heel snel verdwijnt. Je hebt immers niet voor niks allemaal voor dezelfde jongerenreis gekozen. Maak er een mooi avontuur van en geniet optimaal, want op die manier haal je het meeste uit je vakantie.

Als reiziger kun je trouwens nadat je geboekt hebt online met elkaar kennismaken. Ideaal, want zo kun je je alvast goed voorbereiden op je vakantie en alvast mensen zoeken met wie het goed klikt. Sommige groepen spreken zelfs voor vertrek al af met elkaar om de vakantie helemaal goed te beginnen!

Wil je meer weten? Lees dan hieronder de korte beschrijving en klik even door naar de pagina's, dan zie je gelijk hoe de reis eruit ziet.

Jongerenkampen 15-17 jaar

Frankrijk - dit jongerenkamp is perfect voor wie voor het eerst alleen of met vrienden op reis gaat. Tijdens dit jeugdkamp verblijf je op een gezellige camping op loopafstand van een gezellig stadje. Het is een echt actief zomerkamp, speciaal voor jongeren die niet houden van stilzitten en niks doen. Ga voor actie en avontuur!
Bekijk de jongerenkampen Frankrijk

Kroatie - een ideale vakantie als je voor het eerst een echte jongerenreis wilt beleven. Tijdens deze begeleide jongerenreis staan verschillende activiteiten op het programma, maar we vertrekken vanaf een camping direct aan het strand. Een paar grote stappen en je ligt in zee, zo dichtbij is het. Een ideale vakantie voor ouders die hun kinderen voor het eerst op jongeren reis sturen, maar toch graag hebben dat er iemand een oogje in het zeil houdt als het nodig is.
Bekijk onze jongerenkampen Kroatie

Slovenie - voor de natuurliefhebbende outdoor jongere is dit DE locatie. Een prachtig en betaalbaar land, met heel veel echte outdoor activiteiten inbegrepen bij de prijs. Zo gaan we raften, canyoning doen. paintballen en nog veel en veel meer.
Bekijk de jongerenkampen Slovenie

Franse Ardennen - de Ardennen zijn een geweldige speeltuin voor iedereen die houdt van actief bezig zijn, outdoor activiteiten en het leuk vindt om tijdens de vakantie heel veel te beleven. Daarnaast is de plek die we hebben gekozen ook nog eens heel gunstig gelegen voor mensen die op doorreis zijn naar of van een vakantie in Zuid Europa. Meer weten over de survivalvakantie Ardennen

Jongerenkampen jongerenkampen slovenie

Jongerenkampen 18 jaar en ouder

Voor jongeren van 18 jaar en ouder organiseren we nog een groot aantal jongerenreizen en actieve vakanties, onder andere in de Verenigde Staten. Ook de rondreis door Noorwegen en Zweden die we inmiddels al enkele jaren organiseren is erg populair.

Campings jongeren

Op elke camping hebben we een soortgelijk kampement opgezet, speciaal voor onze eigen groep. Het kampement is afgeschermd van de rest van de camping waardoor we helemaal onze eigen spot hebben. Elk kamp is ingericht met een gezellige hangplek, tafels om lekker te eten en een barretje waar extra consumpties gekocht kunnen worden (geen alcohol uiteraard).

De campings waar we staan zijn over het algemeen luxe en hebben vaak meerdere zwembaden en liggen vlakbij het strand. Hierdoor kun je ook buiten het programma om van alles doen. Onze reisbegeleiding is ter plaatse om je te helpen en begeleiden en heeft veel leuke ideeen om je zomerkamp echt helemaal onvergetelijk te maken.

Reisbegeleiding

Al onze reisbegeleiding wordt intern opgeleid. Reisbegeleiders bij Simi nemen hun werk en werkzaamheden serieus, houden zich aan de door ons opgestelde omgangsregels, houden een oogje in het zeil en hebben een actieve rol in het samenwerken met de groep om er een topvakantie van te maken. Onze reisbegeleiding is geen specialist in gedragsstoornissen, maar is wel ervaren in het omgaan met uiteenlopende reizigers en weten hoe ze van verschillende individuen samen 1 groep kunnen maken. 

Veilig en betrouwbaar

Simi Reizen is een kleine reisorganisatie waar persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid de hoofdingredienten van ons succes zijn. In de periode tussen 2014 en 2019 won Simi Reizen verschillende awards als beste reisorganisatie voor actieve vakanties, reisorganisatie met de beste reisbegeleiding én als aanbieder van de beste jongerenreizen. Een absolute beloning voor ons harde werk, waarbij veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Al onze reisbegeleiding is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en houdt zich aan de regels zoals beschreven in onze handleiding. Daarnaast worden voor elke reisbegeleider de referenties gecontroleerd. Reisbegeleiding wordt meerdere keren per jaar getraind op uiteenlopende gebieden, waarbij probleemoplossend denken, het communiceren met kantoor, omgaan met kinderen en het samenwerken met anderen onderdelen zijn waar aandacht aan besteed wordt, naast veiligheid, groepsprocessen en het organiseren van absolute topvakanties!

Jongerenkampen reisaanbod

Niet alle jongeren zijn op zoek naar hetzelfde soort jongerenkamp. Simi Reizen organiseert daarom uiteenlopende jongeren-kampen, met allemaal 1 ding gemeen: bij geen enkele vakantie wordt er de hele dag gerelaxed! Elke vakantie is ofwel een beetje actief of heel actief.

Echte gezelligheid

De zomerkampen en jongerenkampen van Simi zijn gebaseerd op echte gezelligheid. Voor ons is een jongerenkamp pas echt geslaagd als iedereen met een fantastisch gevoel naar huis gaat.

Door onze reisbegeleiders grondig te trainen op verwachte en onverwachte situaties, maar ook door voor het uitvoeren van activiteiten uitsluitend met professionals te werken, weet Simi Reizen al jarenlang hoge ogen te gooien in de reviews van onze reizigers. Vooral de sfeer binnen onze zomerkampen waariin alle jongeren zich prettig en veilig voelen is voor ons erg belangrijk.

Avontuurlijke jongerenkampen

Avontuur is toch wel het belangrijkste tijdens onze jongerenkampen. Of je nu gaat raften in Zuid Frankrijk, gaat klimmen in Slovenië of een diepe canyoning bezoekt in Kroatië: in alle situaties gaat het om plezier, avontuur en het samen met leeftijdsgenoten ondernemen van bijzondere activiteiten. Elk reisprogramma is goed te doen voor ook minder sportieve mensen, maar de adrenaline is voor iedereen aanwezig. 

Wat kun je verwachten:

 • Een actieve vakantie
 • Op verschillende plekken in Europa
 • Met leeftijdsgenoten
 • Op bijzonder mooie plekjes
 • Met veel activiteiten standaard inbegrepen
 • Een echt jongerenkamp met bijbehorende vrijheden en regels
 • Actieve, betrokken reisbegeleiding
 • Vooraf kennismaken met reisgenoten

Meer informatie:

jongerenreis
jongerenvakanties
singles reizen jongeren
actieve vakanties
groepsreizen jongeren
jongerenreizen

Filmpjes jongerenkampen