Jongerenvakanties 18-22

Vader en zoon Jongeren reis Frankrijk

599,00 €

10 dagen

Jongeren reis Frankrijk

Actieve jongeren vakantie in de Franse Alpen. Met veel inbegrepen activiteiten een goede, actieve outdoorvakantie incl. vervoer, verblijf en activiteiten.

Geniet van het heerlijke weer, de mooie activiteiten en het gezellige stadje tijdens deze avontuurlijke groepsreis met leeftijdgenoten.

Vader en zoon Zon, feest en actie in Novalja, Kroatie!

699,00 €

11 dagen

Zon, feest en actie in Novalja, Kroatie!

11-daagse zonvakantie en feestvakantie direct aan het strand. Incl. vervoer, activiteiten, verblijf en een toplocatie. Ga voor zon, zee, strand en de beste groepsreizen!

Vader en zoon Jongerenreis Spanje Salou

679,00 €

11 dagen

Jongerenreis Spanje Salou

Strandvakantie met inbegrepen activiteiten. Echte jongeren groepsreis met leeftijdsgenoten vlakbij het strand op een camping met zwembad en op slechts 10 km van Salou.

Vader en zoon Jongerenreis Kroatie actief

739,00 €

11 dagen

Jongerenreis Kroatie actief

Jongerenreis aan het strand, maar met avontuurlijke activiteiten als rotsklimmen en canyoning inbegrepen bij de reissom. Actieve strandvakantie op 30 meter van het strand.

Vader en zoon Groepsreizen Zweden

1 025,00 €

8 dagen

Groepsreizen Zweden

Groepsreis Zweden. 8-daagse vakantie met veel inbegrepen activiteiten als quadrijden, paardrijden, elandsafari en meer. Incl. retourvlucht, transfers, activiteiten en maaltijden.

Vader en zoon Jongeren vakantie Slovenie

745,00 €

11 dagen

Jongeren vakantie Slovenie

Actieve, avontuurlijke jongerenvakantie in het ruige en mooie Slovenie. Ga voor een actieve vakantie met heel veel inbegrepen activiteiten op een toplocatie!

Raften, canyoning, via ferrata, paintball en meer zorgen ervoor dat je deze actieve vakantie 100% zult ervaren. Ga voor een actieve jongerenvakantie!

Vader en zoon Groepsreis USA & Canada

2 010,00 €

14 dagen

Groepsreis USA & Canada

14-daagse groepsreis door het noorden van de USA en het zuiden van Canada. Bezoek de mooiste nationale parken en beleef deze groepsrondreis met leeftijdsgenoten op een unieke manier.

Vader en zoon Jongerenvakantie Noorwegen/Zweden

1 339,00 €

15 dagen

Jongerenvakantie Noorwegen/Zweden

Bezoek tijdens deze 15-daagse rondreis zowel Noorwegen als Zweden. Geniet van unieke natuur, top activiteiten en een geweldige rondreis. Incl. retourvlucht, verblijf, vervoer en een aantal mooie activiteiten, waaronder een tweedaagse kanotocht.

Vader en zoon Avontuur Servie

995,00 €

10 dagen

Avontuur Servie

Tijdens deze jongerenvakantie ontdek je Servie. Wildkamperen, top activiteiten en een geweldige ervaring in een land dat nog niet ontdekt is door toeristen.

Vader en zoon Ultieme surfvakantie Frankrijk

599,00 €

10 dagen

Ultieme surfvakantie Frankrijk

Surfvakantie met leeftijdsgenoten in Frankrijk. Actief surfkamp aan de Atlantische Oceaan met surflessen, activiteiten en meer direct aan het strand.

Combineer surflessen met de gezelligheid van een groep leeftijdsgenoten. Vlak aan het strand natuurlijk, met mooi weer in de zomer en met veel extra activiteiten buiten het surfen om.

Vader en zoon Rondreis Ierland

995,00 €

10 dagen

Rondreis Ierland

10-daagse rondreis door het prachtige Ierland. Van de ruige Cliffs of Moher tot de rustige heuvels, van kastelen tot moderne steden.

Een unieke rondreis over een bijzonder gezellig eiland.

Vader en zoon Kanoreis Zweden

799,00 €

8 dagen

Kanoreis Zweden

8-daagse kanovakantie Zweden. Geniet van rust, natuur en fantastische uitzichten tijdens deze kanotocht. Incl. retourvlucht, transfers en verblijf.

Vader en zoon Midzomernacht in Zweden

950,00 €

5 dagen

Midzomernacht in Zweden

Groepsreis incl. retourvlucht, ruimbagage, maaltijden, verblijf en activiteiten op een prachtige plek in Noord Zweden tijdens de midzomernacht maand.

Vader en zoon Rondreis Californie, USA

1 989,00 €

14 dagen

Rondreis Californie, USA

14-daagse rondreis langs de mooiste plekken van Californie. Incl. retourvlucht, vervoer en verblijf. Bezoek Hollywood, Beverly Hills, San Francisco, maar ook unieke natuur zoals het Sequoia National Forest

Vader en zoon Winteravontuur Lapland

1 799,00 €

8 dagen

Winteravontuur Lapland

8-daagse groepsreis Lapland. Winters Lapland inclusief sledehondentocht, meevaren op een ijsbreker, sneeuwscootertocht en meer. Ga voor een uniek avontuur deze winter en ontdek Lapland met 90% kans op het noorderlicht!

Deze reis is inclusief retourvlucht, maaltijden en hotel. Een unieke kans om met een gezellige groepsreis naar avontuurlijk Lapland te gaan. Gegarandeerd vertrek!

Vader en zoon Jongerenreizen Kroatie

699,00 €

11 dagen

Jongerenreizen Kroatie

Zonvakantie, strandvakantie en actieve vakantie tegelijk! Actieve groepsreis op 30m van het strand, vlakbij de een na grootste stad van Kroatie. Geniet van zon, zee, uitgaan en actie!

Reizen met vertrek in Juli

Rondreis Noorwegen/Zweden

1 349,00 €

15 dagen

06 juli 17

Rondreis Noorwegen/Zweden

15-daagse actieve rondreis door Noorwegen en Zweden. Bezoek de mooiste natuurparken en de beste plekken tijdens deze natuur rondreis.

Frankrijk Actief

599,00 €

10 dagen

07 juli 17

Frankrijk Actief

Actieve jongerenvakantie Frankrijk. Activiteiten, vervoer en verblijf inbegrepen bij deze populaire jongerenvakantie Frankrijk.

Zweden reis

1 099,00 €

8 dagen

11 juli 17

Zweden reis

Groepsreis Zweden incl. vlucht, verblijf, activiteiten en maaltijden vanaf een prachtige plek in midden Zweden. Actieve Zweden reis.

Reizen met vertrek in Augustus

Zweden reis

1 099,00 €

8 dagen

01 aug 17

Zweden reis

Groepsvakantie Zweden. Actieve groepsreis in midden Zweden met veel activiteiten inbegrepen, evenals vlucht, maaltijden en verblijf.

Jongerenvakantie Spanje

679,00 €

11 dagen

03 aug 17

Jongerenvakantie Spanje

Jongeren vakantie Spanje. Een 11-daagse jongerenreis met uitgaan, gezelligheid, top activiteiten en een camping met zwembad aan het strand.

Rondreis Noorwegen/Zweden

1 369,00 €

15 dagen

03 aug 17

Rondreis Noorwegen/Zweden

15-daagse groepsreis door Noorwegen en Zweden. Overweldigende natuur en een gezellige reis met je groep zorgen voor een onvergetelijk avontuur

Reizen met vertrek in September

Ierland rondreis

975,00 €

10 dagen

12 sep 17

Ierland rondreis

Groepsreis naar Ierland in september. Geniet van avontuurlijk, afwisselend Ierland tijdens deze 10-daagse rondreis.

Laatste blog berichten

redenennoorwegenzwedenreizen

5 goede redenen om door Noorwegen en Zweden te reizen

Noorwegen en Zweden zijn beiden op hun eigen manier bijzondere vakantielanden. Ruige natuur, afwisselende landschappen en met enorm veel outdoor mogelijkheden. In dit blog een aantal redenen om voor deze unieke rondreis te gaan.

jongerenreizenlastminutebeschikbaar

Jongerenreizen - beschikbaarheid

Een overzicht van jongerenreizen die momenteel nog boekbaar zijn bij Simi Reizen voor de zomervakantie 2017.

lastminutegroepsreizen

Lastminute groepsreizen

Ruim 95% van onze groepsreizen gaat door, maar vaak zijn er nog wel een paar laatste plekjes te vergeven. In dit artikel meer over onze lastminute groepsreizen.