Jongeren single reizen

Groepsreizen voor jongeren tussen de 18 en 32. Altijd inclusief, vervoer, verblijf, excursies en transfers. Sluit je aan bij onze single reizen. Ruim 70% van onze reizigers boekt solo. Ga op reis met gelijkgestemden en boek een onvergetelijke vakantie! 

Reizen met vertrek in Maart

Reizen met vertrek in Maart
  • Reissom gegarandeerd door SGR
  • Alle reizigers tussen de 18 en 32 jaar
  • Aanbetaling 25% - rest 6 weken voor vertrek
CAL SGR ANVR

Reizen met vertrek in Maart

02 Mar 2025 tot 09 Mar 2025

Lapland groepsreis Zweden

8 Daagse Actieve Vakantie

Actieve en winterse groepsreis naar Zweeds Lapland met veel typisch Zweedse activiteiten inclusief bij je reissom. Verblijf in een hotel met alle maaltijden incl!

  • vanaf € 2349.00

04 Mar 2025 tot 19 Mar 2025

Singlereizen Mexico

16 Daagse Actieve Vakantie

Groepsreis Mexico met leeftijdsgenoten. Ga voor deze gezellige groepsrondreis Mexico met bezoek aan archeologische opgravingen, tijd voor het strand en meer.

  • vanaf € 2809.00

09 Mar 2025 tot 24 Mar 2025

Rondreis Zuid-Afrika

16 Daagse Actieve Vakantie

Groepsreizen Zuid-Afrika voor 18-32 jarigen. Ontdek in groepsverband dit magische land en ga voor een singlereis Zuid-Afrika inclusief vluchten, verblijf en een goed gevuld excursiepakket!

  • vanaf € 2999.00

16 Mar 2025 tot 23 Mar 2025

Lapland groepsreis Zweden

8 Daagse Actieve Vakantie

Actieve en winterse groepsreis naar Zweeds Lapland met veel typisch Zweedse activiteiten inclusief bij je reissom. Verblijf in een hotel met alle maaltijden incl!

  • vanaf € 2349.00

18 Mar 2025 tot 02 Apr 2025

Jongerenreizen Bali

16 Daagse Actieve Vakantie

Rondreis op magisch Bali. Groepsvakantie inclusief retourvlucht, activiteiten en verblijf. Ontdek tropisch Bali tijdens deze gezellige jongerenreis met een heel leuk programma!

  • vanaf € 2549.00

19 Mar 2025 tot 03 Apr 2025

Rondreis Sri Lanka

16 Daagse Actieve Vakantie

Reis door bijzonder Sri Lanka tijdens deze groepsreis met leeftijdsgenoten. Bezoek indrukwekkende gebouwen, relax aan het strand, ga raften en surfen en meer!

  • vanaf € 2499.00

Groepsreizen maart

Maart staat vooral in het teken van wintersportreizen voor jongvolwassenen. Simi organiseert vrijwel het hele jaar door jongerenvakanties en groepsreizen. In de maand maart gaat het van vooral om wintersportvakanties, maar ook reizen naar verre bestemmingen in bijvoorbeeld Azië zijn in deze periode goed mogelijk. De maand maart is voor veel mensen een lastige maand. Het is het einde van de winterperiode en alles is kaal en koud. Een vakantie is dan een uitstekende oplossing! Of het nu gaat om een wintersportreis of een groepsreis naar bijvoorbeeld Bali of Thailand maakt wat dat betreft niet eens zoveel uit. 

Onze single reizen naar Lapland zijn een aanrader voor iedereen die een echte bucketlist-trip wil doen. In de sneeuw, de echte kou en met een actief programma inbegrepen bij je reissom is deze groepsreis eigenlijk altijd vol. 

Samen op reis

Bij de singlereizen en groepsvakanties van Simi reis je altijd via het samen uit samen thuis principe. Omdat je altijd een groepsreis boekt waar vervoer (vliegtuig of touringcar) is inbegrepen beleef je de vakantie ook echt samen met je reisgenoten. Bij alle groepsreizen zijn activitteiten inbegrepen. Kies je voor Lapland bijvoorbeeld, dan zijn een sledehondentocht en sneeuwscootertocht inbegrepen. Boek je een rondreis Costa Rica, dan is standaard onder andere raften en een overnachting bij een lokaal gezin inbegrepen. 

Hoewel sommige mensen het best spannend vinden om samen met een groep op pad te gaan heeft het veel voordelen. Zo is er altijd wel iemand om mee op te trekken. Daarnaast wordt het nooit saai en gebeurt er altijd wat. 

Als reisorganisator is maart een relatief rustige maand, maar voor sommige bestemmingen is het een uitstekende optie. 

Uit 904 reviews scoren we gemiddeld een 8.8

flag-diagonal-34
Reisleiding

8.9

award-49
Waar voor je geld

8.8

activity
Activiteiten

8.7