Jongerenvakanties 18-22

Vader en zoon Zon, feest en actie in Novalja, Kroatie!

699,00 €

11 dagen

Zon, feest en actie in Novalja, Kroatie!

11-daagse zonvakantie en feestvakantie direct aan het strand. Incl. vervoer, activiteiten, verblijf en een toplocatie. Ga voor zon, zee, strand en de beste groepsreizen!

Geniet van deze nieuwe reisbestemming en ga voor een vakantie vol afwisseling en maak de mooiste reis met je leeftijdsgenoten!

Vader en zoon Jongerenreis Spanje Salou

679,00 €

11 dagen

Jongerenreis Spanje Salou

Strandvakantie met inbegrepen activiteiten. Echte jongeren groepsreis met leeftijdsgenoten vlakbij het strand op een camping met zwembad en op slechts 10 km van Salou.

Vader en zoon Jongeren reis Frankrijk

599,00 €

10 dagen

Jongeren reis Frankrijk

Active jongeren vakantie in de Franse Alpen. Met veel inbegrepen activiteiten een goede, actieve outdoorvakantie incl. vervoer, verblijf en activiteiten

Vader en zoon Jongerenreis Kroatie actief

739,00 €

11 dagen

Jongerenreis Kroatie actief

Jongerenreis aan het strand, maar met avontuurlijke activiteiten als rotsklimmen en canyoning inbegrepen bij de reissom. Actieve strandvakantie op 30 meter van het strand.

Vader en zoon Groepsreizen Zweden

1 025,00 €

8 dagen

Groepsreizen Zweden

Groepsreis Zweden. 8-daagse vakantie met veel inbegrepen activiteiten als quadrijden, paardrijden, elandsafari en meer. Incl. retourvlucht, transfers, activiteiten en maaltijden.

Vader en zoon Jongeren vakantie Slovenie

745,00 €

11 dagen

Jongeren vakantie Slovenie

Actieve, avontuurlijke jongerenvakantie in het ruige en mooie Slovenie. Ga voor een actieve vakantie met heel veel inbegrepen activiteiten op een toplocatie!

Raften, canyoning, via ferrata, paintball en meer zorgen ervoor dat je deze actieve vakantie 100% zult ervaren. Ga voor een actieve jongerenvakantie!

Vader en zoon Groepsreis USA & Canada

2 010,00 €

14 dagen

Groepsreis USA & Canada

14-daagse groepsreis door het noorden van de USA en het zuiden van Canada. Bezoek de mooiste nationale parken en beleef deze groepsrondreis met leeftijdsgenoten op een unieke manier.

Vader en zoon Jongerenvakantie Noorwegen/Zweden

1 339,00 €

15 dagen

Jongerenvakantie Noorwegen/Zweden

Bezoek tijdens deze 15-daagse rondreis zowel Noorwegen als Zweden. Geniet van unieke natuur, top activiteiten en een geweldige rondreis. Incl. retourvlucht, verblijf, vervoer en een aantal mooie activiteiten, waaronder een tweedaagse kanotocht.

Vader en zoon Avontuur Servie

995,00 €

10 dagen

Avontuur Servie

Tijdens deze jongerenvakantie ontdek je Servie. Wildkamperen, top activiteiten en een geweldige ervaring in een land dat nog niet ontdekt is door toeristen.

Vader en zoon Ultieme surfvakantie Frankrijk

599,00 €

10 dagen

Ultieme surfvakantie Frankrijk

Surfvakantie met leeftijdsgenoten in Frankrijk. Actief surfkamp aan de Atlantische Oceaan met surflessen, activiteiten en meer direct aan het strand.

Combineer surflessen met de gezelligheid van een groep leeftijdsgenoten. Vlak aan het strand natuurlijk, met mooi weer in de zomer en met veel extra activiteiten buiten het surfen om.

Vader en zoon Rondreis Ierland

995,00 €

10 dagen

Rondreis Ierland

10-daagse rondreis door het prachtige Ierland. Van de ruige Cliffs of Moher tot de rustige heuvels, van kastelen tot moderne steden.

Een unieke rondreis over een bijzonder gezellig eiland.

Vader en zoon Kanoreis Zweden

799,00 €

8 dagen

Kanoreis Zweden

8-daagse kanovakantie Zweden. Geniet van rust, natuur en fantastische uitzichten tijdens deze kanotocht. Incl. retourvlucht, transfers en verblijf.

Vader en zoon Midzomernacht in Zweden

950,00 €

5 dagen

Midzomernacht in Zweden

Groepsreis incl. retourvlucht, ruimbagage, maaltijden, verblijf en activiteiten op een prachtige plek in Noord Zweden tijdens de midzomernacht maand.

Vader en zoon Rondreis Californie, USA

1 989,00 €

14 dagen

Rondreis Californie, USA

14-daagse rondreis langs de mooiste plekken van Californie. Incl. retourvlucht, vervoer en verblijf. Bezoek Hollywood, Beverly Hills, San Francisco, maar ook unieke natuur zoals het Sequoia National Forest

Vader en zoon Jongerenreizen Kroatie

699,00 €

11 dagen

Jongerenreizen Kroatie

Zonvakantie, strandvakantie en actieve vakantie tegelijk! Actieve groepsreis op 30m van het strand, vlakbij de een na grootste stad van Kroatie. Geniet van zon, zee, uitgaan en actie!

Reizen met vertrek in Juni

Lapland juni

950,00 €

5 dagen

01 juni 17

Lapland juni

Midzomernacht in Zweden beleven? 5-daagse all in vakantie incl. maaltijden, retourvlucht, activiteiten en verblijf op een historische plek.

Ierland rondreis

995,00 €

10 dagen

13 juni 17

Ierland rondreis

10-daagse groepsrondreis door magisch Ierland. Wandelvakantie met veel cultuur, natuur en afwisseling dwars door het mooie Ierland.

Rondreis Noorwegen/Zweden

1 339,00 €

15 dagen

29 juni 17

Rondreis Noorwegen/Zweden

Jongerenreis door Noorwegen en Zweden. 15-daagse actieve groepsrondreis door Zweden en Noorwegen met actie en avontuur.

Reizen met vertrek in Juli

Rondreis Ierland

1 045,00 €

10 dagen

02 juli 17

Rondreis Ierland

Ierland rondreis, ontdek Ierland tijdens deze 10-daagse rondreis over dit mooie en bijzondere eiland. Actieve, gezellige rondreis

Jongerenvakantie Spanje

679,00 €

11 dagen

02 juli 17

Jongerenvakantie Spanje

Strandvakantie in Spanje met veel activiteiten standaard inbegrepen. Combineer zon, uitgaan en top activiteiten bij deze jongerenvakantie.

Zweden reis

1 029,00 €

8 dagen

04 juli 17

Zweden reis

Groepsreis Zweden incl. vlucht, verblijf, activiteiten en maaltijden vanaf een prachtige plek in midden Zweden. Actieve Zweden reis.

Reizen met vertrek in Augustus

Zweden reis

1 045,00 €

8 dagen

01 aug 17

Zweden reis

Groepsvakantie Zweden. Actieve groepsreis in midden Zweden met veel activiteiten inbegrepen, evenals vlucht, maaltijden en verblijf.

Zweden kanoreis

799,00 €

8 dagen

01 aug 17

Zweden kanoreis

8-daagse vakantie in Zweden incl. 5-daagse kanotocht en dag in Stockholm. Afwisselende natuurvakantie in het mooie Zweden

Jongerenvakantie Spanje

679,00 €

11 dagen

03 aug 17

Jongerenvakantie Spanje

Jongeren vakantie Spanje. Een 11-daagse jongerenreis met uitgaan, gezelligheid, top activiteiten en een camping met zwembad aan het strand.

Laatste blog berichten

Reizen met een groep?

Reizen met een groep?

Groepsreizen  hebben zowel voordelen als nadelen. Reizen met een groep heeft als groot voordeel dat je ultiem kunt relaxen en alles gewoon over je heen kunt laten komen, maar reizen met een groep betekent ook regelmatig op elkaar wachten, je aanpassen aan je reisgenoten en natuurlijk soms dingen doen waar je net eigenlijk even geen Lees meer...

Echt avontuur beleef je in Servië

Echt avontuur beleef je in Servië

Misschien heb je de reis al wel gezien op de website, onze groepsreis Servië? Afgelopen week heb ik een bliksembezoek gebracht aan Servië om te locatie te bezoeken waar we deze zomer verblijven en kennis te maken met het land en de activiteiten. Als je binnen Europa op reis wilt naar een land waar alles Lees meer...

Novalja – topbestemming voor jongeren in heel Europa

Novalja – topbestemming voor jongeren in heel Europa

Deze zomervakantie kun je voor het eerst met Simi Reizen naar het bruisende Novalja in Kroatië. Met het Zrce strand waar de hele zomer feest is, het levendige Novalja met veel mogelijkheden voor excursies en natuurlijk vanaf een prachtlocatie met eigen zandstrand. Wekelijks worden er in de zomer in Novalja minstens drie festivals georganiseerd. De Lees meer...