Jongerenvakanties 18-22

Vader en zoon Zon, feest en actie in Novalja, Kroatie!

699,00 €

11 dagen

Zon, feest en actie in Novalja, Kroatie!

11-daagse zonvakantie en feestvakantie direct aan het strand. Incl. vervoer, activiteiten, verblijf en een toplocatie. Ga voor zon, zee, strand en de beste groepsreizen!

Geniet van deze nieuwe reisbestemming en ga voor een vakantie vol afwisseling en maak de mooiste reis met je leeftijdsgenoten!

Vader en zoon Jongerenreis Spanje Salou

679,00 €

11 dagen

Jongerenreis Spanje Salou

Strandvakantie met inbegrepen activiteiten. Echte jongeren groepsreis met leeftijdsgenoten vlakbij het strand op een camping met zwembad en op slechts 10 km van Salou.

Vader en zoon Jongeren reis Frankrijk

599,00 €

10 dagen

Jongeren reis Frankrijk

Active jongeren vakantie in de Franse Alpen. Met veel inbegrepen activiteiten een goede, actieve outdoorvakantie incl. vervoer, verblijf en activiteiten

Vader en zoon 8-daagse all-inclusive cruise met elke avond feest!

799,00 €

8 dagen

8-daagse all-inclusive cruise met elke avond feest!

8-daagse jongeren cruise langs de mooiste plekken. All-inclusive en met elke avond spectaculaire feesten. Eindig je reis op Ibiza in Club Pacha!

Vader en zoon Jongerenreis Kroatie actief

739,00 €

11 dagen

Jongerenreis Kroatie actief

Jongerenreis aan het strand, maar met avontuurlijke activiteiten als rotsklimmen en canyoning inbegrepen bij de reissom. Actieve strandvakantie op 30 meter van het strand.

Vader en zoon Groepsreizen Zweden

1 025,00 €

8 dagen

Groepsreizen Zweden

Groepsreis Zweden. 8-daagse vakantie met veel inbegrepen activiteiten als quadrijden, paardrijden, elandsafari en meer. Incl. retourvlucht, transfers, activiteiten en maaltijden.

Vader en zoon Jongerenreizen Kroatie

699,00 €

11 dagen

Jongerenreizen Kroatie

Zonvakantie, strandvakantie en actieve vakantie tegelijk! Actieve groepsreis op 30m van het strand, vlakbij de een na grootste stad van Kroatie. Geniet van zon, zee, uitgaan en actie!

Vader en zoon Jongeren vakantie Slovenie

745,00 €

11 dagen

Jongeren vakantie Slovenie

Actieve, avontuurlijke jongerenvakantie in het ruige en mooie Slovenie. Ga voor een actieve vakantie met heel veel inbegrepen activiteiten op een toplocatie!

Raften, canyoning, via ferrata, paintball en meer zorgen ervoor dat je deze actieve vakantie 100% zult ervaren. Ga voor een actieve jongerenvakantie!

Vader en zoon Groepsreis USA & Canada

2 010,00 €

14 dagen

Groepsreis USA & Canada

14-daagse groepsreis door het noorden van de USA en het zuiden van Canada. Bezoek de mooiste nationale parken en beleef deze groepsrondreis met leeftijdsgenoten op een unieke manier.

Vader en zoon Jongerenvakantie Noorwegen/Zweden

1 339,00 €

15 dagen

Jongerenvakantie Noorwegen/Zweden

Bezoek tijdens deze 15-daagse rondreis zowel Noorwegen als Zweden. Geniet van unieke natuur, top activiteiten en een geweldige rondreis. Incl. retourvlucht, verblijf, vervoer en een aantal mooie activiteiten, waaronder een tweedaagse kanotocht.

Vader en zoon Avontuur Servie

995,00 €

10 dagen

Avontuur Servie

Tijdens deze jongerenvakantie ontdek je Servie. Wildkamperen, top activiteiten en een geweldige ervaring in een land dat nog niet ontdekt is door toeristen.

Vader en zoon Ultieme surfvakantie Frankrijk

599,00 €

10 dagen

Ultieme surfvakantie Frankrijk

Surfvakantie met leeftijdsgenoten in Frankrijk. Actief surfkamp aan de Atlantische Oceaan met surflessen, activiteiten en meer direct aan het strand.

Combineer surflessen met de gezelligheid van een groep leeftijdsgenoten. Vlak aan het strand natuurlijk, met mooi weer in de zomer en met veel extra activiteiten buiten het surfen om.

Vader en zoon Kroatie Appartementen

799,00 €

11 dagen

Kroatie Appartementen

Groepsreis met andere jongeren, maar vanuit je eigen appartement in het stadscentrum van Split. Afwisselende jongerenvakantie in een na grootste stad van Kroatie.

Ideaal voor mensen die samen reizen of waarde hechten aan wat meer luxe en in een levendige omgeving in het centrum van Split.

Vader en zoon Rondreis Ierland

995,00 €

10 dagen

Rondreis Ierland

10-daagse rondreis door het prachtige Ierland. Van de ruige Cliffs of Moher tot de rustige heuvels, van kastelen tot moderne steden.

Een unieke rondreis over een bijzonder gezellig eiland.

Vader en zoon Kanoreis Zweden

799,00 €

8 dagen

Kanoreis Zweden

8-daagse kanovakantie Zweden. Geniet van rust, natuur en fantastische uitzichten tijdens deze kanotocht. Incl. retourvlucht, transfers en verblijf.

Vader en zoon Midzomernacht in Zweden

950,00 €

5 dagen

Midzomernacht in Zweden

Groepsreis incl. retourvlucht, ruimbagage, maaltijden, verblijf en activiteiten op een prachtige plek in Noord Zweden tijdens de midzomernacht maand.

Vader en zoon Rondreis Californie, USA

1 989,00 €

14 dagen

Rondreis Californie, USA

14-daagse rondreis langs de mooiste plekken van Californie. Incl. retourvlucht, vervoer en verblijf. Bezoek Hollywood, Beverly Hills, San Francisco, maar ook unieke natuur zoals het Sequoia National Forest

Vader en zoon All inclusive Lapland

1 769,00 €

7 dagen

All inclusive Lapland

8-daagse groepsreis Lapland. Winters Lapland inclusief sledehondentocht, meevaren op een ijsbreker, sneeuwscootertocht en meer. Ga voor een uniek avontuur deze winter en ontdek Lapland met 90% kans op het noorderlicht!

Deze reis is inclusief retourvlucht, maaltijden en hotel. Een unieke kans om met een gezellige groepsreis naar avontuurlijk Lapland te gaan. Gegarandeerd vertrek!

Reizen met vertrek in Maart

All-inclusive Lapland

1 799,00 €

8 dagen

01 maa 17

All-inclusive Lapland

Een winters avontuur in Lapland. Vaar mee op een ijsbreker, overnacht in een Sami kamp en geniet van deze all inclusive groepsreis.

Reizen met vertrek in April

Spanje Party cruise

799,00 €

8 dagen

22 apr 17

Spanje Party cruise

Reizen met vertrek in Juni

Lapland juni

950,00 €

5 dagen

01 juni 17

Lapland juni

Midzomernacht in Zweden beleven? 5-daagse all in vakantie incl. maaltijden, retourvlucht, activiteiten en verblijf op een historische plek.

Ierland rondreis

995,00 €

10 dagen

13 juni 17

Ierland rondreis

10-daagse groepsrondreis door magisch Ierland. Wandelvakantie met veel cultuur, natuur en afwisseling dwars door het mooie Ierland.

Rondreis Noorwegen/Zweden

1 339,00 €

15 dagen

29 juni 17

Rondreis Noorwegen/Zweden

Jongerenreis door Noorwegen en Zweden. 15-daagse actieve groepsrondreis door Zweden en Noorwegen met actie en avontuur.

Laatste blog berichten

Eerste groepsreizen vol

Eerste groepsreizen vol

Het is nu eind februari en de eerste groepsreizen zitten alweer vol. De rondreis Californië, de eerste rondreis door Canada en Amerika en onze groepsreis Servië hebben inmiddels het maximum aantal reizigers bereikt. Gelukkig hebben we nog een hoop andere reizen op de planning staan waar voorlopig genoeg plek is. Er zijn een aantal reizen Lees meer...

Leren surfen in Frankrijk, doen!

Leren surfen in Frankrijk, doen!

Golfsurfen is steeds populairder geworden in de laatste jaren. Dat is niet verwonderlijk, want surfen heeft een paar grote voordelen. Je bent lekker buiten, kunt het zo intensief maken als je zelf wilt, zit altijd op plekjes met zon en zee en de sfeer is altijd relaxed. Surfen is actie, maar ook lekker relaxen. Tijdens Lees meer...

Singlereizen rondreizen 2017

Singlereizen rondreizen 2017

De reizen die we organiseren worden over het algemeen door ongeveer iets meer dan de helft van de mensen alleen geboekt. Bij de rondreizen echter is dit percentage nog iets anders, daar boekt ruim 70% hun rondreis alleen. Hoewel we bij Simi een beetje allergisch zijn voor het woord singlereizen, is het wel zo dat Lees meer...