Jongeren single reizen

Groepsreizen voor jongeren tussen de 18 en 32. Altijd inclusief, vervoer, verblijf, excursies en transfers. Sluit je aan bij onze single reizen. Ruim 70% van onze reizigers boekt solo. Ga op reis met gelijkgestemden en boek een onvergetelijke vakantie! 

Reizen met vertrek in Juni

Reizen met vertrek in Juni
  • Reissom gegarandeerd door SGR
  • Alle reizigers tussen de 18 en 32 jaar
  • Aanbetaling 25% - rest 6 weken voor vertrek
CAL SGR ANVR

Reizen met vertrek in Juni

19 Jun 2025 tot 27 Jun 2025

Italië groepsreizen

9 Daagse Actieve Vakantie

Groepsreizen Italië voor 18-32 jarigen incl. vluchten, gegidste city trips, leuke activiteiten, overnachtingen in een hotel en meer! 9-daagse groepsreizen Italië in groepsverband.

  • vanaf € 1699.00

Groepsreizen en singlereizen juni

Juni is een uitstekende maand om te reizen. Doordat je voor het hoogseizoen op pad bent zijn prijzen vaak gunstiger. Met name vliegreizen zijn goedkoper dan in juli en augustus. Ook prijzen voor accommodatie liggen in de maand juni op veel plekken lager (niet overal trouwens). 

De groepsreizen die worden georganiseerd gaan uit van een samen uit, samen thuis - principe. Dat betekent dat je altijd een groepsreis boekt inclusief vervoer, verblijf en een heel pakket activiteiten. Op die manier leer je je groep goed kennen. Daarnaast heb je vooraf al een beter idee van de kosten en weet je wat je ongeveer gaat doen. Natuurlijk heeft elke groepsreis of singlereis genoeg tijd en ruimte om ook zelf dingen te ondernemen. 

Zowel binnen Europa als daarbuiten

In juni zijn er veel reisbestemmingen mogelijk, zowel binnen Europa als daarbuiten. In juni is het weer in Europa vaak vrij stabiel en ook in andere landen is het weer in de maand juni vaak prima. Dit biedt veel mogelijkheden voor het organiseren van groepsreizen. Je zult zien dat we in juni niet veel reizen uitvoeren. Dat heeft er vooral mee te maken dat een groot deel van de mensen liever in september reist dan in juni. Om die reden zul je zien dat ons reisaanbod in september fors groter is dan in juni. De reizen die gepland staan echter hebben wel een grote kans om door te kunnen gaan! 

Uit 904 reviews scoren we gemiddeld een 8.8

flag-diagonal-34
Reisleiding

8.9

award-49
Waar voor je geld

8.8

activity
Activiteiten

8.7