Hulp nodig bij het kiezen van de reis die het best bij jou past? Doe de test! Boek tot enkele dagen voor vertrek jouw zomervakantie. Voor de meeste vakantielanden is een vaccinatiebewijs, PCR-test of sneltest (antigeentest nodig). Houd daar rekening mee bij het boeken van lastminutes

Jeugdreizen

Jeugdreizen

Simi organiseert jeugdreizen voor jongeren in verschillende leeftijdsgroepen. Onze jeugd-reizen zijn avontuurlijk van karakter, zijn vaak grensverleggend, maar altijd gezellig en veilig. Onze reisbegeleiding behoort tot de beste van Nederland (zie ook onze ervaringen pagina.

De jeugdreizen van Simi kunnen geboekt worden vanaf 18 jaar oud. Veel van onze reizigers boeken samen met een vriend of vriendinnetje of een groepje, maar ook jongeren die alleen reizen komen veel voor.

Een jeugdreis met Simi betekent een onbezorgde, gezellige vakantie met uitstekende reisbegeleiders die een oogje in het zeil houden waar nodig en precies weten hoe ze van elke vakantie een feestje kunnen maken.

De jeugd-reizen van Simi zijn vooral geschikt voor jongeren die een beetje avontuurlijk en niet te bang aangelegd zijn. Of je nu alleen reist of met vrienden, in alle gevallen weten wij zeker dat je een topvakantie zult beleven!

Jeugdreizen zomer 

Actieve strandvakanties Kroatie
Jongerenvakantie Slovenie
Outdoorvakanties Frankrijk
Jongerenreis Kroatie Jongeren vakantie slovenie Jongerenvakanties Frankrijk

Jongerenkampen Frankrijk

De jeugdreizen Frankrijk zijn voor jongeren van 18 jaar en ouder de meestgeboekte reizen. Dit heeft er vooral mee te maken dat Frankrijk vaak wat bekender terrein is, de afstand vanaf Nederland niet zo enorm en de reis zelf nog het meeste weg heeft van een jongerenkamp zoals ze dat al vaak kennen.

Je hebt keus uit maar liefst drie reisprogramma's, elk met eigen activiteiten. Het grootste deel van de activiteiten is inbegrepen bij de prijs. Als je dus niet teveel extra uit wilt geven is dat ook totaal niet nodig, want het programma zelf is intensief genoeg voor de meeste jongeren.

Frankrijk actief: deze reis heeft eigenlijk alles in zich voor een leuke jeugdreis. We vertrekken met de touringcar vanuit Nederland en reizen 's nachts door België en Frankrijk naar onze eindbestemming Guillestre in de Franse Alpen. Een echte reisbestemming voor wie houdt van een actieve vakantie. Op het programma staan onder andere raften, canyoning en de Simi Survival Challenge waarmee we de outdoorvakantie afsluiten.

Jeugdreizen 2016 jeugdreis


Jeugdreizen Kroatie

Deze vakantie is ideaal als tussenstap voor een geheel zelfstandige jeugdreis. Onze reisbegeleiding zorgt voor een gezellige sfeer tijdens deze groepsvakantie. We verblijven tijdens deze jongeren vakantie op een prachtcamping direct aan het strand.

Mooi weer, heel veel gezelligheid en een vakantie die het midden houdt tussen een actieve vakantie en een strandvakantie zijn de belangrijkste ingredienten voor deze populaire jongeren reis. Houd er wel rekening mee dat het een eindje rijden is naar Split in Kroatie, maar dan heb je ook wat!

Jeugdreis kroatie Kroatie jeugdkamp


Jeugdreis Slovenie

Slovenie is een ontzettend mooi land voor een actieve of sportieve vakantie. Al enkele jaren bieden we hier dan ook onze jeugdreizen aan. Vanaf een levendige, gezellige camping in Slovenie ondernemen we tijdens deze 11-daagse jongerenreis allerlei uitdagende activiteiten. Wat dacht je van cave biken, raften op een snelstromende rivier of bellyak, een soort bodyboarden op de rivier. Een avontuurlijke jeugdreis met heel veel afwisseling en op een prachtcamping waar je 's avonds nog gewoon een kampvuurtje mag en kan maken.

 Slovenie

 


 

Waarom met Simi op jeugdreis?

Als je op zoek bent naar een vakantie kun je natuurlijk op veel plekken terecht. Toch durven wij wel te zeggen dat bij het kiezen van een reis van Simi Reizen je kiest voor het avontuur, gezelligheid en een top groepssfeer, professioneel georganiseerde activiteiten en een bedrijf waar veiligheid hoog in het vaandel staat.

Niet voor niets won Simi in 2014 en 2015 verschillende prijzen. Zo zijn we verkozen tot beste jongeren reisorganisatie van Nederland door Reisgraag.nl in zowel 2014 als 2015, zijn we verkozen tot beste aanbieder van actieve vakanties door Reisorakel.nl in 2014 en 2015 en zijn we in 2014 ook de reisorganisatie met de beste reisbegeleiding geweest.

Door een sterke focus op professionaliteit en het samenwerken met professionele gidsen, aangevuld met onze eigen reisbegeleiding die zich bezig houdt met de groep en de sfeer binnen de groep hebben we een ijzersterke combinatie van factoren die ervoor zorgen dat onze reizen al jaren consequent minimaal een 8,5 scoren onder onze reizigers.

Voor het eerst zonder ouders op vakantie?

Yes, die tijd gaat er ook zijn: de tijd dat je zelfstandig of met vrienden op reis gaat. Of je nu alleen of met vrienden een groepsreis bij Simi boekt: je kunt er altijd vanuit gaan dat er deskundige reisbegeleiding aanwezig is. Vaak zijn dat mensen in hun twintiger jaren die vaak al meerdere jaren ervaring hebben in het begeleiden van onze jeugdreizen. Groot voordeel is dat ze ver genoeg van de reiziger afstaan om professioneel te kunnen werken, maar niet zo ver dat niemand meer iets van ze aanneemt. 

Voor je ouders is het ook een prettig idee dat je niet helemaal aan je lot overgelaten bent en dat er reisbegeleiding aanwezig is die nog een beetje kan bijspringen waar nodig. Daarnaast zijn de meeste van onze reizen actieve jeugd reizen en heb je dus ook nog eens een heel programma met activiteiten erbij. 

Tips voor alleenreizende jongeren:

  • Don't worry! Je zult niet de enige zijn die alleen reist. Tijdens onze jeugdreizen voer je het hele programma als groep samen met elkaar uit. Je zult elkaar dus goed leren kennen en onze ervaring is dat het altijd ontzettend gezellig is.
  • Maak vooraf kennis. Je krijgt van ons een inlogcode en wachtwoord en kunt alvast online kennismaken met je reisgenoten. Je kunt zelfs al een whatsapp-groep beginnen om elkaar wat beter te leren kennen.
  • Ja, het is spannend. Je mag rustig toegeven dat je het spannend vind om alleen op reis te gaan. Maar, bedenk ook dat ongeveer de helft van onze reizigers gewoon alleen reist. Die vinden het ook allemaal spannend en zijn ook blij niet de enige te zijn die alleen op pad gaat.
  • Wees trots! Alleen een jongeren kamp boeken is spannend, maar ook wel heel erg avontuurlijk. Wees dus trots op de vakantie die je geboekt hebt en geniet!

Filmpjes jeugdreizen

Niks zo handig als een paar goede filmpjes die de sfeer tijdens onze jongerenreizen goed weergeven.

Meer informatie:

jongerenreis
jongerenvakanties
singles reizen jongeren
actieve vakanties
groepsreizen jongeren
jongerenreizen