Jongeren single reizen

Groepsreizen voor jongeren tussen de 18 en 32. Altijd inclusief, vervoer, verblijf, excursies en transfers. Sluit je aan bij onze single reizen. Ruim 70% van onze reizigers boekt solo. Ga op reis met gelijkgestemden en boek een onvergetelijke vakantie! 

Reizen met vertrek in November

Reizen met vertrek in November
  • Reissom gegarandeerd door SGR
  • Alle reizigers tussen de 18 en 32 jaar
  • Aanbetaling 25% - rest 6 weken voor vertrek
CAL SGR ANVR

Reizen met vertrek in November

07 Nov 2024 tot 17 Nov 2024

11-daagse rondreis Jordanie

11 Daagse Actieve Vakantie

Ga mee op rondreis naar Jordanië en ontdek onder andere de verborgen stad Petra en de Grand Canyon van Jordanië. Inclusief activiteiten, hotel, vlucht en transfers.

  • vanaf € 1999.00

12 Nov 2024 tot 22 Nov 2024

Groepsreis Marokko

11 Daagse Actieve Vakantie

Ontdek Marokko tijdens deze gevarieerde 11-daagse groepsreis Marokko. Reis samen met leeftijdsgenoten. Groepsreizen Marokko incl. overnachtingen, vluchten en meer.

  • vanaf € 1349.00

25 Nov 2024 tot 10 Dec 2024

Jongerenreizen Bali

16 Daagse Actieve Vakantie

Rondreis op magisch Bali. Groepsvakantie inclusief retourvlucht, activiteiten en verblijf. Ontdek tropisch Bali tijdens deze gezellige jongerenreis met een heel leuk programma!

  • vanaf € 2549.00

Op zoek naar een mooie groepsreis of singlereis in het najaar? Ook dat is zeker bij Simi Reizen mogelijk. Je kunt kiezen tussen singlereizen waarbij je lekker in je t-shirt kunt rondlopen of juist voor winterreizen waarbij je je warmste trui weer uit de kast kunt trekken. Ga bijvoorbeeld mee naar het zonnige Sri Lanka! Met een gemiddelde temperatuur van 23 tot 30 graden kun je hier nog echt genieten van het lekkere weer. Dit eiland in Zuid-Azie is een leuke bestemming voor een Simi groepsreis. Zo ga je bijvoorbeeld op tuktuksafari, maak je een van de mooiste treinritten ter wereld, bezoek je de bekende Sigirya Lion Rock, ga je op surfles en maak je een vertrouwenssprong. Bij deze reis is heel veel inbegrepen, waardoor je een complete groepsreis boekt.

Of is New York meer wat voor jou? Bij veel mensen staat deze grote stad nog op de bucketlist en wij snappen helemaal waarom! Deze betaalbare groepsreis New York en Washington brengt je onder andere naar de Freedom Tower, het vrijheidsbeeld en Times Square. Het is een echte kerstreis, waardoor we bijvoorbeeld ook een "jingle bells" cruise maken over de hudson, met uitzicht over de skyline van de stad. Ook bezoeken we Washington D.C., de hoofdstad. Hier maken we een tour waarbij je o.a. het Washington Monument, het Witte Huis en het Capitool kunt gaan zien.

Alle opties voor groepsreizen in november kun je op deze pagina vinden!

Uit 871 reviews scoren we gemiddeld een 8.8

flag-diagonal-34
Reisleiding

8.9

award-49
Waar voor je geld

8.8

activity
Activiteiten

8.7